Home » Mike moet Big Brother verlaten na de liveshow

Mike moet Big Brother verlaten na de liveshow

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, deze week zijn Matt en Mike de genomineerden. Wie moet het Big Brother huis verlaten? Wat er in de liveshow gebeurd en wie er uiteindelijk moet vertrekken lees je terug in dit bericht.

Peter is er weer en naast Geraldine is oud bewoner Thomas er ook! Thomas heeft contact gehad met Peter. Het liefst zou hij terug binnen wandelen maar dat gaat niet. Thomas heeft de tijd genomen om weer tot positieven te komen. Geraldine vertelt dat Mike en Matt genomineerd zijn en ze leggen contact met het huis. Matt denkt dat de groep het wel jammer vindt als het “ukke pukje” gaat verdwijnen. Mike is het ermee eens dat hij genomineerd is door het spel wat hij gespeeld heeft. Daarna wordt er teruggekeken op eerdere gebeurtenissen. Zoals de filmavond. En dat een aantal mannen vinden dat Zoey flink veranderd is. Thomas vindt zelf dat Michel en anderen die dat vinden zelf toenadering moeten zoeken, want dat is volgens hem niet gebeurd. Het is een hard spel en er komen gevoelens bij kijken. Thomas vindt dat Matt erin moet blijven. Hij heeft een hart van goud en wil nog veel bereiken in het spel voegt hij eraan toe. Na de reclame zien we wederom wat beelden van de afgelopen dagen. Zoals Zoey die het moeite heeft nu de mannen weer terug zijn uit het arme deel. En natuurlijk het moment dat Mike en Matt te horen krijgen dat ze genomineerd zijn. Geraldine en Peter gaan weer naar het Big Brother huis. Nick zegt dat hij het moeilijk vond om op een maat als Mike te stemmen maar ik had het hem vertelt. Jill denkt dat de kansen van Matt super groot zijn. Ik denk dat gewoon. Wat zou je tegen Thomas willen zeggen vraagt Geraldine. Nou antwoordt Jill, ik weet het niet. En nu hij er uit is heb ik misschien het gevoel dat de vriendschap toch iets meer betekend. Thomas vindt het fijn om te horen, maar ik heb het moeilijk en vindt het heftig. Maar ik heb hier gisteren ook al even gekeken verklapt hij.

Dan is de moeder van Matt even in beeld. Ze is wel zenuwachtig maar heeft heel de dag veel berichten gehad. De eerste weken zagen we een Matt die niet op zijn gemak was, en zoekende naar zijn plek. Dat vond ze lastig om te zien. De beste vriend van Mike is daarna in beeld. Hij kan in de buitenwereld ook manipuleren maar wel goedschiks. Gewoon mensen voor de gek houden. Dit is wel de Mike die ik ken. Ik denk dat zijn kansen vrij groot is. Hij zorgt voor sensatie en daar houden mensen wel van. Dan gaan Geraldine en Peter terug naar Thomas. De bewoners zien hem niet benadrukt Peter. Geraldine legt contact met Zoey. Jullie waren in luxe en basic, wat was er zonder de mannen anders. We zijn bijeen gekomen antwoordt Zoey, de vriendschap is nog mooier geworden daardoor. Julie vond de splitsing leuk maar ik miste de jongens ook wel. Het was lang genoeg. Jill vertelt over de geheime opdracht en dat het haar makkelijk af ging om een verhaaltje voor het slapen gaan te verzinnen. Peter wil dat Jill dat nog eens doet en Jill vertelt een verhaaltje over een kabouter en een bananenboom. Daarna maakt hij de prijzenpot bekend, de pot staat op €41.797,50 euro. Nick is er content over. Michel vindt het niet zijn week, hij heeft twee opdrachten verloren. Maar volgende week sta ik er weer benadrukt hij. Thomas vertelt daarna over zijn 57 dagen in het Big Brother huis. Het was een mooie ervaring. Ik voel mij goed zegt Thomas als Peter opmerkt dat hij er goed uit ziet.  Ik sport meer en vind het leuk om iets te bereiken gaat hij verder. Op de vraag of hij verliefde gevoelens heeft antwoordt Thomas dat hij er nuchter in blijft. We hebben veel dagen samen gezeten, we moeten het samen uitzoeken als ze buiten is. Daarna worden er wat beelden van Jill getoond en met de gevoelens waarmee ze worstelt. Thomas vindt het mooi om te zien en hij vindt het lastig om er niet met haar over te praten. Thomas vertelt daarna dat hij 15 kg afgevallen is. En hij wil dat volhouden. Hij heeft nog niet eerdere afleveringen teruggekeken, hij wil het positief houden zoals hij eruit gegaan is. Maar kijkt nu wel de afleveringen. Thomas heeft een top 5 samengesteld van zijn favoriete momenten toen hij nog in het huis zat en worden daarna vertoont. Thomas vindt het raar om nu alles te bekijken. Buiten zie je veel meer dan binnen en dat maakt het interessant. Julie heeft mij verrast. Ze kan echt een steun voor mensen zijn. En ze deed de spellen echt graag. Thomas zou tegen Jill willen zeggen dat het spel een leuke ervaring is en ervan moet genieten. Geraldine bedankt Thomas daarna dat hij in de studio aanwezig was.

Dan wordt er nog even contact gelegd met het huis. De genomineerden krijgen de kans om de kijker te vertellen waarom ze op hem moeten stemmen. Matt wil nog veel leren in het huis, en ik denk dat ik meer voor mijzelf op moeten komen en wat zelfverzekerder moet worden. Dat wil ik aankomende week laten zien. Mike wil er nog harder in gaan, dus stem op mij. Ik hoor het wel! Geraldine gaat diegene die het Big Brother huis moet verlaten ophalen. Peter gaat de uitslag brengen in het huis. Mike en Matt pakken elkaar vast en Peter vertelt dat de naam die op het scherm verschijnt mag blijven. De naam van Matt verschijnt op het scherm, wat betekend dat Mike het huis moet verlaten. De twee geven elkaar een knuffel en Mike neemt afscheid van de rest. Nick en Mike doen nog even snel jeu des boules en dan is het tijd om te gaan. We gaan elkaar zien, ik heb hard gespeeld maar ik heb nooit iemand echt gehaat. Ik hou echt van jullie. Mike heeft echt genoten vertelt hij aan Geraldine. Ik hoop dat iedereen beseft dat het spel was, het was super leuk! In de studio is de vriend van Mike aan het word. Hij vindt het jammer maar de anderen zijn trots op hem. Mike komt de studio in. En schiet een beetje vol, ik heb het spel gespeeld maar het is een ontlading dat ik mijn vrienden weer kan zien. Ik had langer willen blijven zitten maar het is ook echt een hard spel. Je vergeet de camera’s maar alles wordt gevolgd. Maar ik was er klaar mee, het was veel, het was emotie. En ergens wilde ik wel naar huis, ik zou ook nooit opgeven benadrukt hij. En geeft toe dat hij het spel wel onderschat heeft. Geraldine vertelt dat de bewoners een fake news quiz krijgen. De kijker mag de leukste en beste fake news vragen insturen en Peter benadrukt dat de kijker volgende week een veel grotere rol gaat krijgen. Daarna zit de liveshow erop.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 3.7]

Ook interessant:

6 Reacties

Chelly 5 maart 2021 - 05:28

Het kan echt niet zo zijn dat Mike en zijn 4 volgelingen het spel in handen heeft.BB laat de kijker nomineren!!!Door een spel of opdracht te winnen krijgt 1 persoon immuniteit en mag 1 persoon redden.Dit lijkt me zo gaaf!!!

Beantwoord
Hans s 5 maart 2021 - 07:37

Jammer ik had liever Michel zien verdwijnen die heeft daar in het huis een te grote stempel en is veel te dominant en doet net of dat Big Brother zijn huis is , vooral op de meiden die hadden het zo leuk toen en waren zo vrolijk dat is allemaal te niet gedaan jammer , nu die Michel er weer bij is is alles weer omgedraaid.

Beantwoord
Bigbrotherfan 5 maart 2021 - 08:13

Tja, was wel de verwachting, wij als kijkers krijgen meer inspraak werd gisteren beloofd, ben benieuwd wat we allemaal mogen mee beslissen

Beantwoord
anita 5 maart 2021 - 09:30

Mike heeft het huis verlaten, waar ik geheel achter sta. Dit heeft hij op een manier gedaan waar ik echt respect voor heb.Jammer dat hij het spel zo hard gespeeld heeft, ik had hem graag anders leren kennen. Hij lijkt sympatiek. Leuk dat Jill en julie nu zo leuk met elkaar om gaan. Dat brengt veel plezier en laat me vaak schaterlachen. Jill wat ze ook schrijven, zij is de meest pure persoon in het huis. Mijn genomineerde voor deze week, michel

Beantwoord
Jozef Van Nieuwenhove 5 maart 2021 - 11:34

Zoey zit daar dik tegen haar goesting.
Constant met een lang zuur gezicht.
Waarom blijft ze daar ?

Beantwoord
Corina 5 maart 2021 - 14:39

Ja das waar Zoey weg weg

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page