Home » De bewoners hebben een spannend, behendigheid boodschappenspel gedaan

De bewoners hebben een spannend, behendigheid boodschappenspel gedaan

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat op deze nieuwe dag van zich horen. Goedemorgen bewoners! Zijn jullie een beetje bijgekomen van het feestje dit weekend? Fijn om iedereen zo uit zijn bol te zien gaan. Jullie hadden dan ook een goede reden voor een feest. De eerste helft van mijn experiment zit erop. Jullie mogen trots zijn dat jullie zover zijn gekomen! Maar… het weekend is nu voorbij. En het is weer tijd voor een spel. Maak jullie klaar voor het boodschappenspel. Ik verwacht jullie over vijf minuten in de gameroom. De groep gaat zich klaarmaken en gaat richting de gameroom. Daarna verspringt het beeld naar een lege woonkamer en zien we verder niets meer.

Uiteindelijk is de groep weer terug, uit gesprekken wordt duidelijk dat het om een behendigheidsspel ging. Michel heeft het over iets met balletjes eraf tikken. Wat het exact was is een beetje moeilijk te verwoorden. Het was ook een spannend spel. Matt lijkt wat te balen hoe het spel bij hem verlopen is. Mike heeft het uiteindelijk over 97 euro. We gaan er van uit dat dat het bedrag is wat de bewoners gewonnen hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3.9]

Ook interessant:

6 Reacties

emmie 22 februari 2021 - 11:05

hep jullie het wel gezien ik zag
allen maar banken meer niet
dat vind ik wel jammer ik vind
het zo luuk om spelikje tezien

Beantwoord
Sjoerd 22 februari 2021 - 11:26

Nee, op het moment dat ze naar de gameroom gingen, sprong de streamlock er op en ging er pas af toen ze de gameroom weer uit kwamen. Ze doen dat om kijkers naar de tv uitzendingen te trekken.

Beantwoord
Bigbrotherfan 22 februari 2021 - 11:06

Bijna 100 euro zou helemaal niet verkeerd zijn, en dat na een lekker gezellig weekend, ik heb zo’n idee dat het wel leuk is momenteel

Beantwoord
Corry 22 februari 2021 - 12:55

Leuk ik dacht het niet

Beantwoord
Sjoerd 22 februari 2021 - 13:40

Ze blijken €91,50 bij elkaar gespeeld te hebben. Zojuist vraagt Matt aan Jill wat ze zouden kunnen kopen voor dat bedrag. Wat het spel precies was is nog altijd onduidelijk. Ze moesten iets omgooien binnen een bepaalde tijd. Verder konden ze geld verdienen, maar ook min geld krijgen.

Beantwoord
Sjoerd 22 februari 2021 - 15:22

Ze hebben 92 euro en kunnen kiezen uit, 20 donuts (30 euro), 20 slow juices (30 euro), tennisspel + 5 rackets (60 euro), diabolo (60 euro), 5 hoepels (60 euro). Ze kiezen voor het tennisspel en 20 donuts.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page