Home » De Big Brother bewoners hebben de domino opdracht succesvol afgerond

De Big Brother bewoners hebben de domino opdracht succesvol afgerond

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn twee uur lang bezig geweest met het neerzetten van een domino parcours. Inmiddels is de tijd om. Big Brother laat weten dat beide teams het heel goed gedaan hebben. Heren, dames, jullie hebben onvoorstelbaar en geconcentreerd hard gewerkt. Nu moeten alleen nog alle stenen omvallen. En nu is het moment daar. Omdat jullie zo creatief geweest zijn, beginnen we bij de heren. Maak jullie klaar voor het ontdekken van jullie domino day! Beslis wie de eer heeft en de verantwoordelijkheid om de eerste steen aan te tikken. Matt, op mijn teken mag je de eerste domino steen laten omvallen. In drie, twee, een, GO! De mannen wachten in spanning af en kijken toe of alles omvalt. Alles valt om, de mannen schreeuwen van blijdschap. Heren zegt Big Brother. Proficiat! Jullie hebben alvast 2000 euro verdient voor de pot. Goed gedaan!

Bij de vrouwen krijgt Naomi de eer om hun domino baan te starten. Ze loopt heel voorzichtig naar de eerste steen die in de badkamer staat. Big Brother neemt het woord. Dames, de hele pot is nog niet binnen. Nu is het aan jullie. Naomi, heb jij de eer en de verantwoordelijkheid om de eerste dominosteen aan te tikken? Ja antwoordt Naomi. Op mijn teken mag je de eerste dominosteen laten omvallen. In drie, twee, een, GO! De vrouwen kijken gespannen toe, een paar keer was het spannend maar uiteindelijk valt alles om. De vrouwen gillen het uit. Dames, goed gedaan zegt Big Brother. Ook jullie dominostenen zijn allemaal omgevallen. Jullie hebben ook 2000 euro verdient voor de pot. Met heel veel plezier voeg ik 4000 euro toe aan het totaal. Maar… het leukste komt nog! Jullie mogen opruimen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.3]

Ook interessant:

12 Reacties

emmie 1 maart 2021 - 11:44

ze hebben het gevlikt de manen
en de vrouwen echt heel gaaf gedaan mensen
hiep hiep hoe ra weer 4000gewonden

Beantwoord
Lieke 1 maart 2021 - 11:48

Beide teams super gedaan, was spannend en leuk om naar te kijken.

Beantwoord
Sjoerd 1 maart 2021 - 11:57

Heel knap gedaan en super leuk dat we de opdracht live konden zien. Zalig dat geluid van die vallende steentjes. Daar zit een tv programma in 😀

Beantwoord
Herman 1 maart 2021 - 11:57

top!

Beantwoord
Ruud 1 maart 2021 - 11:59

Gefeliciteerd, jongens en meiden, erg goed gedaan

Beantwoord
Yvonne kerssens 1 maart 2021 - 12:00

Super 4000 euro in de pot !!

Beantwoord
jan 1 maart 2021 - 12:06

heel goed gedaan kanjers

Beantwoord
Aggie 1 maart 2021 - 12:16

Goed alternatief voor Domino Day. Dit zou vorig jaar terugkeren, maar is niet doorgegaan. Op deze manier hebben we dan toch een soort mini-Domino Day. Hopelijk dit jaar ook nog een echte Domino Day in november.

Beantwoord
van Vliet 1 maart 2021 - 12:51

heel goed gedaan en bedankt dat we dit wel konden volgen op de lifestream

Beantwoord
T.moll 1 maart 2021 - 12:58

Hahaha t

Beantwoord
Corina 1 maart 2021 - 14:49

Mooi gedaan van beide teams .nekeer iets afzonderlijk gedaan enook is het grlukt proficiat aan de bewoners

Beantwoord
Hans s 1 maart 2021 - 15:09

Prima gedaan en €4000 in de pot.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page