Leroy is nog altijd boos, hij kotst van Hanne en is klaar met de gekke poppenkast in Big Brother

Leroy is nog altijd boos, hij kotst van Hanne en is klaar met de gekke poppenkast in Big Brother

Leroy heeft een akkefietje rondom het avondeten gehad. Hij is nog altijd boos, in de groene slaapkamer bespreekt hij het hele voorval nog eens met Nawel. Ik vroeg gewoon met het eten, jongens het eten is klaar begint Leroy. Hoe willen we het dadelijk doen met dansen en zo. Ik zeg mij maakt het niet uit, ik wil ook best daar gaan staan. En dan “ja we kunnen toch gewoon eten als het klaar is”. Ja maar ik kom het overleggen met iedereen. “Ja mij maakt het niet uit hoe laat ik eet hoor”. Ja maar je hoort toch wat ik zeg of niet? Zulke antwoorden kreeg ik voegt hij eraan toe. Dus ik keek haar (Hanne) niet meer aan, ik was er klaar mee. Ik denk hou je bek gewoon dicht. Kon ze wel achter het behang plakken. Ja reageert Nawel, ik ben niet zot hoor, ik merk dat wel hoor hoe ze. Alez, daarom zeg ik skip dat gewoon. Ze is gewoon hard haar best aan het doen populair te zijn en te blijven. Leroy vindt het triest, ik klap ze eruit man. Ik merk dat ook antwoordt Nawel, en daarom denk ik nu om niet voor Vera te gaan. Eerder voor Hanne. Ik heb dat ook antwoordt Leroy. Ik heb helemaal niks met haar, ik vind haar verschrikkelijk. Een stiekem mens. Nawel snapt het niet, ze praat altijd met hun en zich nu zo opstelt. Dat is gewoon jammer. Leroy legt het nog eens uit, hun komen nooit in de keuken, nooit. Het is dat ik hier zit maar anders had ik gezegd wat is jou probleem, koekwaus. Ik kan daar niet tegen, ik kijk ze ook niet meer aan he. Ik gun ze nog geen blik niet, echt niet. Nawel adviseert hem om erboven te staan. Maar Leroy kan het niet, ik kots op haar, dat doe ik al weken. En dan komt ze iedere keer slijmen van “ja ik heb niks tegen u”. Nee je kunt niet op mijn stemmen pipo gaat hij boos verder. En mij boeit het niet, stem maar op mij. Maar niet tegen mij zeggen “ik stem nooit op u”. Flikker op. Nawel denkt dat ze dat nu bijna tegen iedereen heeft gezegd. En ik snap het niet, ik weet niet hoe ik het moet verwoorden. Ik wil haar ook niet beledigen… Je hebt het de vorige keer ook al gezegd dat ze niet met iedereen moet kletsen onderbreekt Leroy haar. Dat heb ik haar ook gezegd in haar gezicht vertelt Nawel. En ik zie het ook, ik twijfelde over Vera. Maar ik leer liever Vera kennen en nu twijfel ik wel. Snap ik antwoordt Leroy, mijn drie zijn de twee die jij opnoemt en Kristof. Nawel vertelt dat ze sowieso op Kristof gaat omdat hij het haar moeilijk heeft gemaakt. Maar als ik mijn maten moet redden zou ik dat altijd doen. Kristof blijf ik wel nomineren, ik weet welke dingen hij veroorzaakt heeft. De tweede persoon moet ik echt over nadenken. Leroy laat weten dat het hem niet meer boeit. Ik ga op haar, ik heb al weken dat ik op haar kots. Ik ben er klaar mee. Achterbaks mens. Ik snap je gevoel zegt Nawel, ze praat bewust niet met me behalve als ze alleen is. Ik heb af en toe echt dat ik er klaar mee ben met die gekke poppenkast hier gaat Leroy klagend verder. Mongooltjes allemaal, stuk voor stuk idioten. Ze mogen er vinden wat ze ervan vinden, het interesseert me geen ene k*t. Ik ben nu grof maar ik meen het ook echt. Ik hou niet van zulke mensen, konten likkers. Nawel adviseert het te negeren, het kan altijd onze laatste week zijn samen. Julio en Hanne komen daarna binnen en al snel gaat het over de hottub en de dansmarathon

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 3.8]
Er zijn 50 reacties op dit artikel
 1. Ilona at 19:56

  Roep hem voor de 2e x op het matje. Dit kan niet. Je zal een kindje hebben die down is of een fam. En hoe hij over de vrouwen praat. Sorry een grote schande.

  • Ilonka Motshagen at 21:39

   Nou idd, hij gaat veel te ver. Hij is zelf een koekwaus Ze zijn bezig met een spel in een huis met veel verschillende karakters. Je kunt onmogelijk met een ieder goed zijn maar beheers je. Ik heb ook een favoriet en dat is Hanne ook niet voor mij maar kom op zeg een beetje respect is wel op zijn plaats.

  • An at 21:40

   Oh kan die man nou nooit eens gezellig doen? Als het niet naar meneer z’n zin is gaat ie weer klagen.
   Kan hij asjeblieft vrijwillig opstappen!!!!

  • Ashton at 05:31

   Ja dat vind ik dus ook. Hoe hij praat is écht niet oké! Deze man moet wéér terecht worden gewezen. Nominatie aub! Ik hoop zo erg dat de mensen thuis op hem hebben gestemd voor de nominatielijst! Eruit met hem! Kan alleen maar janken en zeiken. ’t spel is nooit eerlijk en ’t ligt altijd aan een ander, nooit aan hem. Bah!

  • Chelly at 06:51

   Ilona ben met je eens
   Zo praat je niet over vrouwen omdat ze niet naar zijn pijpen dansen zoals Newal.
   Hij lijkt me erg narcistisch.BB zaterdag moet hij eruit voordat er ongelukken gebeuren
   Deze man is niet geschikt voor dit spel.Julio moet zich van hem distantiëren,want die wordt meegezogen in zijn seksistisch gedrag

  • Indigo at 12:47

   Ilona,je hebt helemaal gelijk,zijn taal gebruik is grof .
   Vooral als hij denkt dat hij op de bank komt .Dat deed hij al over Nouchine ,over Vera ,nu over Hanne .

  • Timothee at 12:58

   Pfff… Overdrijven is ook een vak, er zijn anderen, die ook al verkeerde woorden hebben gebruikt. Tobias en Kristof hebben een andere bewoner een kleuter. En klein kind genoemd, etc. Als je de livestream volgt dan gebruiken ze ook regelmatig thermen als WTF? (Voluit) zo kun je wel door blijven zeuren over elk gesproken woord. Maar iedereen ziet alleen de verkeerde woorden van degene die ze er uit willen. En ik ben absoluut geen Leroy fan.

  • Myriam de Vries at 22:03

   Je hebt helemaal gelijk hij is een tikkende tijdbom die moet er via de achterdeur uit en zonder enige vorm van verdere aandacht. Voor hem een andere kandidaat die graag meedoet aan deze BigBrother

 2. Hans s at 20:50

  Leroy is echt een miskleun van Big Brother om hem in het huis te laten , hij heeft ook al met andere programma mee gedaan en ging ook niet goed , die gozer spoor niet helemaal.

 3. P at 21:41

  Ik begrijp dat Leroy boos is op Hanne want hij is een eerlijke speler en kan moeilijk tegen onrecht waardoor hij zijn zelfbeheersing soms verliest. Iedereen ziet heus wel dat de groene kamer oprecht is en de gouden kamer lijkt wel de tweede kamer. Elkaar maar ophitsen en ze vertrouwen hun eigen schaduw niet. Daar hebben ze een woord voor Slijmballen.?

 4. Tamara at 21:43

  Als Dimi en Kristof zijn aangesproken op hun taalgebruik wordt het hoog tijd dat Big Brother hem nu ook aanspreekt en AUB er uit haalt. Hij is er klaar mee, mooi wij ook met hem! #exitleroy

 5. Anja at 04:43

  Aub zend hem naar huis, dan maar 2 nominaties deze week, die man moet weg, als het een eerlijk en open spel wil blijven, anders is Big Brother een doorgestoken en vooropgezet spel. In vorige BB zijn mensen voor minder verwijderd of gesommeerd om weg te gaan.

 6. joost at 07:37

  Die Leroy heeft een héééééééééél groot mentaal probleem, hoe je die kerel hoort zagen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat( samen met die Nawel trouwens) …. We moeten die gewoon volledig wegstemmen samen met die Nawel zodat heel dat negatief oudevrouwengezaag van die twee uit het huis en uit mijn tv-scherm definitief verdwijnt.

 7. bonnie at 07:40

  Dat mag hij juist zeggen , het enige dat hij wilt is dat iedereen naar zijn pijpen danst en dat noemen ze dan een onzekere verwende mens . Eruit met dat ventjes ( KIND ) .

 8. Dolfijntje at 08:14

  Dit kan toch niet, dit gaat veel te ver. Er zijn ook jongeren die kijken, wat een voorbeeld zeg, foei
  Je mag zeker je eigen mening uitspreken maar respect is een woord wat hij niet kent. Ik vraag me echt af hoe hij met zijn eigen kind, familie en dierbaren omgaat.
  Bescherm deze meneer tegen zichzelf en stuur hem naar huis BB.

 9. Desi at 08:47

  Leroy is zelf zijn grootste vijand. Alles waar hij nu zo van baalt en boos over is heeft hij zelf afgeroepen. Ik hoor hem nog zeggen “ik heb mensenkennis, ik maak mensen graag blij en ik ben eerlijk en oprecht”. Hoe oprecht ben je wanneer je zo lelijk achter iemands rug loopt te schelden. Als je echt eerlijk bent dan ga je het gesprek aan en toon je wat meer inzicht. Met je mensenkennis….

 10. Johan at 09:03

  ja inderdaad roep die man tot orde en hij kan ook maar 1 ding en dat is praten over nominatie. zodra er op zaterdag iemand weggaat begint hij alweer over nominatie in plaats van eens mee te doen met anderen. nee niks is leuk en lacht ook nooit. ERUIT met hem

 11. Morena at 10:22

  Dit kan echt niet!!!
  Mongooltjes
  Flikker op
  Kots op haar
  Konten likkers
  Het interesseert hem geen k*t

  Sorry, ik ben wel wat gewend, maar zo’n gefrustreerde man hoort hier echt niet thuis!!
  Hij heeft al een waarschuwing, dus eruit met die man en gauw naar een psycholoog.

 12. Sjoerd at 10:27

  Hopelijk snel Leroy en Kristof er uit (Salar ook, maar dat gaat deze week niet). Leroy heeft teveel issues met zich zelf en daardoor met medebewoners. Kristof denkt dat hij de baas is en wil daarmee alles bepalen.

 13. Frank at 11:20

  Word echt tijd dat deze 2 lekker naar huis gaan. Leroy en Nawel, echt alleen zeuren en klagen over een ander. Eerst eens in spiegel kijken.

 14. Marja at 13:01

  Zet die jongen alsjeblieft buiten de deur.
  Die hoort niet in het huis thuis. Hij is alleen aan het schelden de hele tijd maar hij moet eens in de spiegel kijken. Hij kan iedereen wel idioot vinden maar hij heeft zelf ook een stoornis……
  Laat hij maar lekker carnaval gaan vieren in Den Bosch.

 15. Chris at 14:44

  Leroy moet er zaterdag uit. Wat een misselijk makend mannetje. Loopt alleen maar te roddelen met Nawel en Julio. Alles ligt altijd bij een ander, hij moet is naar zichzelf kijken. Daar ligt het probleem. Hij kan niet met mensen omgaan. Eruit zaterdag!

 16. Anna at 22:44

  Eens. Ik werk bij een bedrijf waar het grootse deel mannenlijk is (met plezier) en desondanks kan ik me alleen maar ergeren dat BB Leroy er inmiddels niet uitgeschopt heeft. Geen feministe, niets tegen mannen maar Leroy gaat echt te ver!

 17. jos at 12:37

  onder welke steen leef je nog (ilona)…het is maar een spel hoor… en BB kan dit beeld zo manipuleren
  dat iedereen een slecht oordeel heeft over een bepaald persoon .
  2 x matje ligt aan BB wat ze laten zien toch . dus laat iedereen in zijn waarde .
  en veroordeel pas als je het zeker weet en hoort van de persoon zelf .

 18. Ellen at 14:29

  Tja…. op wie kotst hij nu niet dan behalve zichzelf! Bah heel naar/gevaarlijk mannetje en Nawel zit ook maar te stoken en dan achteraf zeggen, ja je moet het zelf weten. Kristof, Salar en Grace zijn de gangmakers, die moeten sowieso blijven voor de gezelligheid in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *