Home » De bewoners genieten van het muziekfeestje en welke stem tactiek gaat Mike gebruiken?

De bewoners genieten van het muziekfeestje en welke stem tactiek gaat Mike gebruiken?

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners nasi gegeten gemaakt door Michel en Mike. Tijdens het avondeten werd er over seks gesproken, lekker combi 🙂 We zullen de details verder besparen… Na het eten werd er afgewassen en een spelletje gedaan. Hierna praten ze op de slaapkamer nog even over de komende nominaties. Ze zijn er met z’n allen nog steeds niet zeker van hoe het precies gaat lopen. Rond 21:00 uur begint het muziekfeestje van Nick. Deze heeft hij gewonnen door de Big Brother Bakt challenge. Hij heeft een playlist gemaakt. De bewoners genoten van muziek en er was een beperkte hoeveelheid drank om te nuttigen. Rond 22:15 is het feest afgelopen en zit het gezellige “uurtje” erop.

Daarna gaan enkele bewoners nog de hottub in. Liese, Julie, Michel, Naomi, Nick en Mike zitten in de hottub. Ze proberen Mike te polsen en Bij hun groepje te krijgen voor de nominaties. Mike laat weten dat hij het liefst op mensen wil stemmen waarvan hij zeker weet dat ze niet genomineerd zullen worden. Maar ook dat vindt hij weer link want als diegene dan wel genomineerd wordt zou hij zich schuldig voelen. Mike lijkt zich mogelijk in twee kampen te begeven. Hij sprak eerder ook al met Thomas, die een stem tactiek bedacht heeft… Wat gaat deze nieuwe dag nog meer  brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3.3]

Ook interessant:

4 Reacties

emmie 14 februari 2021 - 08:49

ik houw echt van allen bewoones
ja je hep altijd wel vavrieten dat
is norlaal he maar die altijd kookt
zouw ik wel eens hier willen hebben
want ik kan niet zo goed kooken
al ben ik al 70 jaar maar ja dat is
allen maar hoopen

Beantwoord
Vivian 14 februari 2021 - 08:50

Wat wordt er gemeen gespeeld ,geen hol meer aan ,dat er niemand ingrijpt snap ik niet

Beantwoord
T.moll 14 februari 2021 - 09:12

Ze willen allemaal winnen en ja het is niet eerlijk gegaan vorige week.
Dus gaan de andere dat nu ook doen.
Als ik niet wil kijken zet ik de knop om en zie het later wel.
Fijne dag allemaal

Beantwoord
A.G.G. 14 februari 2021 - 14:26

Hoe zou je moeten ingrijpen dan ? Dit blijf je toch houden , inderdaad worden er vieze spelletjes gespeeld .Als ik vanochtend die 4 in de sauna hoor praten over Jill , gaan mij de haren overeind staan . Omdat ze niet wil aansluiten bij hun gaan ze op haar stemmen . Die meid hóudt niet van dat geneuzel en gepiep en gaat liever met de jongens om , dat is toch haar goed recht ? Ik hoop dat het gekonkel niet gaat uitmonden op haar vertrek !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page