De bewoners hebben afgelopen avond toch moeten nomineren

De bewoners hebben afgelopen avond toch moeten nomineren

Afgelopen avond gaat het nominatie alarm af. De bewoners hadden dit totaal niet verwacht. Maar het was te verwachten na de eerdere safety challenge waar er alleen maar geld verdiend is. Julio denkt dat hij zaterdag naar huis gaat. Maar het is aan de kijker benadrukt hij. Ook wordt duidelijk uit de gesprekken dat de bewoners maar 1 persoon hoefden te nomineren. Na afloop van het nomineren neemt iedereen een duik in de hottub. Sommigen met een blikje bier wat little brother Grace eerder gekocht heeft in de mini mall. De avond is verder rustig verlopen.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken. De bewoners hebben ontbeten en kletsen nu buiten en binnen over van alles en nog wat. De donderdagen zijn meestal vrij rustig, het is nu afwachten op de uitslag van de nominaties. Welke bewoner(s) komt naast genomineerde Nawel te staan? En wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.4]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 09:17

  Voor mij mag Hanne of Julio naar huis, kan niet meer tegen hun gezaag, bij Julio en hane altijd op de zelfde toooooon, zelfs als hij zingt geen enkel emotie zit daar in kan er niet meer naar luisteren pffff

 2. Els at 09:48

  Ben afgehaakt op de stream en ook de tv uitzending van gisteren was voorspelbaar en saai of het nu de gillende keukenmeid is of de vloekende en met woordengooiende die niet kunnen puber salar of t eeuwige schetenlatende kanon of de lui met 2 gezichten die hun eigen moeder zouden verkopen als t zo uitkwam…..ik ben er klaar mee
  Er zijn er wat mij betreft 2 die de finale mogen doen en dat is Nawel en Julio
  Dat zijn de enige twee die eerlijk zijn en wat toevoegen de rest heeft geen inhoud, moraal of fatsoen

  Jammer BB….had er echt naar uitgekeken..gemiste kans…had zo mooi kunnen zijn
  ben diep teleurgesteld

  • Jongen at 21:16

   Je hebt helemaal gelijk , ik hoop nawel en julio in de finale maar bb wilt bepaalde mensen erin houden zoals kristof die ineens een pin kan kopen , waar slaat dat op? Heeft de gouden kamer niet al genoeg mensen van de groene kamer kunnen afslachten?

  • Bianca at 18:53

   Heb er niks aan toe te voegen. Helemaal zoals het is.. Nawel of Julio gun ik de overwinning, de rest allemaal achterbaks en fake

 3. Jongen at 14:17

  We kunnen weer stemmen om nawel erin te houden, sorry hanne maar je stoort me steeds meer de laatste tijd , de dingen die hanne zegt klinken zo zeurderig , ze valt niet op in het huis , ze lijkt een buitenstaander die naar een groep kijkt , nawel aub erin houden , mentaal en verbaal de sterkste en big brother stop eens met balletjes spellen er zijn nog andere talenten dan behendigheid met balletjes

 4. Leeke at 21:50

  Nawel is na een balspel al genomineerd. Belachelijk.?
  En wat heeft L. BROTHER veel zeggingschap..
  Deze dame laat eindelijk haar ware gezicht zien.
  Kristof de sluwe vos, heeft zich weer veilig gesteld.
  Waarom krijgt hij deze kans?
  Het is net dat, Grace Kristof en Tobias in de race moeten blijven.
  Of te wel voorskeurs behandeling.

 5. Desi at 23:13

  Ik stem natuuuuuuurlijk op Nawel, de persoon die vanaf dag 1 zichzelf is gebleven, persoonlijke groei heeft doorgemaakt, mensenkennis opgedaan en ook haar best deed bij de spellen en uitdagingen, denk aan het koude bad, aan de muur geplakt zitten, en al die overleefde nominaties. Mensen jullie mogen Nawel haten, het zal haar niet boeien, Nawel je bent mijn nummer 1. Volgende week Kristof er in ieder geval eruit en dan: Let The Games Begin!

 6. Ramona at 01:27

  Nawel mag blijven echt een sterke vrouw die haar mond durft open te doen en eerlijk is. Hanne mag naar huis bij haar dochtertje. Ze is een buitenstaander ih huis en erg saai om naar haar te kijken.

 7. Bianca at 18:56

  Heb er niks aan toe te voegen. Helemaal zoals het is.. Nawel of Julio gun ik de overwinning, de rest allemaal achterbaks en fake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *