Big Brother onthult kenmerken van de vijf mysterieuze schaduwen

Big Brother onthult kenmerken van de vijf mysterieuze schaduwen

We schreven er gisteren al over, tijdens het avondeten werden er vijf mysterieuze onherkenbare zwart gekleurde schaduwen op de lcd schermen van de keuken getoond. Vandaag, tijdens het avondeten zijn er weer nieuwe details. Big Brother laat kenmerken zien van de vijf nieuwe bewoners. En laat weten dat ze eind van deze week richting zijn huis komen. Maar of ze allemaal komen? Het zou gaan om 4 mannen en 1 vrouw. Een man van 25,  make-up artist – grappig en fanatiek, een man van 51`jaar, eigenaar van een sportschool en is vrolijk en sociaal. De derde is een vrouw van 23, net afgestudeerd en is positief en gezellig. De derde man is 28, adviseur van beroep en Brabantse gezelligheid staat centraal. De laatste persoon is ook een man, 19 jaar en is zorgzaam en lief. De huidige bewoners denken dat ze uit deze personen moeten kiezen. Ze speculeren volop en zijn erg enthousiast, wat denken jullie wat er gaat gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 3.2]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Richard at 18:40

  Denk niet dat ze allemaal het huis in komen want er zijn er maar 3 weg gegaan en deze week gaat er ook geen bewoner uit.

  Maar is wel weer positief nieuwe gedachtes en persoonlijkheden er in ?

 2. Mea Culpa at 18:54

  Dit weekend; 2 vrouwen en 1 man eruit. In totaal 3 mannen en 3 vrouwen eruit. Ziko en Rene door de kijkers weggestemd, de rest zelf vertrokken. En dan nu eventueel maar 1 vrouw er in en de rest man? En geen gender neutrale personen? Of ligt de nadruk nu op een “eerlijke” verdeling in nationaliteit? En wie bepaalt dat? De bewoners? Het publiek? De regie? Lastig hoor!

  • Herman at 17:11

   Lean de strijd Nederland en Belgie is begonnen met het clubkes vormen van de Nederlander Jowi,danielle en Nathalie en naam de Belg Thomas er ook maar bij. Speelde mee met de Nederlanders geniepig ventje. Boemerang in hun aangezicht terecht gekomen.

 3. Natasja at 19:56

  Ik hoop dat ze er alle vijf inkomen dan is t aantal tussen Nederland en Belgie weer gelijk wel hoop ik dat er sterke personen bij zitten die weten waar ze aan beginnen t is een zwaar experiment we zullen t wel weer zien.

 4. Ilona at 22:08

  Vrouwen genoeg momenteel dus die onbekende hoeft van mij niet. Een jongen van 19 ook niet dus laat de rest maar snel komen wat mij betreft En eens met Natasja, laten ze weten waar ze aan beginnen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *