Home » De bewoners hebben de dansmarathon succesvol afgerond

De bewoners hebben de dansmarathon succesvol afgerond

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn tien uur bezig geweest met de weekopdracht, een dansmarathon. Omstreeks 22:30 uur gaat de muziek uit en Big Brother laat weten dat de dansmarathon erop zit. De groep juicht. Jullie zullen wel enorm moe zijn gaat Big Brother verder. De groep pakt elkaar vervolgens bij de hand vast en gaat in een cirkel staan. Big Brother zegt dat hij onder de indruk is van de danskwaliteiten. Ik heb Jill zien leren twerken en jullie inzet is mij opgevallen, voornamelijk die van Thomas. Een heleboel van de aangevraagde nummers is aangevraagd door jullie vrienden en familie. Met deze opdracht hebben jullie 4000 euro verdient! De groep juicht en Big Brother laat weten dat ze de “club” mogen verlaten. De bewoners ruimen de spullen daarna op en gaan richting de woonkamer, tijd om bij te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 3.8]

Ook interessant:

5 Reacties

Charlotte 2 februari 2021 - 21:54

Dat was een leuke opdracht en fijn dat er nieuwe Nederlanders bijkomen. Tot nu toe zijn mijn favorieten Thomas en Jill. Wie zijn jullie favorieten?

Beantwoord
Ruud 3 februari 2021 - 04:45

Ik ook Thomas en Jill en ook fijn dat er NL-ers bijkomen, ik denk dat de gesprekken dan ook beter te verstaan zullen zijn.

Beantwoord
Anoniem 3 februari 2021 - 06:51

Valt het jullie ook op dat Big Brother veel meer zegt tegen de bewoners en ook wat vriendelijker is tegen de bewoners?

Beantwoord
Vivian 3 februari 2021 - 08:32

Ja Thomas en Jill vind ik ook super leuk in de groep,Julli vind ik niks aan die heeft zelf geen initiatief,die zou er van mij snel uit mogen

Beantwoord
René 3 februari 2021 - 10:14

Zou het nou eindelijk gaan werken, er komt leven in de brouwerij.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page