Home » Jill, Julie en Liese zijn de genomineerden van deze week

Jill, Julie en Liese zijn de genomineerden van deze week

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de uitslag van de nominaties, in de tv uitzending van vandaag zal bekend worden welke bewoners er genomineerd zijn. In dit bericht lees je hoe de nominatie van gisteren verlopen is en wat de uiteindelijke uitslag is.

Als het alarm afgaat laat Big Brother weten dat het tijd is om te nomineren. Michel mag als eerst plaats nemen in de dagboekkamer. Dit keer is het een erg lastige nominatie begint hij. Dit omdat ik voor het eerst mensen moet gaan nomineren die ik echt heel erg graag heb in het huis. Ik nomineer Liese en ik nomineer Naomi. Naomi is de volgende, ik vond het geen gemakkelijke geeft ze aan. We wilde met vijven heel graag samen heel ver komen. En we zijn nu tot de laatste zes gekomen. Dus nu moet ik natuurlijk binnen mijn groep gaan nomineren. Deze week nomineer ik Jill en Julie. Jill zegt dat ze deze week niet op Michel stemt. Dit omdat ik echt een goede klik met hem heb gekregen. Dus dan blijft Liese over. En ik nomineer Naomi. Ik heb er gewoon geen goed ding voor maar ik kies Naomi. Liese nomineert Jill en Julie. Jill omdat ik haar nog steeds een heel sterke kandidaat vind. En Julie omdat ik ook denk dat ze op mij gaat stemmen. Ik denk dat Julie Michel volgt, dat Michel ook op mij gaat en ik denk ook Jill. Dus ik hoop op een ex aequo. En dat de huismeester een juiste keuze maakt. In mijn voordeel van. Vervolgens neemt Julie plaats in de dagboekkamer. Ze nomineert Liese en Naomi. Nick nomineert Jill en Julie. Om de heel simpele reden dat mijn droomfinale Michel, Liese en Naomi is. Liese of Naomi. Dan blijven er nog twee namen over en da zijn Jill en Julie.

Dan gaat het alarm weer af, Nick moet naar de dagboekkamer komen. Big Brother zegt dat Nick als huismeester een grote verantwoordelijkheid heeft. En dat is ook bij gelijke stand met nomineren. Jill, Naomi, Julie en Liese hebben allemaal evenveel stemmen. Jij mag één iemand redden. Wie red je? Nick laat weten dat hij Naomi wil redden. Omdat Naomi mijn teamgenoot hier is in het huis. Dat is mijn nummer één maatje. Ja, dat is voor mij dan de makkelijkste keuze denk ik legt hij uit. Wat we hier besproken hebben blijft tussen ons benadrukt Big Brother nog. Dit betekend dus dat Jill, Julie, en Liese genomineerd zijn. Zoals we gisteren al schreven in een nieuwsbericht. Wie mag er in het huis blijven? Breng hieronder je stem uit.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.6]

Ook interessant:

27 Reacties

BBFan 17 maart 2021 - 21:36

Julie mag naar huis olee olee

Beantwoord
Sjoerd 17 maart 2021 - 21:37

Mijn stem gaat deze week naar Julie. Hoop dat ze er in elk geval nog een week in mag blijven.

Beantwoord
Monique 17 maart 2021 - 22:00

Julie mag van mij naar huis naar haar kindjes.

Beantwoord
Tina 17 maart 2021 - 22:00

Dan ben ik bang dat Lieze eruit gaat.

Beantwoord
Corina 18 maart 2021 - 04:57

Jullie of jill eruit

Beantwoord
Maikel 18 maart 2021 - 09:03

Daar sluit ik mij volledig bij aan! Liese moet absoluut door! Ik hoop zelf dat Jill eindelijk eens het huis gaat verlaten!

Beantwoord
Maikel 17 maart 2021 - 22:12

100% moet Liese in het huis blijven, dus mijn stem gaat ook naar haar! Ik hoop zelf persoonlijk dat Jill eruit gaat!

Beantwoord
Winklaar 17 maart 2021 - 22:19

Liese mag blijven

Beantwoord
Ans 17 maart 2021 - 22:39

Jill moet blijven!!

Beantwoord
Jan 18 maart 2021 - 09:51

Inderdaad Jill moet blijven

Beantwoord
Magda 17 maart 2021 - 22:41

Liesa moet er in blijven

Beantwoord
Leeke 17 maart 2021 - 23:05

Jill blijven …

Beantwoord
Anoniem 17 maart 2021 - 23:40

Van ons mag liese ook blijven. Julie eruit. Heerlijk naar haar kindjes toe

Beantwoord
Debby 18 maart 2021 - 02:34

Jill moet blijven. Zo knap van haar, de jongste van het stel maar zeker de sterkste

Beantwoord
Veen 18 maart 2021 - 04:59

Geen NL eruit want dan staat Michel in de finale. Jill moet blijven

Beantwoord
Rebekka 18 maart 2021 - 06:38

Jill moet blijven dus mij stem blijft bij haar dat ze er in moet blijven
Laat er maar een keer een Belg uit ga

Als straks maar nog 1 Nederlander in zit ga ik niet eens meer kijken

Beantwoord
rosie 18 maart 2021 - 07:08

Please hopelijk Jill ER UIT.

Beantwoord
Hans s 18 maart 2021 - 08:10

Ik heb op Jill gestemd die in het huis mag blijven maar vinden Julie en Liese ook prima dames.
Ik had liever Nick eruit zien gaan , Michel is helemaal bijgedraaid en is nu veel toegankelijker naar de andere bewoners toe.

Beantwoord
Annelies 18 maart 2021 - 08:13

Hopelijk Julie eruit.Mujn stem is naar Jill gegaan. Om te blijven. Maar als Liese blijft vind ik t ook oké.

Beantwoord
Corry 18 maart 2021 - 10:42

Jill moet blijven

Beantwoord
Benny 18 maart 2021 - 11:02

van mij moet Liese of Jill blijven , Lucie er uit

Beantwoord
Linda 18 maart 2021 - 11:03

Lucie er uit

Beantwoord
Benny 18 maart 2021 - 11:05

dat ze maar terug naar haar kinderen gaat , Julie er uit dus

Beantwoord
Cor 18 maart 2021 - 11:38

Jill moet vertrekken hoop ik

Beantwoord
Bos 18 maart 2021 - 11:48

Jill gestemd eerst maar een belg weer en volgende week graag michel of nick

Beantwoord
maureen 18 maart 2021 - 14:21

Ik hoop dat Jill en Julie mogen blijven….jammer voor Liese want dan Michel vraak nemen op Nick want hij heeft zijn maatje/vriendin hier in huis ..echt gepakt …omdat hij zelf graag tegen Michel in de finale wilt staan en wint hij met overmacht heeft hij zelf gezegd en ook steeds roept.?.wordt erg spannend vanavond. Hoop wel al Julie/ Jill blijven anders krijgt Nick het behoorlijk zwaar tegen over zijn maatje

Beantwoord
Leeke 18 maart 2021 - 19:48

Als Jill er vanavond uit zou gaan…ben ik klaar met kijken en vele met mij…..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page