De bewoners hebben de dansmarathon succesvol afgerond

De bewoners hebben de dansmarathon succesvol afgerond

De bewoners zijn tien uur bezig geweest met de weekopdracht, een dansmarathon. Omstreeks 22:30 uur gaat de muziek uit en Big Brother laat weten dat de dansmarathon erop zit. De groep juicht. Jullie zullen wel enorm moe zijn gaat Big Brother verder. De groep pakt elkaar vervolgens bij de hand vast en gaat in een cirkel staan. Big Brother zegt dat hij onder de indruk is van de danskwaliteiten. Ik heb Jill zien leren twerken en jullie inzet is mij opgevallen, voornamelijk die van Thomas. Een heleboel van de aangevraagde nummers is aangevraagd door jullie vrienden en familie. Met deze opdracht hebben jullie 4000 euro verdient! De groep juicht en Big Brother laat weten dat ze de “club” mogen verlaten. De bewoners ruimen de spullen daarna op en gaan richting de woonkamer, tijd om bij te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 3.8]
Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Charlotte at 21:54

    Dat was een leuke opdracht en fijn dat er nieuwe Nederlanders bijkomen. Tot nu toe zijn mijn favorieten Thomas en Jill. Wie zijn jullie favorieten?

  2. Vivian at 08:32

    Ja Thomas en Jill vind ik ook super leuk in de groep,Julli vind ik niks aan die heeft zelf geen initiatief,die zou er van mij snel uit mogen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *