Home » Er is weer beeld, de vrouwen hebben gewonnen en zijn immuun voor nominatie?

Er is weer beeld, de vrouwen hebben gewonnen en zijn immuun voor nominatie?

Door BigBrotherNederland

Na uren is er weer wat te zien op de live stream, de belangrijke opdracht zit erop. We zien Nick koken in de keuken en tegen Naomi zeggen proficiat. Michel laat weten dat hij er een beetje chagrijnig van is. Hij snapt niet waarom ze het zo hebben gedaan. De teams zo hebben gekozen. Jullie wisten vast wat er gestemd zou worden en door dit te doen had ik zoiets van pff laat dat spel maar zitten. Ik wist dat als die meiden niet zouden winnen er één van hun uit zou gaan. En ik wist dat als wij zouden verliezen er nooit op zouden komen staan. Dat weet je niet antwoordt Nick. Die kans is volgens Michel wel groot. Daarmee verloor ik gelijk interesse en ik wil altijd mijn best doen met spellen en nu krijg je een spel waarvan ik eigenlijk geen zin had om mijn best voor te doen voegt hij eraan toe. En ik merkte het ook aan jou vervolgt hij tegen Nick. Ik deed wel gewoon mee merkt Nick op. Ja ik ook zegt Michel en Nick laat weten dat hij het niet erg vond om te verliezen. Ik ook niet antwoordt Michel. Nick zegt daarna dat hij niet het risico wilde pakken dat iemand genomineerd zou worden. En voor Mike is dit ook de beste oplossing he. Je had geen inzet in het spel voegt hij eraan toe. Wie moet er gaan vraagt Nick daarna aan Julie. Mike antwoordt ze. Buiten legt Michel nog eens uit aan Liese waarom hij chagrijnig is. Ik wilde niet dat jullie zouden verliezen en diegene waarop ik zou stemmen zaten in mijn team. Dus dan is het al heel lastig. Nu kon ik niet strijden, daar baal ik van. Uit de gesprekken lijkt het dat de mannen en vrouwen tegen elkaar gestreden hebben. De vrouwen hebben gewonnen en het lijkt erop dat zij immuun zijn. De kans is groot dat Mike en Matt nu genomineerd worden als we de gesprekken van Michel, Naomi en Nick mogen geloven.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 3.5]

Ook interessant:

16 Reacties

jan 2 maart 2021 - 15:13

wooooowwwwwwwwwwwwwwww wat goed ga door zo dan bye michel en mike en matt ga zo door

Beantwoord
van Vliet 2 maart 2021 - 15:24

als dat zo is gegaan is het manipulatie van BB dan hadden ze de teams gemengd moeten laten spelen als de prijs vrijstelling is van nominatie had eerlijker geweest naar mijn idee

Beantwoord
Marja 2 maart 2021 - 15:30

Alle 4 de mannen op de nominatie zetten en de kijker laten beslissen wie er uit moet.
Dat is pas leuk en spannend! Ook voor de bewoners

Beantwoord
Lieke 2 maart 2021 - 15:54

Het lijkt nu zo, uit het gesprek tussen Nick en Mike in de badkamer op te maken, dat Mike en Matt genomineerd zijn … ben benieuwd hoe en wat daartoe geleidt heeft middels een spel tijdens de streamlock van uren.
Bijzondere ontwikkeling weer, niets is wat het lijkt in ‘mijn huis en mijn regels’ 😉

Beantwoord
Ivo 2 maart 2021 - 16:22

Matt en Mike zouden sowieso al genomineerd zijn. Michel is gewoon gepikeerd omdat hij het spel nu niet zoals hij zelf wil kan manipuleren.

Beantwoord
Nicole 2 maart 2021 - 16:29

Ik vond Michel altijd wel een leuke vent. Maar helaas laat hij de laatste tijd vooral afgunst en negativiteit zien. Van mij mag hij na Mike ook het BB-huis wel verlaten, samen met Julie. Vol gas eruit die 3!

Beantwoord
Jan 2 maart 2021 - 21:50

Vindt ook dat Michel een beetje de moraalridder aan het worden is in plaats op zijn eigen presentatie te letten

Beantwoord
Ans 2 maart 2021 - 18:06

En de leuke sfeer bij de vrouwen is weer verdwenen. Michel en Nick hebben de vrouwen weer onder hun duim…

Beantwoord
gerard 2 maart 2021 - 20:06

Helemaal gelijk Ans

Beantwoord
Elisa 3 maart 2021 - 14:20

Het was zo fijn met de dames. Michel, Julie (is twee handen op 1 buik) en Nick eruit dan is het spel weer leuk!

Beantwoord
gerard 2 maart 2021 - 20:10

ans je hebt helemaal gelijk

Beantwoord
annoniem 3 maart 2021 - 12:30

Ja gelijk heb je Ans en laat big brother eens zeggen tegen Nick dat hij met zijn mond mag toe eten , Hij zou dat toch al moeten weten als hij zo tegen de jeugd is zoals hij beweerd want die hebben wel manieren .

Beantwoord
annoniem 3 maart 2021 - 12:33

Zet de vier mannen op de nominatie lijst en laat de kijker beslissen wie er uit moet , yes dat zou pas tof zijn .
KOM AAN BIG BROTHER REGEL DAT EENS EVENTJES …………

Beantwoord
Patrick 3 maart 2021 - 16:22

Zet ze alle 4 op de lijst BB! Moet niet zo zijn dat de bewoners de finslekandidaten kiezen. Laat de kijkers kiezen! Anders verliest BB vast en zeker kijkers!

Beantwoord
Anne 3 maart 2021 - 20:10

Word ook een beetje moe van dat Edwin van Nick &Michel dat spelers die veel doen in het huis het verdienen om te winnen.
Beetje onzin, gr is Big Brother , niet een sollicitatie om in het huishouden te gaan werken.
Ik zie liever mensen die plezier maken en gek doen dan mensen die de hele dag denken dat wij ze belangrijke vinden omdat ze koken kunnen en stofzuigen enz

Beantwoord
Aggie2 3 maart 2021 - 21:25

Het winnende team kreeg inderdaad immuniteit voor de nominaties. Dit deed denken aan Expeditie Robinson. In dit programma krijgt bij de eliminatieproeven het winnende team ook altijd immuniteit, zij hoeven dan niet naar de Eilandraad te gaan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page