Michel, Nick en Liese praten verder over de stemming en de groep geniet van het mooie weer

Michel, Nick en Liese praten verder over de stemming en de groep geniet van het mooie weer

Ook op deze nieuwe dag gaat het ook weer veel over de nominaties. Liese, Michel en Nick zitten buiten. Michel vraagt aan Nick wat hij denkt over de nominaties. Nick laat weten dat hij in eerste instantie voor Thomas en Jill wil gaan maar hij is inmiddels tot de conclusie gekomen dat dat gaat betekenen dat Mike dan Michel en 1 van hen zal nomineren. Daarna vertelt hij over zijn tweede scenario, dat is volgens hem Matt en Jill, maar ook daar komt hij niet tot een gunstige afloop. Michel sluit zich hierbij aan en bespreekt zijn theorie om op Zoey en Matt te stemmen. Een tweede theorie die Michel heeft is dat K5 op Michel en Matt zal stemmen, zodat ze er zeker van zijn dat Michel en Matt genomineerd zullen zijn. Michel laat weten dat hij er vertrouwen in heeft en dat hij het aandurft tegenover  Matt. Ze bespreken met z’n drieën ook het nomineren van Matt en Zoey. Liese geeft nogmaals aan, zoals ze afgelopen avond in de sauna ook al deed, dat ze haar woord richting Zoey niet wil breken en dat ze eerst met Zoey wil praten. Liese geeft aan dat als ze ook maar enigszins het gevoel heeft dat Zoey niet eerlijk is, of vaag is ze ook op Zoey wou willen stemmen. Maar ze wil haar eerst die kans geven. Nick en Michel stellen voor dat Liese en Julie met Zoey gaan praten omdat Zoey een goede band heeft met Julie…

Verder is de dag tot op nu toe rustig verlopen. Ook in het Big Brother huis is het mooi weer. Er wordt gesport en lekker in het zonnetje gezeten. Verder zien we wat bewoners spelletjes spelen. En vraagt een enkeling zich af wat er met hun tekening gaat gebeuren, wat ze ervoor terug krijgen en hoe dit verder gaat verlopen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 3.9]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Namreh at 15:18

  Mooi plannetje van Nic en Michel en Liese en Julie. De twee gaan eerst praten met zoey en dan gaan ze beslissen op wie ze stemmen. Voormij kom Zoey stillekes aan in de gevaren zone. eigen schuld dikke bult voor Zoey.

 2. Bertus at 15:21

  Kan BB niet wat doen aan de nominaties?? Kan daar geen straf op staan..het is op deze manier niet meer om aan te zien.Zend dan wat anders uit .

 3. Greet at 15:29

  Wordt het niet eens tijd om het nomineren niet over te laten aan de bewoners maar dit ook laten doen door de kijkers .
  Het wordt zo erg saai ,iedere uitzending gaat het over de nominaties , en zoals ze nu leven in twee kampen dat kan toch ook niet de bedoeling zijn lijkt me van dit experiment .

 4. Lieve at 15:39

  Please Big Brother, kunnen we het nomineren niet in handen van de kijker leggen.. Zo als het nu gaat is het niet leuk meer. De bewoners zijn alleen nog maar bezig met wie we nu weer op de bank gaan zetten. Laat het aan de kijker over dan gaan de bewoners misschien ook meer hun best doen.

 5. Natasja at 17:15

  Michel ik vind je een toffe peer maar ik vind jou nominatieplannen gemeen als je zo doorgaat dan word je snel weer genomineerd.

 6. Luts at 19:57

  Het was Nick die begon over de nominaties, niet Michel. Nick klonk heel beschermend over Michel, wil in geen geval dat Michel deze week tegenover Thomas of Jill komt te staan. Hopelijk komen de meiden erachter dat Zoey op Michel zal gaan stemmen, ongeacht wat ze zegt. Zij is niet te vertrouwen.

 7. Stephan at 21:58

  En vooral Nick maar heel de tijd roepen dat hij met de sterkste spelers over wil blijven. Maar hij wil er wel het liefste Thomas en jill uit hebben zodat hij met zijn vriendjes van zijn bondje overblijft.. wat mij betreft zo vlug mogelijk Michel en Nick exit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *