Home » Els vertelt over haar tijd in Big Brother

Els vertelt over haar tijd in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Els heeft Big Brother moeten verlaten, voordat ze de buitenwereld in ging heeft ze nog een interview gedaan. In dit bericht schrijven we wat Els van haar tijd vond in het Big Brother huis.

Ik vind het gewoon jammer om afscheid te nemen van het spel begint Els. Het is een fantastisch experiment want je weet gewoon niet wat er gebeurd in het Big Brother huis. Je hebt er geen enkele grip op. We zijn alleen maar aan het speculeren en elke keer aan het kijken van wat gaat er gebeuren. En als je dacht dat je het wist zat ik er gewoon finaal naast. Ik hoop dat ik de kijker wel mee kan geven dat je hier echt 24 uur mee bezig bent. Het is best intensief en probeer niet te snel te oordelen want we zijn gewoon mensen in dat huis. Ik ben volledig mijzelf gebleven benadrukt Els. En ik heb absoluut niet gespeeld. Als wij ons ei kwijt moeten, dan zoek je dat bij je eigen mensen op. En dat zijn geen complottheorieën. Dat blijf ik ook elke keer ontkennen. Ik vind het wel jammer want ik had het graag uitgespeeld. Maar ik ga zeker alles terugkijken van Big Brother. En ik ga zeker Big Brother volgen. De hottub ga ik zeker missen grapt Els. Maar Nathalie had al gezegd dat ze een crowdfunding voor mij gaat starten. Maar de hottub is denk ik ook bijna mijn valkuil geweest want ik ben ook genomineerd, omdat ik veel in de hottub zat. En nogmaals ik baal ervan dat ik eruit ben vervolgt Els met een lach. Ik vind het helemaal niet leuk.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.6]

Ook interessant:

3 Reacties

Dorina mast 30 januari 2021 - 13:31

We missen jou els,en vooral natalie
En ik vond je top en eerlijk. Maar sommige bewoners spelen een vies spelletje .en die avond dat je weg ging en natalie zei tot volgende week,haar gevoel is goed.
Nick,zoë,liese,julie en nick,patje willen op natalie&danielle stemmen.

Beantwoord
Joyce 30 januari 2021 - 16:54

Ze zijn nu eindelijk thuis naar hun vrienden en fam Dat was de beste keuze ooit.

Beantwoord
leeke 13 maart 2021 - 13:10

Jammer dat je weg bent gestemd Els…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page