Home » Patrick heeft een videoboodschap voor de groep

Patrick heeft een videoboodschap voor de groep

Door BigBrotherNederland

De bewoners worden naar de woonkamer geroepen. Het gaat om een videoboodschap van Patrick. Patrick heeft gisteren het huis verlaten na de liveshow. Beste vrienden begint Patrick. Ik voel mij super gelukkig. Geniet van elke seconde ik mis jullie nu al. Jullie hebben mij een goede uittocht gegeven en zeer oprecht. Thomas zeker geen raar gevoel hebben, zorg goed voor de hottub. Jerrel jij mag mijn bed. En natuurlijk niet te vergeten Zoey. Niet te veel huilen. Ik wens alle bewoners veel geluk, veel dingen doen. Dank jullie wel allemaal! De groep klapt en Zoey heeft het duidelijk moeilijk. De bewoners gaan daarna verder met hun ding. Zo zien we Thomas sporten onder leiding van Michel, Nick maakt de hottub schoon en Matt en Mike en Jill hebben een gesprek in de slaapkamer. Volgens Mike zit Jerrel niet op zijn plek in het Big Brother huis en loopt zwaar op zijn tenen. Iedereen kijkt hem met een lange nek aan. Zolang hij zegt dat hij wil blijven. Blijf dan lekker.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 3.4]

Ook interessant:

6 Reacties

T.moll 12 februari 2021 - 09:49

En nu hopen dat hij snel naar huis gaat om daar mensen gaat lastig vallen.
Is gewoon erg dat iedereen ook de kijkers .
Gewoon een groot kind en vreselijk verwend dat is mijn mening over Jerrel

Beantwoord
MaRiN 12 februari 2021 - 10:16

Jerrel, ik smeek je…pak je spullen en vertrek vrijwillig. Daar zou je heel veel mensen, zowel in als buiten het huis, een heel groot plezier mee doen. Dus denk eens een keer niet aan jezelf.

Beantwoord
reina geerestein 12 februari 2021 - 11:58

als jullie jerrel eruit hadden gedaan had patrick het huis niet uit gehoeven

Beantwoord
Marja 12 februari 2021 - 15:43

Wat een vreselijk moeilijk mens die jerrel

Beantwoord
Namreh 12 februari 2021 - 15:48

Eindelijk krijgen die drie Nederlanders een inzicht op prinses of Miss Jerrel. Eruit ermee. Maar alle drie houd dan woord bij het nomineren.

Beantwoord
Stephan 12 februari 2021 - 22:26

Hoe zonde het ook is voor Patrick dat hij het huis heeft moeten verlaten kan hij vanaf nu heerlijk genieten van zijn kleinzoon Ivar. Dat zal hem heel erg goed doen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page