Home » Naomi wil met Nick en Patrick een blok vormen tegen de Nederlanders

Naomi wil met Nick en Patrick een blok vormen tegen de Nederlanders

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat van zich horen. Hij laat weten dat de kookplaat stuk is en wordt pas over enkele dagen gemaakt. In de tussentijd moeten de bewoners creatief zijn met de oven en pizzaoven. En kleine dingen kunnen ze voorbereiden in het keukentje in de voorraadkamer. Daarnaast gaat Big Brother wel snel een BBQ voor hen organiseren. De kookplaat is gebarsten door een actie van Jowi. Hij ging iets te hard op de kookplaat zitten tijdens een spelletje “de vloer is lava”.

Naomi en Nick zitten in de sauna nominaties te bespreken. Niet veel later sluit ook Patrick aan. Er zijn enkele bewoners die de drie er snel uit willen hebben en daarvoor worden plannen gesmeed. Patrick zou graag willen weten wie er een bondje heeft gestart. Dat was Nathalie antwoordt Patrick. Dan weet ik genoeg reageert Nick. Maar de echte bazen laten dat niet zien gaat Patrick verder. Ik denk dat Jowi erachter zit. Het drietal in de sauna lijkt nu een doel te hebben. Ze willen zich richten op Daniëlle, Nathalie en Jowi. Naomi laat wel weten dat ze een blok wil vormen van Belgen die op deze personen gaat stemmen. Dit allemaal door reacties en acties eerder deze week van deze Nederlanders.  Ik wil gewoon lol hebben zonder dat ik met een schuin oog wordt aangekeken benadrukt Naomi. De komende week is naar alle waarschijnlijkheid het plan om Daniëlle en Nathalie te nomineren om zo de groep Belgen nog groter te krijgen…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 2.3]

Ook interessant:

17 Reacties

Annemarie 29 januari 2021 - 16:32

Dit is nou precies wat ik niet leuk vind, dat was soms ook bij Expeditie Robinson. Wat is dat nou het hoeft toch niet tussen Nederlanders en Belgen te gaan. Kijk Thomas doet dat heel goed!

Ik ben geen big brother kijker maar is dat overal zo, want zo is er niets aan. Regie ik denk dat er dan toch een twist moet komen dat mensen niet genomineerd kunnen worden. Het kan toch niet zo zijn dat als je een pakt vormt dat je dan 1 voor 1 de andere groep er uit speelt.

En moest er niet net als bij Expeditie Robinson een |Nederlander en een Belg in de finale?

Ik hoop dat er wat aan gedaan wordt misschien nieuwe bewoners er in dat zou toch geweldig zijn.

Beantwoord
Vivian 29 januari 2021 - 16:36

Wat is het plan smerig ,om zo te spelen

Beantwoord
John 29 januari 2021 - 16:41

Denk dat Big Brother nu in moet grijpen, het moet geen nederland belgie worden.

Vind ook dat het stemmen anders moet ze mogen niet meer met elkaar overleggen en het stemmen moet op het laats moment pa bekend gemaakt worden

Beantwoord
Annemarie 30 januari 2021 - 14:18

Ja vind ik ook, maar het is te laat, de leukste mensen zijn al naar huis of gaan naar huis

Beantwoord
Rex 29 januari 2021 - 16:44

Niks aan dat Belgie / Nederland. Volgend seizoen gewoon weer lekker Nederland en Belgie apart. Op deze manier is er niets aan.

Beantwoord
Gery 31 januari 2021 - 10:58

Helemaal mee eens !!

Beantwoord
kpdd 29 januari 2021 - 16:45

Grappig, het eerste “samen werken” bij nomineren werd door Nick voorgesteld.
Aan Theo.
Mogelijk was Nathalie wel in dit eerste bondje, maar dan toch echt met Theo en bedenker Nick.

Beantwoord
Albert 29 januari 2021 - 17:19

zou fijn zijn als Danielle of Nathalie eruit gaat, twee erge roddelnichten !

Beantwoord
D. Oedel 29 januari 2021 - 20:18

De derde en ergste stoker is er net 24 uur uit, en dan gaan deze twee weer beginnen. erg.

Beantwoord
Roos 29 januari 2021 - 17:37

Nog heel even en dan is het alleen maar België Dan stop ik met kijken.Gemeen spel word er gespeeld.

Beantwoord
Annemarie 30 januari 2021 - 14:19

Ja ik snap ook niet dat ze het zo ver laten komen, achter.

Beantwoord
MJ 29 januari 2021 - 18:08

Toch gek dat de Belgische deelnemers (en dan vooral de dames) het zo vaak hebben over dat ze het Nederlandse collectief moeten stoppen, omdat ze er anders 1 voor 1 uit gaan, terwijl er bijna alleen maar Nederlanders uitvliegen en ik in de uitzendingen (maar vooral de livestreams) voornamelijk de Belgen zie samenzweren om de nederlanders eruit te werken. en vooral op basis van onjuiste aannames dat er gelogen wordt e.d.

Ze moeten volgende week gewoon alleen belgen nomineren, anders ben ik bang dat er straks juist geen Nederlander meer over is. Ik had vooraf gehoopt dat het geen Nederland VS België zou worden, maar dat was denk ik tegen beter weten in.

Beantwoord
gerard 29 januari 2021 - 20:47

Big brother moet NU ingrijpen want dit kan niet …laat het eens lekker op het scherm zien in de huiskamer .. deze personen denken en willen doen tegen over de andere bewoners.

Beantwoord
De Vries 29 januari 2021 - 21:28

Logisch dat Joey nu naar huis gaat. De 3 laatsten hebben de sfeer grimmiger gemaakt door alles te vertellen over wat ze op tv hebben gezien. Dit is geen eerlijk en gelijkwaardig programma meer, de laatsten hebben voorkennis en dan laat big Brother laat ook nog negatieve facebook berichten zien….

Beantwoord
Ben 30 januari 2021 - 07:47

Een walgelijk idee als huismeester, en heeft niets met tactiek te maken in mijn ogen. Vreemd, dat Nick en Patrick daarin meegaan. Een slecht voorbeeld als huismeester, en in die functie ongeloofwaardig. Hier zou Big Brother een stokje voor moeten steken, door Naomi als huismeester te ontslaan, en Jill de rol als huismeester geven. Tevens Naomi, Nick en Patrick een officiële waarschuwing geven. Zo ga je niet met je mede bewoners om.

Beantwoord
Joyce 30 januari 2021 - 08:54

Ze hadden Belgen nooit met Nederlanders in een Big Brother huis moeten zetten. John de Mol heeft gelijk toen hij zei dat gata gewoon niet

Beantwoord
leeke 21 maart 2021 - 15:16

helemaal mee eens

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page