De genomineerden ontvangen hun koffers en wat er nog meer gebeurd in het huis

De genomineerden ontvangen hun koffers en wat er nog meer gebeurd in het huis

Na het post moment gaan de bewoners nog samen in de woonkamer hun brieven bespreken. Iedereen leest nog eens voor wat er in in zijn / haar brieven staat. In dit nieuwsbericht kun je daar meer over terug lezen. Grace maakt zich wat zorgen om haar moeder. Ze krijgt wat troost van haar vrouwelijke medebewoners. Verder verloopt de dag vrij rustig, de bewoners moeten op een gegeven moment de shutters dichtdoen. Ze verwachten dat er misschien wel een spel komt. Maar dat heeft met storm Eunice te maken, waarschijnlijk moeten er bepaalde zaken gezekerd worden voor de wind. Later zien we Kristof ook nog wat zaken veilig stellen en staan de shutters weer open. Nog wat later laat Big Brother aan Leroy weten dat de voorraadkamer geopend is. Dat betekend koffers! Genomineerden Leroy, Nawel en Vera pakken hun koffers en beginnen met inpakken. Morgen is immers de liveshow en één van hen zal het huis moeten verlaten. De rest van de bewoners zitten bij de openhaard om wat te kletsen..

Stemmen kan nog steeds, via onderstaande linkjes kun je stemmen welke bewoner je in het huis wil houden:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.4]
Er zijn 20 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 13:38

  Massaal stemmen op de damens als favo , Leroy “de citroen” ? ? mag zeker vertrekken en daarna mag grâce eruit wordt gek van dat mens met haar hypernerveus gedoe, gebrul…

 2. Helma at 14:31

  Big brother pak t souvenirtje maar af wat leroy inflyisterd bij nawel en julio….en dan cameragek nawel met de sneltrein naar huis aub…liefst nu nog en leroy dr bij….2 naar huis 1 laten blijven goede gameswits…please niet dat die twee appart gezet re orden in zo,n white room hoop echt naar huis negatievelingen die 2

 3. Yvon at 13:07

  Kunnen ze Grace geen sancties op leggen met haar gegil de hele dag? Dat begint al als ze haar ogen open doet.

  En van mij mag Vera vertrekken, ze doet echt helemaal niks in het huis.

  • Els at 11:35

   Nou denk niet dat de wereld haar als voorbeeld moeten nemen dan wordt er niets meer gedaan dan op je gat zitten voor de open haard, in de sauna en plakken aan de mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *