Home » Zoey heeft een videoboodschap voor de groep

Zoey heeft een videoboodschap voor de groep

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben na het vertrek van Zoey nog wat drank van Big Brother gekregen. Ook werd er muziek gedraaid. De bewoners proosten op Zoey en praten na over de avond. Liese heeft het moeilijk en Michel troost haar. Uiteindelijk laat ze weten dat ze ook blij is dat Michel mag blijven. Michel spreekt ook nog Jill aan. Hij laat weten dat als er iets is ze gewoon naar hem moet toe komen. Zo’n erge man ben ik nou ook niet benadrukt hij. Jill reageert lachend dat dat eigenlijk best wel klopt.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en de bewoners staan rustig op. Zoey heeft het huis gisteren verlaten dus de bewoners krijgen van haar nog een videoboodschap. Ze leest enkele brieven voor die ze van haar medebewoners gehad heeft, een opdracht die de groep gisteren uit moest voeren. Zoey vertelt daarna dat ze met iedereen vrienden voor het leven is. Jill, doorzetten jij kan dit sowieso. Onderschat je niet zoals ik je altijd al heb gezegd. Julie jij kunt dit ook. Vertrouw in jezelf en ik ga sowieso jouw zoontje een gelukkige verjaardag wensen maandag. Liese, love you maat. Jij kunt dit, ik vertrouw en geloof in u. Met het doorzettingsvermogen wat jij hebt kun je alles. Dan richt ze zich op iedereen, vergeet niet dat dit een spel is. Wees lief voor elkaar en met elkaar. Love you guys!

De groep klapt na het zien van de videoboodschap. En dan staat iedereen op om zich klaar te maken voor de nieuwe dag. Er wordt gedoucht, de koffers van Michel en Jill worden uitgepakt. Daarna zien we Michel sporten en enkele bewoners kijken toe. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.4]

Ook interessant:

12 Reacties

Mim 12 maart 2021 - 09:05

Mooie woorden van zoey
Toppie

Beantwoord
Marc 12 maart 2021 - 09:18

Heel mooi woorden zoey je was top

Beantwoord
Joke 12 maart 2021 - 09:35

Zoëy bedankt jij kwam op voor de andere bewoners toppertje.
En big Brother laat het aan de kijkers over nu want anders zijn Matt en Jill as donderdag aan de beurt want dan is het groepje wat over wil blijven over en daar kunnen Matt en Jill nooit tegen vechten en het publiek denkt er heel anders over. En dat zijn geen bontjes zoals de Belgen en Michel .laat de keuze over aan de kijker ?%

Beantwoord
BB OGEN 12 maart 2021 - 11:37

Mooi verwoord Zoey, inderdaad..het is een spel. Eindelijk geen gezeik meer met groepjes vormen door Michel. Nu proberen de kijkers te overtuigen dat je zooo lief bent voor iedereen. Haha. Hopelijk mag dit winnen…die bleef het dichts bij zichzelf.

Beantwoord
BB OGEN 12 maart 2021 - 11:38

Hopelijk mag Jill dit winnen…

Beantwoord
Vivian 12 maart 2021 - 09:40

Zo jammer dat Zoëy weg is ,ga je echt missen ,

Beantwoord
Paoli 12 maart 2021 - 09:57

Blij dat Michel blijft want Zoey verdiend het niet om Big Brother blijft.

Beantwoord
T.moll 12 maart 2021 - 10:15

Veel geluk Zoey
Laat de mensen maar praten
Eigen mening is belangrijk meisje

Beantwoord
Linda 12 maart 2021 - 10:44

Maar toch begrijp ik het niet als er een bewoner avonds het huis uit gaat.
Dan kan je toch niet meer naar huis toe. Of gaat die bewoner dan nog voor 1 nacht naar het bijlmer hotel. En dat ze dan de volgende dag naar huis gaan.
Dat word niet gezegt in Donderdagavond in het live programma.

Beantwoord
beppie knops 12 maart 2021 - 10:52

mooi gesproken ! top meid was het .. eerlijk daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen !

Beantwoord
Jan 12 maart 2021 - 12:00

Blij dat zij eruit is, verziekte heel de sfeer met haar gebrek aan respect , vooral aan mannen en degene die initiatief nemen. De druppel was toen ze Nick ging beschuldigen van racisme.

Beantwoord
yvonne 12 maart 2021 - 20:25

ik ben erg blij dat jill er nog in zit ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page