Home » Genomineerde Doriana denkt dat ze nu echt naar huis moet

Genomineerde Doriana denkt dat ze nu echt naar huis moet

Door BigBrotherNederland

De genomineerden van deze week zijn bekend: Doriana & Randy en Glenn & Danny. Tom en Jimmy zijn vrijgesteld door de al vrijgestelde bewoners. Na het ontbijt gaan Randy, Doriana, Tyron en Ronahi buiten even kletsen over de beslissing die genomen is.

Hoe gaat het vraagt Randy aan Doriana. Doriana antwoordt mwha waarop Randy zegt snap ik. Ik had het echt niet verwacht. Nee ik ook niet geeft Doriana toe. De kans is nu wel groot dat ik naar huis ga, heel groot. Dit is echt, echt een risico. Ik had het echt niet verwacht joh benadrukt Randy. Hoe denk je dat de discussie dan gelopen is vraagt Doriana. Nu weet ik het niet zegt Randy, ik denk dat een stem overheersend was. Het is zo zucht Doriana, we kunnen er niks meer aan doen. Weeral koffers inpakken. Ik denk dat jij en Danny er als favoriet eruit gaan komen en ik en Glenn door de draaideur moet. Randy vraagt zich af waarom hij favoriet zou zijn, ik doe bijna niks. Hun speech was wel mooi gaat Doriana verder, veel emotie. Het is zo, we moeten het accepteren.

Daarna komt Ronahi erbij zitten. Ze vraagt hoe het met hun is. We zijn er zucht Randy en Ronahi vraagt aan Doriana of ze boos is. Nee antwoordt Doriana. Iedereen ging op hun (Tom en Jimmy), Dilano, Sabeau, Ashley, Karen, Alice. Iedereen ging op hun. Dat is goed zegt Doriana, dan weet ik genoeg. Ronahi zucht, ik had het gewoon heel moeilijk. Iedereen he. Ging het snel vraagt Randy. Ronahi zegt dat iedereen emotioneel was. Iedereen zei op zijn eigen manier wat moois. En toen waren Tom en Jimmy waren gestopt en Sabeau nam toen het woord. Ze vond die van hun het origineelst. Toen sprak Big Brother naar ons toe dat we op een gelijke manier een duo moesten kiezen, we het spel moesten vergeten. En toen gingen we in een kring zitten. Iedereen zei zijn ding. Ashley begon en toen zei ze dat het verhaal van Tom en Jimmy haar ontroerd heeft, Karen ging erin mee, Sabeau had het al gezegd. En toen kwam ik, ik zei dat ik het niet wist. Tyron heeft toen het woord overgenomen van mij. En het laatste woord was aan mij omdat ik nog geen naam had gezegd. Het was eigenlijk al snel bepaalt. Het was puur op stemmen. Ja lastig zegt Randy, we wisten wel dat het een soort om stemmen ging. Iedereen had ook complimenten naar jullie speecht gaat Ronahi verder. Maar toen moesten Tom en Jimmy ook nog. Toen hun klaar waren ging iedereen met elkaar mee op Tom en Jimmy. Wij wisten niet dat het zo ging zijn. Jimmy komt er daarna even bij staan. Randy vertelt dat hij er emotioneel in staat maar het hoort erbij. Het was een lastige opdracht. Ja zegt Jimmy, maar je hebt wel iets van jezelf mogen laten zien. Mensen zien dat ook, je hebt uit je hart gesproken en mensen zien dat ook. En dat voelt nu een beetje zuur, dat geloof ik 100 procent. Ja joh zucht Randy. Jimmy gaat weg en Ronahi legt nog eens uit dat ze met twee stemmen niet veel meer konden. Randy was liever op de bank gebleven dan op deze manier. Je bent nu afhankelijk van een gun factor. De twee blijven vervolgens nog enige tijd voor zich uit staren.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

12 Reacties

Jaap 22 februari 2024 - 11:43

Doriana heeft gelijk zaterdag gaat ze naar huis. En Alice wint de big brother 👍

Beantwoord
M 22 februari 2024 - 11:46

Hoop dat voor 1 keer juist zit ..vertrekken maar vuile leugenaar ,we kunnen je missen 🤮🤮

Beantwoord
Marjorie 22 februari 2024 - 13:00

Grappig, maar als het om stemmen gaat is Ronahi’s antwoord altijd: ‘ik weet het niet’. Ze weet het nooit maar kiest bij de stemming niet voor haar bestie omdat volgens haar het niet veel had uitgemaakt en de stemming al was bepaald. Wat let je dan om voor haar te stemmen? Of je snapt het niet of het zegt veel over jullie vriendschap.

Beantwoord
chris 22 februari 2024 - 13:00

Kan het niet geregeld worden door BB dat ze van daag al gaat. wat een zuurpruim is zij toch

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 13:24

Die kans lijkt me groot ja.

Beantwoord
Gerardus 22 februari 2024 - 13:52

Nee meisje maak je niet druk. RANDY gaat eruit ,,,Er zijn al teveel Belgische personen uit het huis..en dat zegt een Nederlander RANDY is te poppiejooppie

Beantwoord
efje 22 februari 2024 - 13:56

Hoop echt dat een van de twee limburgse meiden eruit gaat.Of ze zitten te roddelen ,of ze janken.

Beantwoord
Gonny Roosen 22 februari 2024 - 16:23

Doriana lekker naar huis en neem je valse zuster ook lekker mee

Beantwoord
Dineke 22 februari 2024 - 18:49

Ik hoop dat randy eruit gaat zo gemeen hij nu is gooit nu doriana viir de bus net als vorige week met basiri

Beantwoord
MXX 22 februari 2024 - 21:36

Hartje voor Doriana🤍

Beantwoord
Eduard 22 februari 2024 - 22:14

Doriana denkt dat ze naar huis gaat! Ik denk het niet, ik weet het zeker!!! Hahaha

Beantwoord
Do 23 februari 2024 - 00:03

Ach gut, ik denk het ook 😂

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page