Home » Michel stelt zich vrijwillig kandidaat om genomineerd te worden

Michel stelt zich vrijwillig kandidaat om genomineerd te worden

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond is er een een gesprek over de nominaties geweest met het “groepje” van Michel. Er zijn nog altijd wat verschillende inzichten over de te volgen stemtactiek. Vooral Liese wil niet toegeven aan het plan van Michel om op Zoey en Matt te gaan. De uiteindelijke conclusie lijkt te zijn om op Matt en Michel te gaan. Michel stelt zich dus kandidaat om vrijwillig genomineerd te worden. Ook zal Nick nog proberen Mike te overtuigen. Hierna gaat iedereen richting bed en Michel biedt nog z’n excuses aan tegenover Liese voor het doordrammen van zijn plan. De enige die nog buiten zijn, zijn Nick en Mike. De twee doen eerst een potje jeu des boules, om daarna in de sauna te gaan om wat te overleggen. Nick haalt alles uit de kast om Mike te overtuigen zijn kant te kiezen. Hij laat weten dat hij bij de laatste 4 wil zitten met Liese, Naomi en Mike, en dat hij hen ook 100% zal kunnen overtuigen niet op Mike te stemmen, wanneer het op de laatste 6-7 aankomt. Nick probeert weer aan te sturen om Jill en Thomas te nomineren. Mike geeft aan al 36 scenario’s in z’n hoofd doorgenomen te hebben. Hij is vooral bang er na volgende week uit te gaan en wil de strategisch juiste keus maken om er zo lang mogelijk in te zitten. Nick blijft herhalen dat samen met hem hij de meeste kans heeft. Mike lijkt mee te willen maar of hij dat echt gaat doen is nooit zeker. Als de twee gaan slapen, wisselt Mike van slaapkamer en gaat op de groene slaapkamer slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 3.2]

Ook interessant:

19 Reacties

P.Heesterbeek 22 februari 2021 - 09:40

moet toch wel een beetje lachen als het publiek op Matt gaat om die erin te laten en Michel toch weg moet

Beantwoord
Sjoerd 22 februari 2021 - 09:59

Je weet het nooit, maar zou me wel verbazen. Ben het eens met Michel en Nick dat vooral de jongeren heel weinig bijdragen in het huis. Niet qua taken, maar ook niet qua gesprekken of daden. Liggen veel op de kamer en doen van tijd tot tijd een spelletje (ook meestal met hun eigen groepje). Ook Zoey is als persoon een grijze muis, maar wel in haar eentje verantwoordelijk voor het wassen voor iedereen. Al deze uren Big Brother zullen ongetwijfeld heel veel lesstof opleveren voor aankomend psychologen en andere beroepen die met het doen en laten van mensen te maken hebben.

Beantwoord
T.moll 22 februari 2021 - 09:59

Michel is een beetje te zelfverzekert vind ik.
Hij wil de baas zijn in veel dingen.
Hij denk zeker dat bigbrother van hem is .
Nou vergeet dat bigbrother beslist en niet hij.
Op deze manier hoop ik dat hij weg moet

Beantwoord
Joke 22 februari 2021 - 10:14

Ik hoop het echt of een van de meiden uit Nick en Michel hun kamer dan word het spannend want als Michel eruit word gestemd ging een of 2 van die meiden mee dus allemaal op Matt stemmen en Michel eruit

Beantwoord
Tina 22 februari 2021 - 10:55

Valse Mike kiest alleen voor zichzelf.
Iets afspreken met hem heeft geen zin.
Hij wil winnen en doet daar alles voor.
De groep heeft valse Mike nog niet door maar dat komt misschien nog wel ?

Beantwoord
MaRiN 22 februari 2021 - 11:20

In dit spel en Experiment is helemaal niemand te vertrouwen. Niet alleen Mike. Zoals Patje zei: “niks is wat het lijkt” en daar moet je in dit spel mee overweg kunnen. Nick gaat ook over lijken om als winnaar het huis uit te kunnen lopen, zei zijn vriendin.

Beantwoord
arianne 23 februari 2021 - 17:36

achy ach acxh.. wat triest

Beantwoord
Namreh 22 februari 2021 - 16:34

Volgens mij dat zal niet gebeuren.

Beantwoord
Loes 23 februari 2021 - 12:45

Ik hoop zelfs dat dat gebeurd!

Beantwoord
Joke 22 februari 2021 - 10:12

Gisteravond zat de groep van Nick en Michel in de hottub en zaten hun weer een plan te maken om mike naar hun kant te krijgen om zo sterker te worden om de andere groep eruit te stemmen zo oneerlijk allemaal . En dan ook nog zeggen das ze geen bonte zijn . Laat het stemmen aan de kijkers over dan krijg je dit niet want dan is hun inbreng niet tot een bontje en ook nog leuk om naar te kijken nu weetje al hoe het allemaal gaat verlopen dat de Belgen alleen over blijven en de Nederlanders eruit gestemd gaat worden.

Beantwoord
Tina 22 februari 2021 - 10:50

Valse Mike kiest alleen voor zichzelf.
Iets afspreken met hem heeft geen zin.
Hij wil winnen en doet daar alles voor.
De groep heeft valse Mike nog niet door maar dat komt misschien nog wel ?

Beantwoord
Ivo 22 februari 2021 - 12:03

Dat kon Michel nog wel eens duur komen te staan want als Mike nu zegt is goed jongen, dan is de kans aanwezig dat hij naast Jill of Thomas komt te staan..

Beantwoord
Nel 22 februari 2021 - 13:37

Michel moet eruit dan kan het nog leuker worden

Beantwoord
Corry 22 februari 2021 - 13:49

Wat denk je van Michel en denkt dat hij in de buitenwereld de man is

Beantwoord
gerard 22 februari 2021 - 14:31

U heb helemaal gelijk

Beantwoord
Carine 22 februari 2021 - 14:11

Echt hee vind dat hij niet mag winnen omdat hij ook maar de helft in het huis heeft gezeten

Beantwoord
Nanda 22 februari 2021 - 15:18

Echt niet,,,daar in het huis denkt hij dat hij een enorme vent is .
Het zal een grote klap voor hem zijn dat hij eigenlijk helemaal niets voorstelde in de buitenwereld , de stakker

Beantwoord
yvonne 22 februari 2021 - 20:12

Waarom doet hij dat ?

Beantwoord
coby 23 februari 2021 - 01:31

Michel wordt erg arrogant en denkt de vrouwen naar zijn hand te kunnen zetten. Mike gebruikt mensen om zijn doel te bereiken. Naomi, Liese en Julie laten zich gebruiken door Nick en Michel…slap dus!
Waardering van mij gaat uit naar Zoey, Jill, Thomas en Matt, zij zijn het meest oprecht en eerlijk!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page