Home » Basiri krijgt een verjaardagscadeau van Big Brother en Ariana praat het uit met Randy

Basiri krijgt een verjaardagscadeau van Big Brother en Ariana praat het uit met Randy

Door BigBrotherNederland

Ariana en Randy hebben deze ochtend onenigheid gehad. Ariana heeft vernomen dat Randy negatief over haar zou praten en was hier niet van gediend. Randy was dan weer niet gediend op de manier waarop hij werd aangesproken. Inmiddels hebben de twee weer met elkaar gesproken.

Allereerst heb ik er geen zin in om er een heel ding van te maken laat Ariana weten. Nogmaals, ik heb van mensen gehoord dat jij hebt gezegd dat je een andere duo partner wilt. Daar schrok ik heel erg van. Wij hebben een gesprek gehad en probeer de feedback mee te nemen. Randy ontkent dit en Ariana zegt dat ze nog wel meer gehoord heeft maar dat zegt ze niet omdat anders de bom gaat barsten. Ik heb jou hoog zitten en dat hoeft niet andersom te zijn. Het raakte mij gewoon. Randy laat weten dat hij geïrriteerd is door wat er allemaal gebeurd. Alles wat ik gedaan heb ik gedaan voor jou. Alles wat ik gedaan heb is doordacht en met jou. Ik ben goed met Ty, en als ik mijn hart wil luchten doe ik dat bij hem. Nu worden er dingen gezegd die voor de helft kloppen. Als de vraag komt of ik een andere partner wil? Niet op dit moment, op dit moment zijn we aan het sleutelen met elkaar. Ja zegt Ariana maar hoe Ty reageerde vond ik echt overdreven. Randy kan zich erin vinden, hij besefte dat zelf ook. Ik vond het heel intimiderend laat Ariana weten. Ik wil niet zo’n groot ding ervan maken, dat vond ik zonde.

Gelukkig gebeurd er ook nog wat leuks in het huis. De draaideur gaat open en er wordt een liedje happy birthday gedraaid in het huis. Basiri is namelijk jarig! In de draaideur staan twee chocolade taarten klaar. De bewoners klappen en dansen op de muziek en feliciteren uiteraard de jarige job. Uiteindelijk wordt buiten de taart aangesneden. Ariana en Randy moeten namelijk de wacht houden. Maar dat is niet erg met dit weer, ze zitten lekker in het zonnetje.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Sylvia 1 februari 2024 - 11:06

Ariana heeft het niet uitgepraat met Randy! Dat bepaald zij! Maar het is verre van uitgepraat. En dan doorgaan met roddelen tegenover de andere bewoners.

Echt! deze vrouw moet weg.

Ahhh en lieve Basiri ♡ ik werd er emotioneel van! Je zag dat hij het moeilijk had, hij mis zijn vriendinnetje ook zo erg.

Lief van BB van de muziek en taarten.

Beantwoord
Berty 1 februari 2024 - 11:40

Ariana moet lekker weggaan, wat een zeurkous Jezus.!!! ze is oversext ook nog .

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 00:35

Krijgen de king en queen ook een stukje taart?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page