De bewoners van Big Brother zijn tot midden in de nacht bezig met de nominaties

De bewoners van Big Brother zijn tot midden in de nacht bezig met de nominaties

Afgelopen avond is er nog veel gesproken over de bijzondere nominatie waar drie bewoners genomineerd zijn. Nick, Michel, Naomi en Julie praten op hun slaapkamer over de gehele situatie. Nick en Michel zijn er relaxed onder en verwachten min of meer dat het wel goed gaat komen. Julie is boos omdat ze de berekening hebben gedaan en er achter zijn gekomen dat Zoey op Michel en waarschijnlijk ook Nick heeft gestemd. Michel probeert het wat te relativeren en benadrukt dat dat het spel is.

Ondertussen blijft Mike volhouden tegenover Matt, Jill en Thomas dat hij op Nick heeft gestemd wat dus niet klopt. Hij krijgt zijn medebewoners zover dat ze gaan twijfelen aan de stem van Zoey, terwijl Zoey eerder bij de toiletten aan Thomas en Jill heeft bevestigd op Michel en Nick te hebben gestemd. En dat klopt ook. Matt wordt hierdoor op zijn beurt wat paranoïde, hij denkt dat iemand een stem op Nick heeft onthouden om hem er op die manier in te luizen. Dit omdat hij steeds heeft gezegd moeite te hebben met op Nick te stemmen maar het uiteindelijk wel gedaan heeft. Wat later verschijnt genomineerde Michel in de woonkamer om aan Jill uit te leggen waarom zij op haar gestemd hebben. Het is omdat zij een sterke speler is en ze er zeker van zou zijn dat Jerrel het spel uit zou gaan. Later op de slaapkamer laat Jill blijken dat ze deze uitleg maar onzin vindt.

Nog wat later zien we Zoey en Julie in gesprek. Zoey geeft toe dat ze al 2 weken op Nick en Michel stemt omdat ze er van overtuigd is, als hun groepje overblijft, zij er als eerste uitvliegt. Zoey wil dit morgen ook tegen de mannen zelf zeggen. En voegt eraan toe dat ze heel verbaasd was dat het groepje van Thomas allemaal ook op Nick en Michel hebben gestemd. Hierna gaat zo’n beetje iedereen slapen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, genomineerde Jerrel was zeer vroeg wakker en maakt zich klaar voor de eliminatie dag. Rond 8:30 gaat het licht aan en staat iedereen op. Er ontstaan al snel weer gesprekken over de nominaties. En rond 10:00 uur worden genomineerden Jerrel, Michel en Nick naar de gameroom geroepen. Naomi kijkt snel om het hoekje en ziet alleen 3 stoelen staan… Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3.4]
Er zijn 34 reacties op dit artikel
  • #bigbrotheriswatchingyou at 11:25

   Naomi staat áltijd als haantje de voorste bij de gameroom of voorraadkamer, ze rent nog net d’r benen niet uit d’r lijf. Vanmorgen meegekeken toen Jerrel voor als eerste vroeg op was. Drie T-shirts en 2 paar sokken later en de nodige uren voor de spiegel in de badkamer ging hij zijn make up doen. Ik hou van mannen die zich goed verzorgen, maar hemeltje lief, er zijn ook grenzen hahaha. Alle spiegels in ’t hele huis, hebben zijn gezicht en kleding gezien. Ik moet eerlijk zeggen dat ie zich veel beter gedraagt, dat is gewoon zo. Maar toch hoop ik dat Michel en Nick mogen blijven.

 1. Manuela at 11:41

  Hoop dat jerrel eruit gaat stoorzender eerste klas. De sfeer was goed maar sinds hij er in zit is de sfeer heel grimmig ook is hij is erg grof en bot.

 2. Annemarie at 11:45

  In bovenstaand stukje gaat het ook over Mike en inderdaad is mij ook opgevallen dat hij tegenover Nick en en Naomi doet voorkomen dat hij op Jerrel heeft gestemd. Maar dat heeft hij niet.
  En tegen Thomas en Jill doet hij voorkomen dat hij de afspraak is nagekomen en dat hij opNick heeft gestemd en dat is niet zo want hij heeft op Michel en Liese gestemd.
  Ik vind het maar vreemd .

 3. Nel at 11:56

  Ik stem ook Jerrel eruit en Michel en Nick blijven. Hopelijk daarna wat meer samenspel. Voor Jerrel een hel als hij hoort dat zijn vriend zo diep zit. Laat Big Brother hem bedanken, en die twee hun leven weer oppakken. Alle nare berichten snap ik wel, maar het blijven mensen. Als Jerrel blijft. Snap ik Big Brother helemaal niet meer. En ga ik mijn tijd beter benutten. Michel en Nick een beetje bazig. Gelukkig anders gebeurde er helemaal niets. Misschien een tip voor Big Brother doet de slaapkamer overdag dicht dan moeten ze wel iets gaan doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *