Home » Mike heeft een videoboodschap voor de groep

Mike heeft een videoboodschap voor de groep

Door BigBrotherNederland

De bewoners worden door Big Brother naar de woonkamer geroepen. Tijd voor het testament van Mike, een videoboodschap van hem. Mike moest gisteren het Big Brother huis verlaten.

Ahh jongens wat was dit een rollercoaster begint Mike. Wat heb ik genoten met jullie. Ik hoop dat niemand gaat huilen en dat niemand juicht omdat ik weg ben. Ik zit nu op een betere plek en ben heel gelukkig. Ik ben oprecht blij dat ik jullie heb mogen leren kennen. Ik heb een boodschap voor een paar die mij lief zijn. Jill, blijf sterk. Ik ben blij dat jij dit kunt. Jij gaat het redden en ik ga op je wachten. Zoey no hard feelings, heel goed gespeeld. Verder wil ik ook zeggen dat ik blij ben dat we het uitgesproken hebben. Ik baalde dat ik jou had gekwetst maar ben blij dat het is opgelost. Michel je moet soms een beetje op je woorden letten, je kwetst sommigen, ook bij jou komt er een keer een aanval. Nog een tip voor allemaal, blijf je zelf en neem het met een korreltje zout. Het is een kei hard spel en er kan een de winnaar zijn. Er komt een twist aan! De groep lacht en klapt, ze vinden het een leuke videoboodschap. En Nick vindt het de beste testament tot nu toe. Jill vindt het echt een grappig gozer.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4]

Ook interessant:

4 Reacties

patricia 5 maart 2021 - 11:37

De mooiste testament was van Thomas het was oprecht . In zijn testament zij dat het mooie tijd was met alle bewoners en daar heb ik respect voor al wist hij dat hij moest Jill achter laten . Ik laat niet gauw traantje laten maar vorige week heb ik geweend zo’n afscheid gaan we nooit meer zien. Ik hoop dat Jill hem trots gaat maken.

Beantwoord
anita 5 maart 2021 - 17:51

Ja mee eens., had hen beide graag in de finale gezien. En thomas als de winnaar. Zo echt die twee. Mooie mensen met een hart van goud

Beantwoord
Leen 5 maart 2021 - 18:39

Als Mike een vent was geweest had hij / Michel daarop aangesproken in het huis. Nu veilig thuis zonder weerwoord te ontvangen en zonder voorbeelden te geven bah slap,

Beantwoord
Inge 6 maart 2021 - 10:35

Patricia
Helemaal met je eens??

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page