Home » Jowi en Zoey hebben voor groepsbelang gekozen tijdens hun challenge

Jowi en Zoey hebben voor groepsbelang gekozen tijdens hun challenge

Door BigBrotherNederland

Jowi en Zoey komen na één uur weer terug uit de gameroom. De twee hebben een spel gespeeld en Jowi vertelt wat er gebeurd is. Wij waren gekozen en kregen een challenge waar we 1500 euro mee konden verdienen voor de pot. Er waren allemaal stokken in het plafond vertelt Zoey verder. Die vielen eruit en de twee moesten deze vangen. Er waren ook twee paarse stokken. Ieder van ons moest een paarse stok vangen, en als je die ving dan telt onze nominatiestem voor volgende week dubbel. We hebben deze alle twee gevangen. Uiteindelijk vroegen ze aan ons aan het einde van het spel of we deze in wilde zetten en we hebben nee gezegd gaat Zoey verder. Als wij ervoor hadden gekozen was er ook geld van de pot afgenomen voegt Jowi eraan toe. De twee heeft voor geld gekozen. Jowi vond het echt moeilijk om de juiste keuze te maken. Ze hebben 550 euro verdient. De groep klapt en is blij met de keuze.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

Herman 26 januari 2021 - 11:46

Mooi gebaar van beiden.

Beantwoord
Herman 26 januari 2021 - 11:47

Maar Jowi ging aanvankelijk wel gaan voor de dubbele stem omdat ze als hollanders in de minderheid zijn. Toch een beetje getoond van zijn instelling in Big Brother.

Beantwoord
Richard 26 januari 2021 - 14:04

Sportief

Beantwoord
Jero 26 januari 2021 - 15:03

Ze hebben verdiend BB NL 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page