Big Brother deelt foto’s van de mogelijk nieuwe bewoners

Big Brother deelt foto’s van de mogelijk nieuwe bewoners

De zwarte schaduwen zijn niet meer, eerder vandaag mochten deze nieuwe bewoners hun zegje doen in de vorm van een audiobericht aan de huidige groep. En zojuist heeft Big Brother de zwarte schaduwen vervangen door echte foto’s. Zo heeft iedereen een indruk van hoe deze personen eruit zien. Er klinkt een sirene en de groep vraagt zich af wat er gaat gebeuren. Zo zien de bewoners dat Matt dj is en Nick denkt hem ergens van te kennen. Julie vind Jerrel wel een mooie man. Jill denkt dat sommigen haar bekend voorkomen. Vooral de dames zijn wel gecharmeerd van enkele mogelijke nieuwe bewoners. Jill en Naomi bestuderen de foto’s nog even en al snel is de rust wedergekeerd. De groep verwacht dat ze mogelijk in de liveshow een keuze moeten maken.

Een aantal foto’s van de mogelijk nieuwe bewoners

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 2.8]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Marie Louise at 15:47

  Gaan natuurlijk weer kiezen op uiterlijk vooral de dames. Laat de kijker kiezen. Het meisje en de man van 51 maken anders geen kans

 2. Herman at 17:38

  Hallo iedereen heb je het filmke gezien van Thomas en Zoey. Samen zweren en zogezegd spelen voor Jowi. Ik wist al lang dat Thomas een persoon is die niet te vertrouwen is.En dan zei Thomas dat de belgen ook al 5 weken een complot spelen en Zoey zei neen twee weken om ons als belgen te vrijwaren. En nu neem ik er Zoey ook bij.
  Eer gisterenavond zat Patrick in de woonkamer alleen en wie kwam er bij zitten den Thomas.. Patrick keek naar de 5 silhouetten en zei tegen Thomas ik heb de code gekraakt. Kijk maar goed en luister maar aan niemand zeggen he en wij spelen de finale. Eerst komen er drie binnen en wij sluiten ons aan bij die groep. we kunnen noot genomineerd worden en dan als er genoeg weg zijn komen die twee anderen erbij en dan sluiten we bij deze aan en we spelen zeker de finale. Nu mijn vraag zullen die nieuwkomers alles al gezien hebben van het verloop van Bigbrother. Indien ja hebben ze beiden geen kans..Er zijn al genoeg complotten geweest hier. Speel het spel eerlijk en speel voor jezelf en betrek niemand erbij.

  • Charlotte at 00:24

   Ik heb als Nederlander heel lang in België gewoond. Dussss….Nederlanders zijn opener in hun spel geweest, Belgen zijn geniepiger maar speelden net zo goed hun spel. Het karakter van een gemiddelde Belg kan voordeliger zijn voor dit spel dan het karakter van de gemiddelde Nederlander. Mijn mening om dit spel te overleven is met iedereen vrienden proberen te zijn en niet aan complotten te doen. En als je dan ook nog een groot aaibaarheid gehalte hebt, kom je super ver.

 3. Jan at 18:18

  Laat ze alle vijf het huis maar binnen. Komt er tenminste weer een beetje reuring. Sommige huidige bewoners hopen maar op twee nieuwe bewoners omdat ze eigenlijk het spel dan niet meer echt hoeven spelen. Want die twee worden er dan ook weer snel uit gekickt. Met alle vijf krijg je tenminste een totaal nieuwe groepsdynamiek. En krijgen de nieuwe bewoners ook echt de kans om ook de pot te winnen!

  • Elisa at 08:18

   Ben ik helemaal met je eens Jan, want de woorden van Liese “ik ga zeker in de finale komen ik ben winnaar” mogen ook wel teruggenomen worden zoals het er nu voor staat doen alle Belgen wat zij wilt. Dus tijd voor nieuw Nederlands vlees in de kuip. Nieuwe ronde nieuwe kansen zeg ik maar. en dan eerlijke kansen!!

   • Natasja at 10:23

    Helemaal met je eens hoor Elisa Liese heb een grote bek met ik sta in de finale en ze bijinvloed idd de andere ermee ik zeg ook gooi ze er alle vijf maar in dan zijn er idd gelijke kansen eerlijke kansen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *