Home » Michel spreekt Jerrel aan op de opmerkingen die hij maakte

Michel spreekt Jerrel aan op de opmerkingen die hij maakte

Door BigBrotherNederland

Jerrel heeft eerder lelijke dingen tegen Michel gezegd. De nieuweling zou gezegd hebben dat Michel niet te vertrouwen is en een rattengezicht heeft. Afgelopen avond besluit Michel het gesprek met hem aan te gaan. De twee doen dit buiten, in alle rust.

Michel begint het gesprek en laat weten dat hij Jerrel moeilijk kan peilen. Het was sarcastisch laat Jerrel weten. Laat gewoon weten als er iets is gaat Michel verder. Ik weet hoe het is hoe het is in een groep te komen. Ik kijk het altijd even aan. Maar ik wil anderen ook de ruimte geven en iedereen leren kennen en dat heb ik ook bij jou. Het kwam alleen een beetje raar binnen. Dat kan ik wel begrijpen antwoordt Jerrel. Wat ik al zei op de bank, ik moet soms even filteren en misschien eerst goed nadenken voordat ik wat zeg. Dit was niet mijn intentie om zulke dingen te zeggen. Dit is puur sarcasme benadrukt hij. Michel antwoordt dat als hij Jerrel beter gekend zou hebben hij daar doorheen zou prikken maar nu niet het geval is. Ik ben over sociaal zegt Jerrel, maar dat is wie ik ben. Het waren gewoon een paar opmerkingen die je maakte zegt Michel. Jerrel laat nogmaals weten dat het niet de bedoeling was en de twee praten er nog enige tijd over door. Ook hoe het is in het huis en hoe ze als persoon zijn. Aan het einde van het gesprek geven de twee elkaar een knuffel. Hiermee lijkt alles opgelost…

De bewoners zijn op deze nieuwe dag alweer wakker. Ze mochten een beetje uitslapen van Big Brother. Patrick heeft slecht geslapen vannacht. Op zijn kamer hebben Jill, Thomas, Mike en Matt nog lang lol gemaakt tot 1.00 uur ’s nachts, terwijl Patrick toen al een tijdje in zijn bed lag. Hij wil nu verhuizen naar de andere slaapkamer… Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 3.7]

Ook interessant:

13 Reacties

Anoniem 6 februari 2021 - 09:57

Ik ben zelf dus wel fan van dit programma en vond het de afgelopen week het een hele fijnr week om naar dit programma te kijken. Geen ruzies, geen gepraat over nominaties maar eindelijk eens diepgaande gesprekken. Toen ik hoorde over de nieuwe bewoners zag ik Matt en Mike wel in de groep passen en volgens mij passen ze dat ook. Alleen die Jerrel zoveel zelfvertrouwen hebben en zeggen ik haal de finales wel, nou jongen als je zo doorgaat haal je aanstaande vrijdag nogeens in het huis en zit je alweer lekker thuis. Echt niks aan aan did Jerrel

Beantwoord
T.moll 6 februari 2021 - 10:17

Weet niet wat Jerrel mee gemaakt heeft
Maar hij kan wel zich gedragen.
Is gewend zijn zin te krijgen maar dat is uitgesloten als je met zoveel mensen samen bent.
Jammer is dit.
Deze jongen veranderd niet.
Hoop dat er iets aan gedaan word

Beantwoord
ELISA 6 februari 2021 - 11:30

Soms kan je je vergissen in mensen, ik vind dat je hierin gelijk hebt.
Al moet ik je eerlijk zeggen dat ik die Jerrel nooit gekozen zou hebben… hij was al voordat hij gekozen was zo vol van zichzelf! Geef mij dan maar Jeroen/Monaco voor hem in de plaats.

Beantwoord
Agatha 6 februari 2021 - 10:15

Jee wat jammer die Jerrel wil zich zelf boven iemand anders zetten
Maakt rot opmerkingen en laat andere mensen niet in hun waarde
Mag van mij eruit gestemd worden
Past niet in de gezellige groep

Beantwoord
Emily 6 februari 2021 - 11:43

Ik vind die Jerrel helemaal niet passen in het huis. Met zijn harde opmerkingen naar bijna iedereen toe en dat is lelijk gedrag. Van mij mag die deze week al op nominatiebank en donderdag vertrekken. Hij verziekt ook de sfeer een beetje.
Matt en Mike daar en tegen vind ik daar wel goed passen.

Beantwoord
Diana 6 februari 2021 - 13:41

Ik zou ook nooit voor Jerrel gekozen hebben, en nu zegt hij weer dat zijn opmerking puur sarcasme was. Ik denk dat hij voor zijn opmerking zal moeten boeten bij de volgende nominatie ronde.

Beantwoord
Johan 6 februari 2021 - 15:07

Ja vind ik ook, die Jerrel met eerst volgende nominatie eruit. Ik vind dat hij het verziekt en totaal niet in de groep past. Veel te veel eigen dunk en als de bewoners dit geweten hadden was hij er nooit in gekomen volgens mij

Beantwoord
Hans 6 februari 2021 - 17:41

Waarom zou de oudste in het huis geen voorrang krijgen bij het kiezen van een bed en Jerrel die pas komt kijken meteen het bed inpik , een beetje respect tegen over iemand van 59 jaar zou wel op zijn plaats wezen.
Ik vind Patrick een toffe gast.

Beantwoord
Niels 6 februari 2021 - 17:55

Ondanks dat ik die jerrel liever vandaag dan morgen naar huis zie gaan , en Patrick absoluut een toffe gaat is , had Patrick natuurlijk dagen lang de kans om naar die andere kamer te gaan. Telkens heeft hij aangegeven niet erg te vinden bij Thomas te liggen. Dus jaah…. klein beetje eigen schuld ook toch ??

Beantwoord
T.moll 6 februari 2021 - 17:44

Die Jeroen zou denk ik beter in de groep passen

Nu nu

Beantwoord
Consuela Boersen 6 februari 2021 - 19:26

Goed dat hij er wat van zegt want ik vond het al erg rustig.

Beantwoord
Richard 7 februari 2021 - 08:56

Jerrel is veel te bijdehand en moet eerst eens gaan kijken hoe de groep is en beetje aanpassen als hij er in wil blijven. Hij mag van mij naar huis ?.
Beetje rekening met elkaar zou ook fijn zijn. Als patje (die ik eerst niks vond maar steeds beter ga waarderen) wil slapen, of wie dan ook, dan moet de groep daar ook respect voor hebben en niet in de slaapkamer nog kletsen of feesten of wat dan ook. Ga lekker in de huiskamer zitten.

Beantwoord
Stephan 6 februari 2021 - 20:54

Die jerrel moet gewoon zo vlug mogelijk het huis weer uit. Ik irriteer me mateloos aan hem

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page