Nawel, Grace en Nouchine vertellen de mannen dat ze in de maling zijn genomen

Nawel, Grace en Nouchine vertellen de mannen dat ze in de maling zijn genomen

Grace, Nawel en Nouchine hebben eerder het huis mogen verlaten voor een ladies night. Toen ze weer terugkwamen hebben ze een verhaal vertelt over wat ze mee hebben gemaakt. Een deel daarvan hebben ze verzonnen werd later duidelijk. Deze morgen, als ze wakker worden besluiten de dames aan de mannen te vertellen dat een deel verzonnen is. Ze vertellen dat ze het gedroomd hebben van de limousine en het eten in een restaurant. Het was een prank gilt Grace dan. Er is helemaal niks gebeurd! Nee reageert Salar verbaasd. Zo ziek he voegt Tobias eraan toe. Alleen de limo is niet waar en het restaurant, muziek en de film is niet waar gaat Nawel verder. We hebben wel sushi gegeten en in een roze kamer gezeten. Weet je hoe f*cking slecht ik geslapen heb reageert Salar. Ik heb heel de dag lopen discussiëren met Big Brother! Het was ook geen challenge dit benadrukt Nawel, maar wel een goede prank. De groep klapt uiteindelijk en iedereen kan er wel om lachen. Daarna gaat iedereen zich klaarmaken voor het ontbijt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 4.5]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Aggie2 at 09:07

  Nou, dan zijn de mannen mooi teruggepakt na de eerdere prank van Peter met de immuniteitspinnen die in werkelijkheid wasmuntjes bleken te zijn!!!!!

 2. Sonny at 11:49

  Hoop dat nouchine niet gaat stemmen op salar.
  Die mannen zullen nouchine nu wel op stemmen want Kristof wil in de finale staan en grace en Tobias willen dat salar er uit gaat.
  Hoop dat Kristof en Tobias of grace op de nominatie lijst komen te staan.

 3. Yasmina at 15:20

  Peter heeft niks verkeerds gedaan. Ja, hij had zogenaamd 3pinnen, so what. Het was gewoon een goede prank, punt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *