Een samenvatting van een sneeuw dag in Big Brother

Een samenvatting van een sneeuw dag in Big Brother

Wat gebeurde er vandaag allemaal in Big Brother? We hebben een samenvatting voor je gemaakt. Het was en is een vrij rustige dag… Iedereen mocht uitslapen van Big Brother, rond 9:00 uur was het tijd om op te staan. Voordat er ontbeten kan worden is het tijd voor een polonaise, een van de regels van huismeester Jill. De bewoners hebben, zoals vele mensen genoten van de sneeuw. Maar ook werd er sneeuw geruimd. Mike was al vroeg bezig om het een beetje sneeuwvrij te maken. Hij kreeg hulp van Jill, Matt en Thomas. Daarna was het tijd voor wat sporten, dit gebeurde binnen in verband met de kou. Niet iedereen deed mee, Jill en Matt. Matt omdat hij naar eigen zeggen een scooterongeluk zou hebben gehad. Waarom Jill niet mee deed is onbekend.

In de middag is het tijd voor een andere regel van Jill, het vastbind uurtje. Een bewoner zit dan een uur lang vast aan een andere bewoner. De koppels die vandaag aan elkaar vast gebonden zaten waren: Patrick en Nick, Jill en Michel, Liese en Matt, Naomi en Jerrel, Zoey en Julie, Mike en Thomas. Zojuist hebben de bewoners lachtherapie gehad, waarvan duidelijk werd dat dat niet bij iedereen past. En momenteel spelen de bewoners een potje weerwolven. Je bent weer helemaal “up to date”…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.3]
Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Sunny at 04:44

    Aanvulling…dat hij aangesproken is op zijn gedrag….daar sluit ik me wel bij aan…ik ben t eens dat bepaald gedrag absoluut niet kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *