Jill en Matt hebben een romantische nacht op de bank

Jill en Matt hebben een romantische nacht op de bank

We blikken toch nog even terug op afgelopen avond. Matt en Jill hadden het namelijk erg gezellig op de bank terwijl de rest van de bewoners aan het slapen was. Deze gebeurtenis speelde zich midden in de nacht af. Rond 2:00 uur. Jill ging in eerste instantie op zoek naar crème en Matt besloot haar achterna te gaan. Uiteindelijk zien we de twee zitten op de bank, dicht bij elkaar. Jill lijkt zich wat minder te voelen en Matt probeert haar op te beuren. Jill voelt zich wat minder omdat ze bang is hoe ze neer wordt gezet en hoe ze overkomt in de buitenwereld. Matt troost Jill terwijl ze met haar hoofd op zijn schoot ligt. Matt wrijft door de haren van Jill en laat weten dat ze niet bang hoeft te zijn, je bent niet voor niets tot populairste bewoner gekozen benadrukt hij. Jill blijft enige tijd zo liggen, terwijl Matt verder masseert. De twee bespreken van alles en lijken te genieten van het moment… Ontstaat hier iets moois?! Enkele uren later is het tijd voor het Valentijnsontbijt waar we al over schreven

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 3.9]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. Peter at 11:12

  Dat is dna zeker na 2 uur gebeurd, had nog enige klussen in huis te doen en via 1 camera lagen Jill en Thomas tot in ieder geval 01:45 op Thomas zijn bed onder de dekens te praten over precies hetzelfde, heb rond die tijd de pc uitgezet

  • Johan at 12:22

   Nee Jerrel en Jill eruit die zijn niet opgewassen in deze volwassen wereld. Toen die 3 nieuwen er niet waren was Jill volwassen maar is nu kinds aan het worden bah

   • Hans s at 13:44

    Nee Marcel en Nick dat zijn 2 personen die andere die denken daar de baas te zijn en daar heb ik een gruwelijke hekel aan doe gewoon doe je al gek genoeg , dus Marcel en Nick eruit.

    • #bigbrotheriswatchingyou at 19:00

     Als ze dat doen hebben ze een groot probleem want Michel en Nick zijn de enige die kunnen koken en het ook doen. Dus als ze niet willen koken zullen ze toch wat zuiniger op hen moeten zijn. En ik vind het best wel goed dat er zich in ieder geval tenminste nog twee zijn, die wél enige leiding kunnen geven want anders was het al één grote chaos geweest. Ik vind ze wel wijs, ookal komt het misschien af en toe wat bazig over.

 2. Ans at 12:34

  Ja, idd eruit met Michel. Dat is zo’n stiekemerd en wil alle bewoners naar zijn hand zetten. En als iemand tegen hem ingaat stookt hij bepaalde bewoners op tot die zich ook Jill en de rest af gaan zetten

  • Johan at 13:47

   Als Michel en Nick eruit gaan wordt het honger lijden in het huis want zij verzorgen iedere dag het eten en de hottub wordt een smeerbende want ook dat houden die 2 bij.
   En je denkt toch niet dat de kijker beslist, ja dat doen ze je geloven, maar het is hun huis hun spel dus zij beslissen

 3. Ans at 12:36

  En ook die 2 chagerijnige meiden mogen wat mij betreft er ook uit! Die hun hoofden omdraaien als er iets van het “andere kamp” tegen hun praten

 4. Olivier at 14:35

  Ik vond het geen romantisch gesprek, maar een volwassen gesprek tussen twee jonge mensen over gevoelens, niet voor elkaar maar wat hen bezighoudt met gevoelens in het leven buiten het BB-huis. Diepe vriendschapsgevoelens mogen gewoon,er voor elkaar zijn en praten over hoe het in je leven loopt en wat zij moeilijk vinden in het leven tot nu toe. Puur en oprecht.

 5. Johan at 13:06

  Ik weet niet naar welke Jill jij kijkt maar toen ze in het huis kwam was ze idd volwassen maar nu Matt en Mike erbij zijn gekomen en zij ook bij die 2 is gedraagt ze zich als een puber. Ze mag wel uit kijken dat ze geen andere naam opbouwt

  • Johan at 16:16

   Kijk nou maar eens naar Jill ze zit ook altijd alleen maar bij jongens/mannen, ze kan niet omgaan met vrouwen daar is ze niet tegen opgewassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *