Home » Thomas over zijn verblijf in het Big Brother huis

Thomas over zijn verblijf in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Thomas moest Big Brother verlaten, voordat hij de buitenwereld in ging deed hij nog een interview. Wat vond hij van zijn verblijf in het Big Brother huis? Hoe heeft hij zijn tijd ervaren? Dat lees je hier.

Het voelt raar om weer terug in de normale wereld te zijn zegt Thomas. Op dit moment is er wel een soort rust gekomen. Tegen elke ander persoon waar je zou tegen uitkomen, zou je een gevoel hebben van “Oke ik kan dit”. We gaan ervoor en ik blijf erin vanavond en dat had ik helemaal niet. Ik had het gevoel van wat er ook gebeurd, ik zal een stuk moeten weggeven. Dat was moeilijk en voelde heel leeg. Maar ik ben blij dat het zo is afgelopen en ik ben heel blij dat Jill er nog in zit. Dat is het enige vanavond wat mij echt pijn doet. Dat het zes weken moet duren voordat ik haar terug kan zien. Ze zit nog in het spel en het goede is nu wel, ik kan nog altijd naar haar kijken op dit moment. Onvoorwaardelijke vriendschap, onvoorwaardelijk vertrouwen, ik wist niet dat dat bestond. Dat is gewoon, zij begrijpt wie ik ben en weet perfect wat ik voel. En om dat tegen te komen is heel speciaal. Ik heb daar normaal veel langer voor nodig om iemand 100% te vertrouwen. Ik heb heel veel moeite met emoties en waar die precies liggen en hoe ik me daarbij moet voelen. En dat is echt een leerschool voor mij geweest. Dat heeft mij heel veel steun en kracht gegeven om door te gaan en blijven doorgaan. Ik ben jong en ik heb niet ongelooflijk veel grote ervaringen in mijn leven. Dit was er zeker een die ik nooit meer ga vergeten, dat zoiets leuks is kunnen gebeuren en dat dat op mijn pad is gekomen. Ik wandel gelukkig buiten met een hele hoop nieuwe vriendschappen. En heel veel plezier dat ik dit heb kunnen doen, heel veel heb kunnen meemaken. Alle spelletjes waren fantastisch om te doen, ik heb mij kapot geamuseerd. Ik ben heel blij dat ik het toch heb kunnen volhouden om elke dag, of bijna elke dag, uit mijn bed te komen en de hometrainer op te gaan, buiten te gaan lopen, ook al was het soms met vallen en opstaan. En daar werd ik gewoon elke dag weer een stukje gelukkiger van. Het was een voorrecht om te mogen meedoen met zo’n programma en bedankt om er elke week weer naar te kijken en er plezier uit te halen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 132 Average: 4.5]

Ook interessant:

29 Reacties

Bigbrotherfan 27 februari 2021 - 10:10

Het ga je goed Thomas! ??

Beantwoord
Patrick 27 februari 2021 - 16:05

Hey Thomas echt wat ben jij een topper en wow wat is jill een top wijf zo goed dat jullie zo goed bevriend zij en uiterlijk niks zegt echt thomas jij bent met jill voor mij zeker de winnaars

Beantwoord
henny 28 februari 2021 - 19:03

Hoi lieve Thomas

Ik heb enorm genoten van jou, je gulle lach en je doorzetting vermogen. Ik steun natuurlijk ook Jill. Ik hoop dat jullie veel geluk hebben samen, zo een vriendschap is een unicum.

Beantwoord
P.Heesterbeek 27 februari 2021 - 10:16

Thomas, je hebt het super gedaan ?

Beantwoord
Bianca 27 februari 2021 - 10:46

Thomas je bent een hele goede jongen en een trouwe vriend ik hoop dat je niet te veel nare berichten krijg want dat is het niet waard. Het ga je goed een fan voor het leven

Beantwoord
emmie 27 februari 2021 - 10:50

WE ZULLEN JE ECHT HEEL
ERG MISEN JE WAS GEWELDIG
DANK JE WEL JE WAS HEEL
ERG LUUK EN ZEEKER HEEL EERLIJK

Beantwoord
winand 27 februari 2021 - 10:51

Top Thomas
Geweldig ben je
Ook samen met Jill jullie zijn een geweldig stel

Beantwoord
Eva 27 februari 2021 - 14:54

Thomas lieve kanjer ben je, je wordt door velen gemist, het gaat je goed!

Beantwoord
Gery 27 februari 2021 - 11:08

Petje af Thomas …we hebben van je genoten !!

Beantwoord
Adrie 27 februari 2021 - 14:40

Thomas je was echt lief je mag trots op je zelf zijn ik hoop voor je dat het wat word tussen jou en jill

Beantwoord
Peter 27 februari 2021 - 11:08

Thomas, ben supertrots op je en, zoals het er nu uitziet, heb je de hoofdprijs nu al binnen (Jill) 😉

Beantwoord
Arlinda 27 februari 2021 - 11:16

Voor een jonge man ben jij heel goed in het verwoorden van je emoties dat is heel mooi ook denk ik dat jij en Jill een stel zullen gaan vormen dit wat jullie hebben is speciaal en zo belangrijk in het leven en wens jou veel succes toe om de power te houden in het afvallen het doet jou goed en verder dank je wel voor wat je ons hebt laten zien veel liefs arlinda

Beantwoord
Bob 27 februari 2021 - 11:19

Een fijn en lief karakter heeft deze jongen. Ik vond het heel plezierig om naar hem te mogen kijken. Hij is gegroeid in deze setting wat hem verder zal ontplooien in zijn leven.
Wens déze jongen het allerbeste!??

Beantwoord
Lindz 27 februari 2021 - 12:00

Thomas, lieve jongen , was de rest ook zo maar als jij. Nooit ruzie, nooit woorden gehad en heel mooie goede vriendin eraan over gehouden . Heel jammer van die Mike he. Wacht maar die vliegt erook straks uit. Dat de anderen maar een voorbeeld aan jou nemem . Succes met lieve Jill van u. We love you.

Beantwoord
kpdd 27 februari 2021 - 11:40

Thomas, ik had jou graag tot het eind in BB willen zien, maar ach, zo gaat dat…
Geniet van de herinneringen en van Jill op beeld!
Dank voor jouw bijdrage aan mijn kijkgenot; ik heb je met veel plezier gevolgd.
Het ga je goed!

Beantwoord
Vivian 27 februari 2021 - 11:49

Thomas wat ben jij een lieve ,eerlijke jongen,denk dat er veel bewoners van BB een voorbeeld aan jou kunnen nemen,hoop ook dat Jill dit gaat redden,zonder zou

Beantwoord
Namreh 27 februari 2021 - 12:54

Wat zijn die commentaren goed over Thomas. Deze die dat schreven waren zeker voorstander van hem.
De enige grote fout die Thomas maakte door zich te laten meesleuren door de bondjes makers van de Hollanders met JOWI, DANIELLE en NATHALIE. Ze konden hem zo ver krijgen dat hij telkens meeliep met die Hollanders. Deze personen hebben hem in het huis en op sociale media een beetje zwart gemaakt. En als die vuile Hollanders als ik het zo mag zeggen zagen dat ze plots in de minderheid waren zijn ze het gewoon af gestapt. Ondertussen had hij Jill leren kennen en Thomas ging verder met zijn bondjes maken met de nieuwe Hollanders die erin kwamen. Dat was een feit die tegen mijn borst stootte en ik geen fan meer was van hem. Hopelijk heeft hij geleerd uit dit experiment.

Beantwoord
kpdd 27 februari 2021 - 14:57

Tja, zolang hij met zijn hart stemde, geeft het toch niet door wie hij zich liet adviseren?
En de bondjes begonnen door Theo en Nathalie, door het idee van Nick die meteen over geld winnen en de sterkste eruit of juist erin houden begon.
Uiteindelijk heeft Nick niet met Theo meegeteld, die eerste keer, maar hij was wel degene die met zulke teksten binnenkwam…

Beantwoord
Fred 27 februari 2021 - 15:36

Hey Thomas,

Geniet elke dag van BigBrother maar voor nu is het toch ineens dat er een echte bepalende steunpilaar verdwenen is. Voor mij persoonlijk was jij eigenlijk wel dè favoriet en was ik ook zéér trots op jou dat je zo’n goed voorbeeld bent voor veel anderen, zo’n doorzetter, zo goed kunnen relativeren, oprechtheid ten top, humor en super slim. Echt reuze jammer dat we jou eigenlijk 6 weken te vroeg ineens al moeten gaan missen. Spijtig maar hoop dat het je verder zeer goed zal blijven gaan en hoop je absoluut toch ook nog eens af en toe op de Nederlandse tv te mogen zien want kunnen hier helaas de Vlaamse zenders niet echt zien.
Want ik denk niet zozeer in grenzen en dan al sowieso niet in een grens tussen Nederland en België, die bestaat slechts theoretisch wat mij persoonlijk betreft. Groetjes van een grote Thomas fan. ?

Beantwoord
Inge 27 februari 2021 - 15:40

Heel veel liefs en goeds gewenst
Wat een goede kandidaat was je en had je graag als finalist gezien
Al moet je nog 6 wk op Jill wachten het is de moeite waard
Topperrrrrrr????

Beantwoord
Hans s 27 februari 2021 - 15:55

Thomas is een goede jongen en ook een lieve jongen waar totaal geen kwaad in zit , ik hoop dat Thomas en Jill wat met elkaar kunnen opbouwen en anders Thomas het ga je goed blijft zo als ju nu bent.

Beantwoord
Marc 27 februari 2021 - 16:52

Het gaat je goed Thomas je was een top kerel om naar te kijken

Beantwoord
Rosie 27 februari 2021 - 17:12

Helemaal mee eens. Jill mag dit zeker winnen maar dan moeten ze haar tegen Zoey zetten, want Zoey is in mijn ogen een heel dominante en zeker niet eerlijk.IK hoop dat Naomi Liese en Julie ze stilaan gaan door hebben en nomineren tegen Jill en dat wint Jill zeker.

Beantwoord
kpdd 27 februari 2021 - 18:42

Zoey?
Dominant?
Toch gewoon zichzelf?
Ik hoop toch dat Matt en Zoey – zolang ze nog binnen zijn – hun vriendschap met Jill voortzetten en verstevigen.

Beantwoord
Maup 28 februari 2021 - 09:17

Wat een kanjer ben jij Thomas, hoop dat al weer een beetje aan het landen bent in de gekke normale wereld. We missen je al heel erg…en nu maar hopen dat Jill heel ver gaat komen. Het gaat je goed jongen en hoop dat we ooit nog van je horen xx

Beantwoord
Christel 28 februari 2021 - 13:49

Hallo Thomas ik vind spijtig dat jij eruit moest . Wat ik wel wil zeggen is wat ik wel gezien heb dat je u hebt laten meegaan hebt door de verkeerde mensen . Vele hadden u graag maar je volgde de verkeerde die echt aan dachten wel hebben hem aan onze kant . De vriendschap en mss wel ook de verliefdheid met Jill was goed maar toch denk ik da er bepaalde dingen toch nie juist waren . Nu zal ze wel beseffen wie ze echt kwijt is en dat toch meer of vriendschap en pers in big brother is . Is spijtig dat het zo moeten lopen is maar had liever u nog ingezien . Je bent een lieve en een pers met een hart op de juiste plaats . Ps Jill had je aan haar kant .

Beantwoord
Elsien 28 februari 2021 - 15:47

Dankjewel, zo is het precies!!!

Beantwoord
Carla 28 februari 2021 - 18:59

Lieve Thomas,
Jij dacht dat er niemand in de buitenwereld om jullie twee konden huilen. Welnu daarin heb jij je vergist.
Ik ben zo verschrrijkelijk verdrietig geweest en nog ik heb echt in mijn bed liggen huilen om jullie en jouw vertrek uit BB.
Het ga je goed en ik hoop dat jij en Jill in het echte leven deze band met elkaar houden. En dat jullie mogen gaan ontdekken of jullie voor de rest van jullie leven een stel kunnen blijven en de ware liefde mogen gaan voelen voor elkaar.
Dat is wat ik jullie zo erg gun omdat jullie een mooi koppel vormen en elkaar aanvullen.
Veel geluk lieve Thomas.

Beantwoord
Jos 2 maart 2021 - 08:51

Hé die Thomas,
Heb toch wel een brok in mijn keel gekregen dat jij weg moest. Heb ook beide keren dat je genomineerd stond op jou gestemd om te mogen blijven. Komt voor een groot deel omdat jij in heel veel opzichten lijkt op onze zoon die nu bijna 16 is. Ik zie gewoon een dubbelganger en dat emotioneert. Het was niet echt jofel dat de andere bewoners jullie samen hadden genomineerd omdat jij en Jil de sterkste spelers waren. Mocht Jil met iemand anders genomineerd worden zal ik stemmen dat zij moet blijven. Al is het maar voor jou. Als zij wint dan win jij feitelijk ook. Met jouw vertrek voelt het voor mij alsof mijn zoon is vertrokken, ook al is dat niet zo.
Toch heel veel sterkte toegewenst en veel geluk als Jil er straks ook uit komt. En ga vooral door met het opbouwen van je conditie en het afvallen. Je was goed op weg.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page