De Big Brother bewoners hebben de domino opdracht succesvol afgerond

De Big Brother bewoners hebben de domino opdracht succesvol afgerond

De bewoners zijn twee uur lang bezig geweest met het neerzetten van een domino parcours. Inmiddels is de tijd om. Big Brother laat weten dat beide teams het heel goed gedaan hebben. Heren, dames, jullie hebben onvoorstelbaar en geconcentreerd hard gewerkt. Nu moeten alleen nog alle stenen omvallen. En nu is het moment daar. Omdat jullie zo creatief geweest zijn, beginnen we bij de heren. Maak jullie klaar voor het ontdekken van jullie domino day! Beslis wie de eer heeft en de verantwoordelijkheid om de eerste steen aan te tikken. Matt, op mijn teken mag je de eerste domino steen laten omvallen. In drie, twee, een, GO! De mannen wachten in spanning af en kijken toe of alles omvalt. Alles valt om, de mannen schreeuwen van blijdschap. Heren zegt Big Brother. Proficiat! Jullie hebben alvast 2000 euro verdient voor de pot. Goed gedaan!

Bij de vrouwen krijgt Naomi de eer om hun domino baan te starten. Ze loopt heel voorzichtig naar de eerste steen die in de badkamer staat. Big Brother neemt het woord. Dames, de hele pot is nog niet binnen. Nu is het aan jullie. Naomi, heb jij de eer en de verantwoordelijkheid om de eerste dominosteen aan te tikken? Ja antwoordt Naomi. Op mijn teken mag je de eerste dominosteen laten omvallen. In drie, twee, een, GO! De vrouwen kijken gespannen toe, een paar keer was het spannend maar uiteindelijk valt alles om. De vrouwen gillen het uit. Dames, goed gedaan zegt Big Brother. Ook jullie dominostenen zijn allemaal omgevallen. Jullie hebben ook 2000 euro verdient voor de pot. Met heel veel plezier voeg ik 4000 euro toe aan het totaal. Maar… het leukste komt nog! Jullie mogen opruimen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.3]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
  1. Sjoerd at 11:57

    Heel knap gedaan en super leuk dat we de opdracht live konden zien. Zalig dat geluid van die vallende steentjes. Daar zit een tv programma in 😀

  2. Aggie at 12:16

    Goed alternatief voor Domino Day. Dit zou vorig jaar terugkeren, maar is niet doorgegaan. Op deze manier hebben we dan toch een soort mini-Domino Day. Hopelijk dit jaar ook nog een echte Domino Day in november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *