Home » Huismeester Mike overlegt met de groep welke luxe producten hij moet bestellen

Huismeester Mike overlegt met de groep welke luxe producten hij moet bestellen

Door BigBrotherNederland

Huismeester Mike is naar de dagboekkamer geweest. Eerder vandaag heeft de groep 92 euro gewonnen met een nog onbekend boodschappenspel. Het is tijd om een keuze te maken, Mike besluit met zijn medebewoners te overleggen. Mike vertelt de keuzes die er zijn: we kunnen 20 donuts bestellen, healthy slow juicers 10 stuks, een tennisspel inclusief vijf rackets, een diabolo of vijf hoepels.  De spellen kosten 30 euro, de healthy slow juicers of donuts kosten 60 euro. Er wordt even overlegd, het gaat een spel worden en wat te eten. Uiteindelijk gaat Mike zijn keuze bekend maken aan Big Brother. Het wordt als het goed is het tennisspel en donuts. De keuze ging vrij soepel.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.4]

Ook interessant:

2 Reacties

T.moll 22 februari 2021 - 16:24

Gelukkig ze kunnen weer rustig verder

Beantwoord
yvonne 22 februari 2021 - 20:05

Al tijd weer lekker boodschappen kiezen toch ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page