Home » De bewoners hebben een schuimparty in de tuin en kunnen geld verdienen

De bewoners hebben een schuimparty in de tuin en kunnen geld verdienen

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn op deze nieuwe dag rustig opgestaan en maken zich klaar voor de nieuwe dag. We zien enkele bewoners huishoudelijke taken doen, bedden verschonen en de keuken wordt gepoetst. De ochtend verloopt rustig, de bewoners genieten van het mooie weer en zitten in de zon. Er wordt gespeculeerd over de finale, zo denken de bewoners dat ze morgen hun koffers moeten pakken. Big Brother heeft nog altijd niets bekend gemaakt. Net na de lunch verspringt het beeld met de mededeling: “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw”.

Dan is er weer beeld, we zien een aantal bewoners onder het schuim zitten. We horen Big Brother zeggen dat hij nog een aantal cadeautjes verstopt heeft. Stop al het geld wat jullie vinden in de kist voegt hij eraan toe. Het bedrag wat jullie aan het eind van het feest verzameld hebben verdienen jullie voor de pot. Let op, alleen het geld wat in de pot zit telt mee. Jullie kunnen de kist ophalen in de voorraadkamer. Verder zien we een beach bar staan, cocktails, en een tuin vol schuim. De muziek gaat aan en er wordt geproost. De bewoners genieten ervan, er wordt gedronken, met de volleybal gespeeld en geld gevonden. Nadat de eerste zomerse hit is afgelopen wordt de vogeltjesdans gedaan. Hoeveel geld gaan de bewoners bij elkaar verzamelen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 3.8]

Ook interessant:

3 Reacties

anita 31 maart 2021 - 11:50

Zo benieuwd hoe de nominaties verlopen. Heel leuk de schuimparty. Je krijgt er een heerlijk zomers gevoel van. Zo.n coctail zou ik ook wel lusten.

Beantwoord
Jan 31 maart 2021 - 11:53

Tenminste leuk iets en wat wij ook kunnen zien,toppie

Beantwoord
annoniem 31 maart 2021 - 12:27

Jill is voor mij de winnaar leif eerlijk en behulpzaam . Hop Hop Hop naar de finale .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page