Home » Big Brother splitst de groep in tweeën, break-up week is écht begonnen begonnen!

Big Brother splitst de groep in tweeën, break-up week is écht begonnen begonnen!

Door BigBrotherNederland

Nadat Big Brother de bewoners vertelt heeft over Break-up week gaat het geluid van de rode knop af. Salar drukt er als eerste op, maar wat dat betekend is nog onduidelijk. Uiteindelijk klinkt er een bel en zegt Big Brother attentie, pak al je spullen en kom naar de woonkamer! De bewoners gaan aan de slag en zijn daar wel even mee bezig. Ze gaan vervolgens met hun spullen naar de woonkamer. Salar denkt dat hij de beslissing moet maken qua indeling. Met Tobias bespreekt hij een eventuele tactiek, hij wil hun groepje opdelen. Tobias laat weten dat hij het niet fijn zou vinden om met Dimitri en Vera ingedeeld te worden maar voegt eraan toe dat hij het wel ziet zodra Julio de badkamer in komt. Na enige tijd roept Big Brother dat alle bewoners naar de woonkamer moeten komen. Iedereen geeft elkaar nog een knuffel en wacht op wat er komen gaat.

Peter en Kristof, pak je spullen en kom naar de groene slaapkamer zegt Big Brother dan. Grace en Nouchine pak jullie spullen kom naar de gouden slaapkamer. Nawel en Julio pak je spullen en kom naar de groen slaapkamer. Dimitri en Tobias pak je spullen en kom naar de gouden slaapkamer. Dimitri geeft Vera nog snel een kus en vertrekt. Vera en Eveline pak je spullen en kom naar de groene slaapkamer. Hanne en Leroy, pak jullie spullen en ga naar de gouden slaapkamer. Salar blijft over en moet naar de dagboekkamer komen. De bewoners speculeren ondertussen verder, ze verwachten dat er een muur in het huis komt en dat ze in hun kamer moeten blijven. Dat zou de steunbalk buiten verklaren. Salar gaat in de gouden kamer liggen.

Bewoners, mag ik jullie aandacht? zegt Big Brother dan. Ik hoop dat jullie blij zijn met jullie kamergenoten. Ik wens jullie een goede nachtrust. Die zullen jullie nodig hebben. Nog 1 tip, gebruik jullie waren op. Vanaf morgen is alles anders. De bewoners gaan dan nog even aan de gang zodat alles verdeelt word. Het is nu wachten tot morgen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4]

Ook interessant:

5 Reacties

Irène De Meyer 22 januari 2022 - 23:45

Dat gaat een toffe week worden

Beantwoord
John flisijn 23 januari 2022 - 01:44

Waarom Vera Dimitri niet bijelkaar

Beantwoord
Rex 23 januari 2022 - 13:44

Waarom wel? Laat Vera het maar eens alleen doen, het enige dat het meisje doet is hangen aan Dimitri omdat ze zelf niets is in het huis en heb nodig heeft voor te blijven.

Beantwoord
Linda 24 januari 2022 - 20:40

Vindt het wel leuk de Break Up weak
De bewoners in kleine groepjes gedeeld.
En ik hoop ook dat er veel team spelletjes worden gedaan.
Morgen het spel schutters en. sluipers ben benieuwd

Beantwoord
Linda 24 januari 2022 - 20:41

Vindt het wel leuk de Break Up weak
De bewoners in kleine groepjes gedeeld.
En ik hoop ook dat er veel team spelletjes worden gedaan.
Morgen het spel schutters en. sluipers ben benieuwd

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page