Home » De weekopdracht was zeer onduidelijk en zorgt voor emotie bij de bewoners

De weekopdracht was zeer onduidelijk en zorgt voor emotie bij de bewoners

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat een geluidssignaal horen en vertelt de bewoners dat ze zich klaar moeten maken voor de weekopdracht. Jullie hebben vijftien minuten! De bewoners gaan in de woonkamer zitten. Big Brother spreekt hen toe, bewoners. Kom naar de blauw-gele slaapkamer. Sluit de deur en blijf daar tot ik jullie roep. De bewoners gaan naar de aangewezen slaapkamer en wachten op wat komen gaat. Waarschijnlijk wordt er iets in de woonkamer opgebouwd. Uiteindelijk wordt het beeld helemaal onderbroken met de mededeling: “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw”.

Ruim een uur later is er weer beeld. Ze hebben iets met kleuren in buizen moeten doen, mengen, combinaties maken. Dat wordt duidelijk uit de gesprekken. De uitkomst van de weekopdracht lijkt vooralsnog niet positief. Verder lijkt het erop dat Julie iets gezien heeft van het thuisfront. Michel zegt dat ze nog maar 12.800 in de min staan, doelend op de 15.000 die Matt uit de pot meegenomen heeft. Maar of ze ze 2200 euro hebben gewonnen is onduidelijk. De bewoners zitten allemaal in de slaapkamer, waarschijnlijk wordt het spel opgeruimd. Het blijft lange tijd stil tot Big Brother zegt: bewoners, GO! Het is een seintje dat de woonkamer weer toegankelijk is. Julie laat weten dat ze zich schuldig doet, Jill knuffelt haar en zegt dat ze dat niet moet doen. Naomi is in tranen, ze vindt het stom dat ze geen zes voicemails kregen. Ik ga het niet van Julie afnemen snikt ze. Nick vindt het geen leuke verrassing, het is een steek geven. Het zorgt voor een down sfeer in de groep. Want ook voor diegene die de boodschap krijgt is het niet leuk, die voelt zich schuldig. Ik had iets leuks verwacht. Volgens Michel, Nick en huilende Naomi was de opdracht zo onlogisch als wat. De bewoners klagen verder en er volgt een stream lock, de woonkamer komt in beeld. Uiteindelijk zien we Naomi wederom in tranen. Ze zegt ik ga niet tegen een moeder zeggen dat ik mijn boodschap wil horen. Ik ben boos op het feit dat zeggen dat er verrassingen zijn en dan dat ze zeggen maar je gaat ze niet horen. Dat snap ik antwoordt Michel, je mag je uitspreken. Dat doe ik niet zegt Naomi en Michel vindt dat ze zichzelf tekort doet. Ik heb te snel gezegd ik geef hem aan Julie of jou. De rest heeft al een boodschap gehad. Ik zit zo niet in elkaar antwoordt Naomi, ik zou niet tegen Julie zeggen ik wil mijn boodschap. Volgens Michel is dat niet zo, je geeft dan aan dat je daar behoefte aan hebt. Nu loop je weg… Naomi vindt het egoïstisch om dat te zeggen en daarom ga ik weg. Ik vind het geen fijne verrassing, zes voicemails. Ik was zo gelukkig. En dan zo, ach nee toch niet. Daarom ben ik ervan aangedaan. Michel vindt ook wel eens dat ze voor zichzelf mag kiezen maar vindt haar keuze nobel.

Er kon 9000 verdient worden, Michel en Nick hebben het erover dat het bedrag van 2200 wat ze verdient hebben nogal weinig is. Zeker nu er 15.000 af is gegaan door Matt. Naomi gaat ondertussen het gesprek aan met Julie. Ze benadrukt dat ze het niet erg vindt en legt de situatie nog eens uit. Liese zondert zich even af, ze is er helemaal klaar mee. Het gaat niet om personen maar zit meer met zichzelf door wat er gebeurd is tijdens het spel. De sfeer is een stuk minder geworden, gaat dat nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 3.9]

Ook interessant:

23 Reacties

Joke 16 maart 2021 - 12:52

Big Brother laat het nomineren aan de kijkers over want de 5 personen tegen Jill is niet eerlijk en de kijkers denken er heel anders over .want deze groep kan niet alleen spelen moeten steeds een bontje hebben anders kunnen ze niks en dat zou ook de sfeer verpesten als Big brother het aan de bewoners over laat voorkomen is beter dan kijkers verliezen.Hoop zo dat wij als kijkers onze kijk rechten en stem rechten krijgen.

Beantwoord
BBfan 16 maart 2021 - 12:59

Wat zijn die mannen toch op dat geld gefixeerd, daarom gun ik het hun ook niet.

Beantwoord
kpdd 16 maart 2021 - 15:10

Ja, gek hè?
Altijd gedacht dat mensen aan zulke programma’s zouden meedoen om zichzelf of anderen te bewijzen dat ze uithoudingsvermogen hebben.
Dat de laatste wat geld krijgt leek me nooit een reden om mee te doen.
Maar… ik vergis me duidelijk!!!

Beantwoord
Bep Broersen 16 maart 2021 - 15:42

Inderdaad. Ik snap die dames ook niet, ze volgen Niek als manke schapen naar de slachtbank. Willen ze niet winnen?

Beantwoord
Yvonne 16 maart 2021 - 18:54

Niet alleen de mannen hoir Jill denkt dat ze het al heeft ,dus die is geen haar beter daar ,ik vind de sfeer daar om te snijden op moment brrr

Beantwoord
Ingrid 16 maart 2021 - 13:05

Hoorde ik de meeste bewoners niet roepen ik zit hier niet voor het geld ?,wat een gezeur dan over het geld wat ze net hebben gewonnen . Dat er 15.000 er uit is en dat ze nu maar 2200 euro hebben gewonnen ja dat is het spel .En dat gezeur steeds over Jil van mij mag ze winnen die mannen zeuren mij teveel over geld en over Jil ????

Beantwoord
Rudy 16 maart 2021 - 13:21

Michel en Nick zijn alleen maar om het geld gefixeerd op de overwinning van BogBrother.
Nick had dat al eerder vermeld dat het alleen maar om de knaken gingen niet om het spelen zo dik Michel

Beantwoord
Annelies 16 maart 2021 - 13:22

Ik hoop ook dat 1 van de meiden met de pot weggaat.En Matt …heel slim gedaan .

Beantwoord
Viviane 16 maart 2021 - 13:54

Voor mij mag Jill winnen, want de anderen zo gefixeerd op dat geld en hun eigen, en Jill is zo spontaan. Jill, Jill, Jill is de top

Beantwoord
Hans s 16 maart 2021 - 14:07

Michel en Nick zien alleen maar eurotekens in hun ogen , ze moeten eens anders gaan denken zoals Jill gewoon alles op je af laten komen en je niet groter voor doen dan je bent.
Jill is altijd haar zelf gebleven en alleen daarom lach je het snot voor je ogen./

Beantwoord
Anoniem 16 maart 2021 - 14:47

Als je daar zit is dat logisch dat je aan het geld denk. Misschien nog niet eens het bedrag, maar de manier waarop. Big Brother geeft ze eerst geld en vervolgens deelt hij het gegeven geld ook weer uit. Het blijft een spel. Kan mij deze dag na zo’n onzekere dag van gisteren wel voorstellen dat het tegen valt. Mag er ook bij horen.

Beantwoord
Carine Respaillie 16 maart 2021 - 16:23

De medewerkers vervelen hun meer of dat we iets zien in de live show we zien juist iets van de jacuzie en van de zetels maar nooit wat ambiance zo is het niet leuk meer om te kijken

Beantwoord
Joke 16 maart 2021 - 16:52

Ik vind het zo oneerlijk dat er genomineerd is door de bewoners hoe kan iemand zo aan de kant worden gezet door de 5 mensen die allemaal een bontje hebben afgesloten en op de zelfde persoon hebben gestemd Big Brother dit laten jullie toch niet gebeuren?????

Beantwoord
Regor 16 maart 2021 - 18:25

Voor mij mag Nick dat winnen maar ZEKER JILL niet.
Want die speelt de onschuld en vindt haar zelf heel populair
Ze heeft misschien veel bij geleerd maar verdient de pot zeker niet.

Beantwoord
Sandra Rosenboom 16 maart 2021 - 22:37

Wat een bijzonder mooi mens is Naomi. Altijd de ander voor haarzelf laten gaan. Wat een rijkdom als je Naomi tot je familie/vrienden mag rekenen. Een zeldzaam mooi mens.

Beantwoord
Albert 17 maart 2021 - 17:36

Helemaal mee eens!
Schat van een meid volgens mij !!

Ik hoop dat ze de pot wint

Beantwoord
Marie christine 17 maart 2021 - 01:12

Naomi is altyd heel lief en recht vaardig ze denkt nooit aan haar zelf en Jill vind ik dat ze Nie mag winnen als geld gene geluk brengt moet je o Nie gaan voor de hele pot laat Nick dan winnen aangename goede jongen sympathiek pleasant en toffe gast Jill werkt op me zenuwen zy denkt altyd dat alles om haar draait hoop dat ze Nie wint tis haar echt Nie gegund

Beantwoord
Wil 17 maart 2021 - 08:28

Dames ga toch is op de mannen stemmen. Jullie geven jezelf op voor hun. Terwijl het hun alleen om de knaakjes gaat …

Beantwoord
rosie 17 maart 2021 - 09:13

Ja Naomi mag voor mij de vrouwelijke winnaar zijn heeft een hart van goud.

Beantwoord
Roy 17 maart 2021 - 09:19

Dat die heren op de centen uit waren zag ik in het begin al.
Want anders ga leuker met elkaar om en maak je er mooie tijd van.
Maar Nick en Michel spelen het heel gemeen en willen zo in de finale komen.
En dat moeten we belemmeren en een ander het gunnen.

En daar kunnen wij voor zorgen

Beantwoord
F.Wesdorp 17 maart 2021 - 21:56

Gewoon het publiek laten stemmen dan krijg je tenminste een beter uitslag. En kunnen ze geen bontjes meer maken.

Beantwoord
Lauren 17 maart 2021 - 09:58

Ja Naomie zou inderdaad iets vaker voor zichzelf mogen gaan. Ik vind het groots dat men Julie alles gunt, maar is dat andersom ook zo???

Beantwoord
Aggie2 17 maart 2021 - 23:07

Deze weekopdracht had veel weg van “Wie is de Mol? Een Mol zou hier uitstekend kunnen toeslaan door verkeerde verbindingen te maken en zo geld uit de pot te halen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page