De Big Brother bewoners hebben een sportief boodschappen spel gespeeld

De Big Brother bewoners hebben een sportief boodschappen spel gespeeld

Een nieuwe dag in Big Brother is weer aangebroken, de groep is rustig opgestaan, heeft ontbeten en een dansje gedaan. Het dansje is een van de nieuwe huisregels van huismeester Naomi. Thomas heeft dit dansje verzorgd. Daarna zien we een groot gedeelte van de groep puzzelen. En dan meldt zich de Big Brother stem. Bewoners, het is weer tijd voor het boodschappen spel. Maak jullie klaar, in kleurrijke en sportieve kleding. De groep gaat enthousiast aan de slag. De bewoners kleden zich om en verdwijnen in de gameroom. De live stream blijft op de woonkamer staan, dus we zien niet wat er gebeurd. Ze hebben iets met een ballen moeten doen, lijkt uit hun verhaal. Volgens Thomas kwamen er ballen omhoog, die gevangen moesten worden voor ze weer verdwenen. De ballen die ze gevangen hadden moesten ze in hun armen houden. Het lijkt erop dat de groep niet veel gewonnen heeft. Er wordt weinig over gesproken, Thomas zou wel de hoogste score behaald hebben. Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren, nieuwe bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.2]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
    • Herman at 16:50

      De keukenmonteur heeft er vanmorgen een nieuwe elektrische kookplaat ingezet daarom stond de webcam zolang op de lege kamer gericht. Niemand mocht die monteur zien denk ik en ook de 9 bewoners.

  1. Aggie2 at 10:23

    Op TV zie je wel wat er in de gameroom gebeurt, dus als je hier benieuwd naar bent, moet je gewoon ’s avonds om 21:30 uur kijken op RTL 5!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *