De bewoners hebben een brakke dag na het vijftig dagen feest

De bewoners hebben een brakke dag na het vijftig dagen feest

Afgelopen avond was er een feestje omdat Big Brother 50 dagen bestond. Het feestje duurde ongeveer tot 00:00 uur en toen ging het licht aan en de muziek uit. De bewoners hebben meerdere keren drank aangevuld gekregen via de voorraadkamer en een aantal bewoners waren dan ook redelijk onder invloed en aangeschoten. Zo werd er op de banken gedanst, en dat zorgde voor bijna valpartijen. Tijdens een stoeipartij heeft een flink aangeschoten Jill in Matt zijn nek gebeten. Het lijkt op een zuigzoen nu maar je ziet ook duidelijk haar tanden in zijn nek staan. Jill heeft ook met een fles omhoog steken een lamp in de keuken gesloopt. Ook heeft ze een tijdje bij Matt in bed gelegen en er bestaat onduidelijkheid over wat er onder de dekens precies gebeurd. Mike was ook vervelend en werd door Big Brother vriendelijk verzocht om in zijn eigen bed te gaan liggen. Nu is het een typische zondag en de groep doet erg rustig aan. Er wordt met name genoten van het weer.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 3.7]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Yvonne kerssens at 15:37

    Lekker bak hangen dan maar denk .ik wordt blij van de dingen die ze in het big brother huis kunnen doen ik mis veel dingen dan denk ik was ik daar ook maar…

  2. Bigbrotherfan at 17:08

    Heerlijk om te lezen dat ze nu eindelijk es lekker uit hun dak zijn gegaan, hadden ze ook wel verdiend na die 2 vervelende weken met Jerrel, benieuwd naar de volgende 50 dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *