Home » Zoey over haar verblijf in het Big Brother huis

Zoey over haar verblijf in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Zoey heeft Big Brother verlaten. Voordat ze de buitenwereld in ging heeft ze nog een interview gegeven. Wat vond ze van haar verblijf in het huis en hoe heeft ze Big Brother ervaren?

Ik baal, ik baal enorm begint Zoey. Omdat de kijker heeft beslist en de kijker heeft heel duidelijk beslist. Dus ja, ik zit hier… Ik had zoiets van ik laat het op mij af komen en ik zie het wel want uiteindelijk weten we niets in het huis. We denken alles te weten maar we weten niets. Mijn band met mijn medebewoners is super intens, dat is niet te beschrijven en ik denk ook dat mensen van buitenaf dat niet kunnen begrijpen. Je hebt daar alleen elkaar, je rekent daar op elkaar, je leunt daar op elkaar in verdriet, blijdschap, in alles. Je deelt echt alles met elkaar. Dat is super intens en soms is dat ook moeilijk want je komt elkaar daar constant tegen en dan heb je opgekropte irritaties en opgekropte dingen die je niet kan zeggen omdat je niet van alles een ding wilt maken. Dus je hebt momenten waarop je denkt van “ja, wat ben ik hier nu eigenlijk aan het doen”, “ben ik wel goed bezig of niet?”. Ik ben echt gegroeid als persoon. Ik heb mezelf op 29 jarige leeftijd nog ontdekt, zeg maar, dus ik ben daar heel blij mee dat ik dat op deze manier heb kunnen doen. Ik heb daar echt vrienden voor het leven gemaakt. Ik denk een van de beste beslissingen die ik gemaakt heb in mijn leven. Echt wel!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 3.7]

Ook interessant:

4 Reacties

BBfan 13 maart 2021 - 11:19

toppertje Zoey, Jammer dta je eruit bent maar je hebt het goed gedaan.

Bedankt en succes!

Beantwoord
Namreh 13 maart 2021 - 13:50

De beste oplossing voor haar dat ze er uit is gestemd door het publiek. Al zeggen sommige kanalen dat Michel er uit moest en niet ZOEY. De reden een sterke personage eruit spelen omdat de zwakkere in het huis dan een kans hadden. Haar grootste fout was dat ze nooit of te nooit eerlijk is geweest binnen het huis toen de bondjes gesticht werden onder JOWI en Thomas. In het begin was ze bij Nick, Naomie, Liese en Julie. Plots liep ze over naar Thomas zijn klikje met de drie nieuwe bewoners, want haar eerdere vrienden Zoals ik al zei Jowi Daan en Nathalie verlieten vrijwillig het huis. Dan het discuteren met Nick over het racistisch zijn daar Nick zei dat kleur voor hem geen rol speelde en daarin is ze zeer hard tegenop gegaan.
In het huis was haar gedacht tegenover MICHEL totaal onjuist.. Ik denk dat de mensen daarom ZOEY eruit hebben gestemd door haar dagelijkse afwezigheid tegenover de andere bewoners. En ook toen ze aan Liese vroeg om niet op Matt te stemmen maar Michel. Hier is LIESE haar niet gevolgd. Weer een tegenslag voor haar. Best dat ze eruit is gestemd voor haar eigen welzijn.

Beantwoord
regor 13 maart 2021 - 21:26

Volledig mee akkoord Namreh

Beantwoord
leeke 21 maart 2021 - 14:59

jammer dat je weg bent… je had een frisse kijk op het geheel..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page