Home » De bewoners hebben genoten van hun zaterdagavond feestje

De bewoners hebben genoten van hun zaterdagavond feestje

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat afgelopen avond aan Nick weten dat de voorraadkamer geopend is, hier staan een paar flessen wijn en flesjes bier klaar voor de groep. De bewoners krijgen een klein feestje met muziek, omdat het zaterdag is als we het goed hebben opgevangen. Op de live stream was dat niet te zien voor publiek. De bewoners wachten in de woonkamer op de muziek die gestart wordt. Ondertussen maken de bewoners de dansvloer klaar voor gebruik. De lampen gaan uit, de sfeerverlichting gaat aan en de muziek wordt gestart. En er zijn snacks. Het feest kan beginnen! Nick kan de muziekkeuze niet altijd even waarderen. Hij hoort liever andere genres. Uiteindelijk geeft Big Brother hier ook gehoor aan. De groep gaat lekker los en iets na 23:00 stopt de muziek. De bewoners kletsen nog wat naar bed.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4]

Ook interessant:

4 Reacties

Bigbrotherfan 7 maart 2021 - 09:18

Het is de bewoners zeker van harte gegund!

Beantwoord
Liesbeth 7 maart 2021 - 09:39

Gezellig hoor en nu na praten in bed .Zijn Jill en Mart er ook bij.

Beantwoord
Els 7 maart 2021 - 10:57

Jaaaaa in de huttub ???

Beantwoord
yvonne 7 maart 2021 - 19:46

Gezellig konden wij maar feesten ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page