Leroy heeft het zwaar nadat hij genomineerd is

Leroy heeft het zwaar nadat hij genomineerd is

De genomineerden van deze week zijn bekend, dit is achter een streamlock bekend geworden. De genomineerden zijn Vera, Nawel en Leroy. De dames pakken het positief op, Leroy wat minder. Hij trekt zich terug in de groene slaapkamer en al snel wordt hij emotioneel. Julio en Nawel proberen hem moed in te praten. Leroy laat weten dat hij dit helemaal niet wil maar hij het niet in kan houden. Julio raad hem aan het ook zeker niet in te houden, let it go. Verder blijft Leroy lange tijd op bed liggen, zuchtend af en toe een snik en net voor het eten heeft hij een gesprek met Salar en Tobias. Leroy vertelt waar hij mee zit. Er zijn verschillende emoties in huis, hij mist zijn dochtertje. Tobias snapt het wel, hij heeft soms ook wel van pff effe weg. Volgens Salar is het ook erg mentaal het verblijf en zo. Ik heb het heel lang weg kunnen drukken maar nu is het zwaarder. Morgen sta ik weer op en dan ben ik weer fris en fruitig. Ik heb een leuke tijd gehad en ervaringen gehad. Mijn doel van 4 weken heb ik behaald en natuurlijk wil je winnen. Maar wat moet ik nog meer. Ik had meer uitdagingen en challenges verwacht, meer fysiek. Maar dat is nooit echt geweest. Tobias stelt voor om doelen voor zichzelf te stellen om het verblijf wat makkelijker te maken. De mannen praten nog lang door en dan is het tijd voor het avondeten. Zou Leroy zich nog kunnen herpakken?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 43 Average: 4]
Er zijn 49 reacties op dit artikel
  • Els at 19:11

   Absoluut. Gestuurde streams, wie mogen zij wel, gunnen zij het. Gewoon voor bepaalde bewoners geen eerlijke kans. Vraag mijzelf af of een notaris betrokken is bij alles wat daar gebeurt. Er is tenslotte een geldprijs te winnen.

  • Carrie at 19:23

   Ik vind Leroy een lieve gozer. Hij is onzeker, dat zie je aan alles.
   En ja, hij moppert, maar hij is niet de enigste die dat doet.
   Ik hoop dat hij mag blijven, zich herpakt en het beste van zichzelf kan laten zien

  • Tinne at 19:25

   Hij heeft kansen genoeg gehad..
   Leroy is echt van in het begin een echte citroen, kan met moeite lachen, hij hoort gewoon niet in het BB huis, weg ermee

   • Carrie at 22:28

    Je moet eens naar iemands goede kanten kijken i.p.v. te focussen op het negatieve.
    Hij maakt ontbijt, wast af, stofzuigt. Ik zie dames de hele dag op hun luie bips zitten. Daar heb je wat aan!
    Als Leroy een citroen is, zijn er hier een aantal zuurpruimen.

   • mario at 19:45

    vind dat ook , hij zegt dat vera ook eens iets mag doen , als je tegen vera niets zegt zal die uit haar eigen nooit iets doen nooit daar zitten en lachen meer zit er niet in lekker lief en zitten maar wie deze als vrouw heeft zal moeten begrijpen dat dit geen prinses is maar een koningin

  • Renzal at 07:25

   Ja tuurlijk ligt aan big brother dat er geen commando stormbaan opdrachten zijn waarin hij uit zou blinken. Het is geen kamp van Koningsbrugge he

  • Ivonne at 09:53

   Inderdaad! Zoals hij ook over Hanne sprak! Vreselijk. Hij voelt zich altijd achter gesteld. Dan zegt hij, “Ik zit er niet mee”. Om vervolgens bij allerlei mensen te gaan klagen.

 1. Jaap at 19:42

  Zoals het nu gaat is er geen bal meer aan volgens mij zit big brother achter de nominaties nawel is al 3 keer genomineerd en het publiek heeft voor haar gekozen dat ze mocht blijven en nu is ze weer door de stream genomineerd met vera als een van de twee eruit gaat is het niet meer aannemelijk om te kijken

 2. Lavendel at 20:51

  Aub hij is zo negatief persoon, akelig om hem telkens zo te horen bah.

  Hij voelt zich mss beter in zijn vel als hij thuis is bij zijn ” bloedgroep”.

 3. Jongen at 22:59

  Leroy is een prima man heeft het hart op de tong waardoor hij wat grof overkomt soms maar is wel eerlijk en rechtuit maar big brother wilt hem nu weg daarom mag salar ineens kristof redden terwijl er normaal alleen iemand gered wordt bij gelijkstand , duidelijk toch , ik hoop dat leroy en zeker nawel blijven , vera mag naar huis ,

 4. Frans at 23:03

  Eerst een grote mond hebben dat het hem niet uitmaakt om naar huis te gaan, maar vervolgens wel liggen janken dat hij genomineerd is …. wat is dat voor vent ?

 5. Anja at 07:51

  Geef hem die kans niet na al zijn vrouwonvriendelijke uitspraken en gemopper, bah, brengt zoveel negatieviteit in het huis en herpakt zich niet. Tja dan wordt je genomineerd….

 6. Helma at 08:54

  Als t over eten of lekkers mag gaan wat salar gekocht heeft voor ze en ook nog eerlijk is dat hij heeft moeten kiezen wie te safen…nou dat deelt niemand hij wel …terecht een winnaar …maar dat buiten schot gelaten leroy kan geen slok cola missen als aan zn kamer …vera eet alle 10 eieren.alleen op….nawel schooit alles af pfff omdat ze of ongesteld of genomineerd is…..de rest deelt alles….deze 3 mogen r van mij in 1 klap uit….

 7. Monique at 09:52

  Big Brother manipuleert misschien dat uur per dag, maar steeds als ik ff de live stream aanzet zit Leroy op 1 van die streams ergens over te kafferen. Die arme Julio probeert hem nog een beetje positief te krijgen, maar kansloos. Leroy moet echt naar huis ‘weet je wel’ zit veel te vol van zichzelf. Dringend nodig om eens aan wat zelfreflectie te doen voor die jongen.

 8. Carla at 09:54

  Haha, hij word niet uitgedaagd….
  Als hij over legoblokjes moet lopen hoor je het 4 dagen later nog en bij de proef met de stroomschrokjes waren die van hem weer zwaarder. Huilebalk.

  • S at 16:10

   Vera naar huis.
   Die wordt alleen maar als 1 stem gebruikt in voordeel voor door de mannen. Als ze een keuze hebben zoals nu dan is de keus snel gemaakt.

 9. Alice at 12:14

  Waarom zegt iedereen dat ze nog een kans moeten krijgen? Hebben ze die niet genoeg gehad inmiddels?
  Leroy is echt asociaal met zijn taal naar anderen toe een zeurt alleen maar en Nawel precies zo.

 10. Desi at 12:16

  Ik ben het zo zat om al die haat over Nawel te horen, die meid is vanaf het begin tot nu hetzelfde gebleven. Doet haar chalenges, als zij over anderen praat praat zij vanuit haar gevoel, dat zegt ze er steeds bij, dus dat roddelen valt wel mee. Ook stemt zij vanaf dag 1 op Kristof, alweer omdat dat haar gevoel is. Ik ken andere huisgenoten die aan haar een voorbeeld hebben. Niemand is perfect maar Nawel verdient mijn respect!! Maar ja, wie een hond wil slaan vind altijd een stok.

 11. leeke at 17:11

  Leroy heel de Den Bosch en om
  streken gaat op je stemmen….
  Maar of je het haalt is de vraag?

  Nawel blijft….gaat recht op de overwinning af.

  Vera die is niets zeggend en ligt alleen op bed.
  Of onder de douche of op de bank bij de haard.
  Volgende week Kristof, naar zijn familie..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *