Home » Jowi, Nathalie en Daniëlle reageren op hun vrijwillige vertrek uit Big Brother

Jowi, Nathalie en Daniëlle reageren op hun vrijwillige vertrek uit Big Brother

Door BigBrotherNederland

Jowi, Daniëlle en Nathalie hebben enkele dagen geleden Big Brother vrijwillig verlaten. Voordat ze de buitenwereld in gingen reageerden zij nog op hun vertrek uit het Big Brother huis.

Jowi

Jowi voelde wel dat mensen achter hem stonden. Maar uiteindelijk vond ik het ook belangrijk bij mijzelf te blijven. En geloof wel dat mensen dat ook zullen begrijpen. Ik wist dat ik het zou kunnen winnen, maar voor mij is mijzelf blijven, continu mijzelf zijn meer belangrijk. Dus kan ik er heel trots op zijn. Als je aan mij vraagt wie wil ik dat er gaat winnen? Dan gaat mijn voorkeur uit naar Zoey. Zij is ook zeker een persoon die ik hierbuiten zou willen zien. En graag zal gaan zien. Ik zie Big Brother echt als een ervaring. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om mee te doen. Ik was de eerste in het huis en de eerste huismeester. Daar ben ik niet alleen het team dankbaar voor maar ook iedereen die op mij gestemd heeft. Dat vind ik echt f*ckin tough.

Nathalie

Als je niet meer gelukkig bent moet je altijd voor jezelf kiezen. Als dat dan weggaan is is dat op dat moment de beste keuze. Ik sta er 100% achter. Mijn beslissing is niet op 5 minuten tijd genomen. Ik heb het de afgelopen dagen best zwaar gehad. Omdat ik heel veel realisatiemomentjes heb gehad van hoe leuk mijn leven eigenlijk is. Hoe dankbaar ik ben voor mijn vrienden en familie. En ook dat ik toch een aantal dingen heb verwerkt. Waar ik het meest blij mee ben is de mensen die ik heb leren kennen. Er zijn echt een aantal mensen waar ik een band mee heb op mogen bouwen. Waarvan ik denk dat het er nog voor heel lang gaat zijn. Ik heb toch wel gemerkt dat het voor de kijker soms lastig is om iets te voelen. Een klik, een vibe, een sfeer. En dat heeft mij als persoon ook denk ik wel een beetje geraakt. En ja zeker geen spijt, maar juist heel dankbaar voor het avontuur. En dat ik hier een maand heb mogen zitten.

Daniëlle

Daniëlle laat weten dat het nu super goed gaat. Ik voel mij echt heerlijk. En ik ben heel blij dat ik voor mijzelf gekozen heb. En dat ik nu weg ben uit een huis waar ik niet echt comfortabel was. Een spel moest spelen waar ik echt niet gelukkig van werd. En ik liever eerlijke mensen om mij heen heb. En die zijn thuis, waar ik nu weer naar toe mag. Ik heb misschien wel iets teveel van mijzelf gegeven. En dat is ook niet altijd positief geweest. Maar ik sta er wel achter wat ik heb gedaan. Ik ga sowieso een aantal mensen enorm missen. En ik weet ook dat ik vriendschappen heb opgebouwd. Deze zullen ook na Big Brother blijven bestaan. En ik wens ook nog iedereen succes die dit nog vol mag gaan houden want het is niet zomaar iets. Dit was niet mijn spel en niet mijn experiment. Ik ben liever hier dan daar.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 122 Average: 3]

Ook interessant:

10 Reacties

paul 3 februari 2021 - 09:22

Jammer dat alle drie niet de waarheid mogen zeggen van big brother

Beantwoord
michael 3 februari 2021 - 13:00

Wat is volgens jou die waarheid dan? Ben wel benieuwd. Is niet lullig bedoeld hoor. Wil gewoon weten wat iedereen er van vind en denkt

Beantwoord
D. Oedels 3 februari 2021 - 10:05

De verdergaande individualisering van de maatschappij vindt hierin een spiegel, tegenwoordig kiest men liever voor zichzelf dan voor een tijdelijke aanpassing binnen wat je prettig vindt aan de omgeving.
“The need of the one outrages the need of the many” is de boodschap die men hier duidelijk afgeeft maar de befaamde woorden van Spock in StarTrek waren echter “The need of the many outrages the need of the one”.

Ik begrijp goed dat wanneer je niet lekker in je vel zit in een omgeving, je daar wat aan moet doen. Maar dat hoeft niet altijd het wegvluchten van de uitdaging te zijn, je kunt de uitdaging ook aangaan en zaken naar je hand te zetten en het tij in je voordeel te keren. Het is daarbij wel degelijk belangrijk is dat af te spiegelen aan je zelf: “kan en wil ik dit aangaan?”.

Deze drie kozen ervoor toen het wat moeilijker werd, de uitdaging uit de weg te gaan en te vluchten. Ik zou dat niet gedaan hebben, maar ik ben dan ook opgevoed met wat doorzettingsvermogen en de boodschap niet zomaar en zeker niet te snel op te geven. Een keertje tegenwind wil niet zeggen dat je nooit meer op een fiets moet stappen. Een beetje ruggengraat tonen was geen schande, gebrek daaraan wel! En dat laatste zie ik in deze drie mensen terug.
Jammer !!!!!

Beantwoord
Istar 3 februari 2021 - 13:44

Helemaal mee eens!

Beantwoord
N. Gerards 3 februari 2021 - 13:47

Ik kan het niet beter verwoorden. Het is ook duidelijk een mentaliteit kwestie. Als Els en Nathalie er niet geweest waren was het anders verlopen! Hier is duidelijk geen schuld bij de Belgische deelnemers.

Beantwoord
Dennis 3 februari 2021 - 15:08

Goed uiteengezet en helemaal mee eens! Dat waren ook mijn gedachten.

Beantwoord
Peter 3 februari 2021 - 17:48

Ik ben het in deze helemaal eens met je, Daniëlle zegt dat ze nu tussen eerlijke mensen vertoeft…..is dat een sneer naar de mensen die door durven te gaan of…. Het BB huis is een afspiegeling van de maatschappij buiten, er zullen in haar leefomgeving gerust ook mensen zijn die een spel spelen, valt alleen minder op.

Iets geheel anders: Die Dyson maakt een flinke herrie, d8 even dat er iemand een gat in de muur stond te boren lol 😉

Beantwoord
Peggy 4 februari 2021 - 00:31

Mooi geformuleerd

Beantwoord
Hans 3 februari 2021 - 18:15

Je moet respect hebben voor de keuzen van deze kanjers , het gaat jullie goed…

Beantwoord
Ed 3 februari 2021 - 20:15

Er moet wat dingen veranderd worden bij Big Brother, zoals
1. Niet meer op de bank steeds languit liggen.
2. Bewoners mogen niet met elkaar praten over wie ze gaan nomineren.
3. Ook moet BB bij het presenteren van de nieuwe bewoners geen leeftijd bekend maken ivm leeftijddiscriminatie.
Voorlopig kijk ik niet meer!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page