Stem nu op welke genomineerde bewoner je in het huis wilt houden en wat er vandaag nog meer gebeurde…

Stem nu op welke genomineerde bewoner je in het huis wilt houden en wat er vandaag nog meer gebeurde…

Vandaag is bekend geworden dat Judy, Rob en Jason genomineerd zijn. Dit liet Big Brother vandaag aan hen weten. Na deze bekendmaking gaat het er gemoedelijk aan toe in het huis. De groep lijkt in die paar dagen vrij hecht te zijn geworden. Danny en Michelangelo praten buiten over de uitslag. Ze zijn blij dat ze een week safe zijn. Ze zijn benieuwd naar het volgende nominatie spel. Michelangelo hoopt op een mentaal spel. Jason spreekt met Chayron over de keuze die hij heeft moeten maken omdat hij de power of nomination had. Jason heeft nog niet het gevoel dat hij Chayron volgende week wil nomineren. Maar hij heeft hem wel aan het denken gezet… Chayron was niet blij met deze rol.

Rob is het opgevallen dat sommigen heel relaxt waren tijdens de bekendmaking. Terwijl ze volgens hem ook genomineerd hadden kunnen worden. Zo van ja ik wist het toch wel. Dat weet ik niet antwoordt Bart. Je mocht er niet over praten. Ik kan het mis hebbne hoor gaat Rob verder. Ik was zelf ook vrij rustig. Daarna begint hij over de groep. Sommigen doen echt niks, helemaal niks. Dat heb jij toch ook gezien? Ja antwoordt Bart maar Rob vindt dat toch wel leuk om te zien. Verder wordt er weer een potje tafeltennis gespeeld. Wordt er taart gebakken en de dames gaan uiteindelijk in de hottub. Terwijl de mannen binnen een gesprek hebben over seksualiteit. Big Brother heeft zich na de nominatie uitslag niet meer gemeld, hij heeft alleen de bewoners geroepen voor individuele gesprekken in de dagboekkamer. Wat gaat er vanavond nog gebeuren?

De genomineerden zijn dus bekend, en vanaf nu kun je ook stemmen! Via onderstaande links kun je dit doen. Je kiest de bewoner die je in het huis wil houden.

Nederlandse kijkers kunnen hier stemmen

Belgische kijkers kunnen hier stemmen

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.3]
Er zijn 9 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *