Patrick heeft een videoboodschap voor de groep

Patrick heeft een videoboodschap voor de groep

De bewoners worden naar de woonkamer geroepen. Het gaat om een videoboodschap van Patrick. Patrick heeft gisteren het huis verlaten na de liveshow. Beste vrienden begint Patrick. Ik voel mij super gelukkig. Geniet van elke seconde ik mis jullie nu al. Jullie hebben mij een goede uittocht gegeven en zeer oprecht. Thomas zeker geen raar gevoel hebben, zorg goed voor de hottub. Jerrel jij mag mijn bed. En natuurlijk niet te vergeten Zoey. Niet te veel huilen. Ik wens alle bewoners veel geluk, veel dingen doen. Dank jullie wel allemaal! De groep klapt en Zoey heeft het duidelijk moeilijk. De bewoners gaan daarna verder met hun ding. Zo zien we Thomas sporten onder leiding van Michel, Nick maakt de hottub schoon en Matt en Mike en Jill hebben een gesprek in de slaapkamer. Volgens Mike zit Jerrel niet op zijn plek in het Big Brother huis en loopt zwaar op zijn tenen. Iedereen kijkt hem met een lange nek aan. Zolang hij zegt dat hij wil blijven. Blijf dan lekker.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 3.4]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. T.moll at 09:49

  En nu hopen dat hij snel naar huis gaat om daar mensen gaat lastig vallen.
  Is gewoon erg dat iedereen ook de kijkers .
  Gewoon een groot kind en vreselijk verwend dat is mijn mening over Jerrel

 2. MaRiN at 10:16

  Jerrel, ik smeek je…pak je spullen en vertrek vrijwillig. Daar zou je heel veel mensen, zowel in als buiten het huis, een heel groot plezier mee doen. Dus denk eens een keer niet aan jezelf.

 3. Stephan at 22:26

  Hoe zonde het ook is voor Patrick dat hij het huis heeft moeten verlaten kan hij vanaf nu heerlijk genieten van zijn kleinzoon Ivar. Dat zal hem heel erg goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *