Home » Thomas heeft een videoboodschap voor de groep en heeft Jill meer gevoelens voor hem?

Thomas heeft een videoboodschap voor de groep en heeft Jill meer gevoelens voor hem?

Door BigBrotherNederland

Thomas heeft Big Brother verlaten, dit zorgde afgelopen avond nog voor veel emotie bij Jill. Na de liveshow genoten de bewoners van een drankje en muziek, werd er getoast op Thomas en Nick liet weten dat het steeds moeilijker gaat worden, maar dat is het spel. Jill gaat uiteindelijk haar koffers uitpakken en komt erachter dat Thomas zijn schoenen vergeten is. We zien regelmatig tranen en Julie, Naomi en Matt vangen haar op. Ze bieden troost en Julie en Naomi bieden aan dat ze bij hun in de kamer kan komen slapen. Maar dat wil ze niet, ze springt nog even onder de douche en gaat richting haar bed. Onder het kussen van Jill heeft Thomas zijn Pichacu knuffel verstopt. In de nacht zou Jill gezegd hebben dat ze misschien wel meer voelt dan alleen vriendschap voor Thomas. Deze morgen wordt de groep wakker rond 8:00, Jill knuffelt nog even met de Pichacu knuffel van Thomas en staat uiteindelijk op.

Dan roep Big Brother iedereen naar de woonkamer. Thomas heeft voor de groep nog een boodschap. Hey lieve Big Brother bewoners begint Thomas. Ik wil jullie ongelooflijk hard bedanken voor dit avontuur dat ik met jullie heb mee mogen maken. Ik heb zoveel plezier gehad, om samen met jullie elke dag leuke dingen te doen, leuke opdrachten te doen, plezier te maken. Jill, ik weet dat ik nu buiten sta en dat het zeker niet makkelijk is maar ik heb het al duizend keer gezegd je moet blijven doorgaan. Je hebt zoveel in je mars dat kun je je niet voorstellen! Verlies uzelf niet, dan komt altijd alles goed. De anderen gaan je erbij helpen, dat weet ik zeker. Zoey, je bent een van de fantastische mensen die ik ooit heb ontmoet. Ook jij kunt winnen en in de finale komen. Ik hoop het oprecht. En ik hoop dat als jullie buiten komen we elkaar heel veel gaan zien. Matt, ik heb nog niet veel met je mee kunnen maken maar toch genoeg om te zeggen dat je mijn vertrouwen en liefde hebt gewonnen. Als er iets is wat ik geleerd heb is dat het uitspreken van dingen waardoor het veel makkelijker wordt. Als er frustraties zijn stap op de persoon af en probeer te communiceren. Ik zie iedereen van jullie ongelooflijk graag en ik hoop jullie zo hard te zien als iedereen weer buiten komt. Ik kijk er naar uit, tot snel! Jill is wederom in tranen, ze heeft het nog altijd moeilijk met het vertrek van hem. De groep klapt en Jill krijgt een flinke knuffel van Zoey. Daarna is het tijd voor ontbijt. Wanneer zal de groep in een rijk en arm gedeelte worden opgedeeld?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 4.4]

Ook interessant:

4 Reacties

Mim 26 februari 2021 - 08:52

Heel mooi gezegd Thomas

Beantwoord
T.moll 26 februari 2021 - 09:00

Hoop dat het arm en rijk gauw in werking gaat maar dat Mike uit de buurt van Jill blijft
Zal ze tegen vallen maar een mooi iets.
Nu kunnen ze pakken wat ze willen
Heel leuk dit hoop ik

Beantwoord
Bigbrotherfan 26 februari 2021 - 09:51

En doorrrrr! ?

Beantwoord
Hans s 26 februari 2021 - 10:35

Ik heb het wel te doen met Jill maar zo is het spel de sterkste blijft over en de populairste en dat is duidelijk Jill daar in het huis , dus Jill zet hem op en laat ze maar komen.
Veel plezier en succes daar in het huis je bent een toppertje.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page