Thomas en Patrick zijn de genomineerden van deze week

Thomas en Patrick zijn de genomineerden van deze week

Welke bewoners zijn genomineerd? Dat wordt elke woensdag tijdens de tv uitzending bekend gemaakt. In dit bericht beschrijven we hoe de nominaties van gisteren verlopen zijn. De nominatie is anders verlopen dan dat we gewend zijn. Nieuwste bewoners Matt, Jerrel en Mike kunnen namelijk niet nomineren of genomineerd worden, zo heeft Big Brother bepaald. Met als gevolg dat de keuze dus iets minder groot is. Menig bewoner is dan ook niet blij met deze regel. Zo liet Nick vandaag weten dat hij bang is dat de bom gaat barsten zodra de uitslag bekend gemaakt wordt in het huis…

Op naar de uitslag van de nominaties. Dit is er gebeurd tijdens de nominaties van gisteren. Liese mag als eerste naar de dagboekkamer komen. Ze nomineert Thomas omdat ze daar de minste klik mee heeft. De tweede naam vind ik moeilijk, Patrick. Ik mag hem graag maar heeft al een paar keer aangegeven dat in de finale staan niet belangrijk voor hem is. Naomi kiest voor Thomas, ik weet dat hij vanaf week 1 in een bondje zat ook al heeft hij dat ontkent dat hij ons een voor een weg zou spelen. Zodat hij als enige belg over zou blijven. Het is puur principe waarom ik nu voor hem stem. De tweede is Patrick. Ik vind het erg om op hem te stemmen snikt ze. Ik wil niet dat Nick naar huis gaat, hij is mijn maatje. Jill nomineert Michel omdat ze merkt dat ze een mindere klik met hem had. En hij mij irriteerde. En ik nomineer Julie omdat ik merk dat zij een hele grote concurrent van mij is. Patrick nomineert Thomas en Julie. Zoey kiest voor Michel en Nick. Als het zover zou komen sta ik op hun “hitlijst”. Michel nomineert twee mensen om de mensen met wie hij graag samen is veilig te houden. Mijn twee stemmen gaan naar Thomas en Patrick. Nick nomineert Thomas uit principe omdat het andersom zou zijn geweest als het bondje er nog zou zijn. En Zoey omdat ik honderd procent zeker weet dat zij geen andere stem gaat krijgen. Julie laat weten weer Thomas te nomineren en met tegenzin Patrick. Thomas nomineert Liese en Julie. Dit omdat ze elke week op dit moment een stem tegen mij doen. Het is een tactische zet.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3]
Er zijn 24 reacties op dit artikel
 1. Anoniem at 21:29

  Patrick heeft inderdaad al vele malen, via livestream, aagegeven dat hij, ná zijn kleinkind geboren is, naar huis wilt. Hierbij gun ik hem dit van harte en maqkt het deze week gemakkelijker om te stemmen.

  • Hans at 07:45

   Helemaal gelijk Thomas is een goede gast , Patrick zit alleen maar in de hottop en zit voor de rest weinig in ook kan ik dat Vlaams niet verstaan wat hij praat.

 2. Rex at 21:42

  Blijft heel erg oneerlijk dat er nu iemand sneuvelt die er al lang zit en dat nieuwe worden beschermd. Zij worden nu gestraft voor het feit dat Daan, Jowi en Nathalie zijn opgestapt.

 3. Arno at 01:02

  Thomas moet blijven geen twijfel over mogelijk.
  En Patrick eruit, versta hem helft van de tijd toch niet :-).

  Ik vind Jill, Thomas en Naomi,Matt de toppers !

 4. Lisette at 05:58

  Ja maar anders hebben de nieuwe nooit een kans, dat is het spel wat big brother bepaalt! Dat houdt het wel spannend voor de kijker.

 5. Hans at 07:51

  Wat is die polonaise iedere ochtend toch hilarisch ik lach mij helemaal slap vooral als ik Zoey zie , maar gelukkig ging Big Brother gewoon door en speelde het liedje gewoon opnieuw af tot Zoey ook mee deed.
  Prachtige regel van Jill meteen al op de vroege ochtend actieeeeeeeeeeeee , ik vind dat Big Brother deze regel gewoon moet blijven toepassen.

 6. Bourdiaudhy Heyrman at 08:24

  Slaapkamer bezoek overdag beperken tot minimumen verbod om overdag op bed of zetels te gaan liggen. Bed opmaken I. P. V. Polonaise. Nominatie recht voor iedereen, zodat iedereen dezelfde kansen heeft in B. B. vanaf dag één. De

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *