Het arme en rijke deel in Big Brother hebben een rustige dag

Het arme en rijke deel in Big Brother hebben een rustige dag

De groepen, rijk en arm zijn alweer even wakker. Er is ontbeten en gesport. De mannen in het arme deel hebben even met de dames gekletst. De mannen houden vol maar fijn is het niet. In de gameroom is het erg heet. Daarnaast is het volgens de mannen niet duidelijk hoe lang ze daar moeten blijven en een beetje daglicht zou wel fijn zijn. De mannen speculeren volop wat er gaat gebeuren, zijn ze misschien immuun omdat ze daar een paar dagen moeten blijven? De vrouwen genieten ondertussen van hun verblijf. Tijdens het douchen verspringt het beeld naar de woonkamer en zien we enige tijd niets. Maar er lijkt niets bijzonders te gebeuren zoals een opdracht. Het is een rustige dag. De vrouwen genieten van het zonnetje, eten wat, maken de hottub warm en spelen een potje jeu des boules. De mannen in het arme gebied liggen op bed te kletsen. Er wordt gewassen, Michel kookt en dat was het eigenlijk wel. De mannen kunnen ook niet veel meer dan dat. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 48 Average: 3.5]
Er zijn 24 reacties op dit artikel
 1. Peter at 15:08

  Met deze flauwekul word het absoluut niet leuker ! Gebrek aan inspiratie bij de makers ? Daar hadden ze in de eerste BigBrother seizoenen geen last van.

 2. Hela at 15:10

  Laat evt de mannen alleen een spel doen evenals de vrouwen..de winnaar naar t luxe deel en andersom…..

  Echter door de deur communiseren moet straf op staan zodat ze niks van elkaar weten..

  Beetje actie r in live stream kijken is bijzonder saai op deze manier….en wanneer krijgt michel op zn flikker hij eet erg veel de anderen lusten dat vast ook wel eerlijk is eerlijk

 3. Marja at 15:38

  Big Brother ze hebben in het arme deel geen daglicht en kunnen ook niet een stukje naar buiten.
  Volgens mij mag dat niet in Nederland. Er moet ventilatie en frisse lucht zijn en vooral daglicht want dit is niet goed voor de gezondheid en aangezien de gezondheid van mensen in Nederland nu op dit moment niet optimaal is zou ik daar iets aan gaan doen.

  Een gebrek aan licht heeft invloed op ons humeur en onze slaap en kan daardoor allerlei gezondheidsklachten veroorzaken.

 4. Rosie at 17:02

  Het zou mooi zijn dat de vrouwen ook eens een dag en nacht zouden verblijven in het arme gedeelte.
  Als ze het zo lang kunnen uit houden.

 5. van Vliet at 22:01

  ik zit nu weer een dag te kijken naar de lifestream maar de essentie hiervan begrijp ik niet helemaal is het om de moraal van de mannen te breken of hoe ,ik mis nu de interactie tussen de dames en de mannen niet erg leuk om te kijken

 6. Nel at 22:45

  Kijk ook niet veel meer op de livestream kan beter zelf in de zon zitten dan kijken hoe iemand in de zon lig. Wat meer opdrachten had leuker geweest.
  Hopelijk komen de mannen snel weer terug. En kunnen ze met elkaar verhalen delen.
  Wel fijn big brother tijdens de corona

 7. Regor at 14:59

  Ik zou voorstellen niet meer nomineren. Maar gewoon de kijkers laten stemmen en wie de minste stemmen heeft gekregen van de kijkers gaat er uit. Geen probleem meer voor de bewoners en voor iedereen een eerlijke exit.

 8. pauline at 17:41

  Laat die mannen maar even daar zitten.
  Kan geen kwaad dat ze even geen anderen kunnen beïnvloeden om zelf uiteindelijk mt de winst ervan door te gaan onder het mom van dat het een spel is.

  Voor Matt wel jammer die hoort niet bij die fanatieke “spelers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *