Big Brother bewoners houden een verkleedfeestje

Big Brother bewoners houden een verkleedfeestje

Afgelopen avond hebben de bewoners een verkleedfeestje gehad. Naomi leest een briefje van Big Brother voor. Ze hebben het verkleedfeestje verdient met het boodschappenspel. Maak jullie zo mooi mogelijk, jullie hebben hier één uur de tijd voor. Daarna start het feest en hebben jullie één uur dans muziek. Na het feest wordt alle kleding verzameld en moet dit weer terug naar de voorraadkamer. De bewoners gaan snel aan de slag, de kleding wordt tevoorschijn gehaald en Michel grapt hoeveel drank er is. Het gaat om Disney-achtige kleding. Kostuums worden verdeelt en iedereen maakt zich gereed. Als iedereen verkleed is en klaar is gaat de muziek aan, tijd voor een feestje! Uiteraard niet voordat er een mooie groepsfoto is gemaakt. Het feestje is in de woonkamer, compleet met sfeerverlichting. De sfeer is gezellig, de bewoners genieten er zichtbaar van. Verder krijgen ze nog wat snacks maar drank lijkt er niet te zijn. Als het uur erop zit gaat de muziek uit en is het tijd om de kostuums uit te doen. Het was een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.8]
Er zijn 9 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *