Home » Jill, Julie en Liese blijven in het Big Brother huis niemand moet weg, Julie is wel genomineerd

Jill, Julie en Liese blijven in het Big Brother huis niemand moet weg, Julie is wel genomineerd

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, deze week zijn er drie bewoners genomineerd: Liese, Jill en Julie. Één van hen zal het Big Brother huis moeten verlaten. Wat er tijdens de liveshow gebeurd en wie er uiteindelijk moet vertrekken lees je hier terug.

Peter opent de liveshow, het is dag 78 en door het onverwachte vertrek van Matt zijn er zes over. Jill, Julie en Liese zijn genomineerd. Maar niemand hoeft naar huis. De bewoner die de minste stemmen krijgt is volgende week sowieso genomineerd vertelt Geraldine. En dat is een zeer lastige positie. Zoey is in de studio en laat weten dat ze het geld gepakt zou hebben om te vertrekken. Daarna wordt het moment getoond dat de bewoners de uitslag horen. Zoey denkt dat Julie genomineerd gaat worden naar wat ze online gezien heeft. Peter benadrukt dat de bewoners nog niet weten dat ze weg moeten. Geraldine legt contact met het huis. Julie 59 dagen in het huis, vind Jill en Liese sterke kandidaten. Het is oke, wat komt komt. Moet ik eruit dan moet ik eruit maar ik blijf heel graag. Liese kan de eerste nominatie van Big Brother nog herinneren. Als ik vandaag moet gaan geef ik het een plaats en ben ik blij dat ik zover kon komen. Jill vindt het jammer dat ze genomineerd is maar helaas pindakaas! Zoey weer aan het woord, het is raar om de andere bewoners zo te zien. Ze volgt de streams niet maar wel de uitzendingen. Het is raar om het van de andere kant te zien. Daarna zien we wat fragmenten van de afgelopen week. De gesprekken over nominaties. De huisregels zoals de groepsknuffel, het instoppen, en het complimentenrondje. Maar natuurlijk niet te vergeten het opstaan met klassieke muziek gevolgd door de polonaise. En dan zien we het moment dat het huis donker wordt, de speurtocht waar we al over schreven, het was dus niet een stroomstoring. De bewoners vinden met behulp van zaklampen verborgen boodschappen om de speurtocht op te lossen. Uiteindelijk ontstaat er een code om een kist te openen met daarin ijs. Daarna zien we wat acts van Holland & Belgium got talent. Gevolgd door het moment dat Julie, Jill en Liese horen dat zij genomineerd zijn. Zoey zag het al aan te komen, de dames zijn de mannen naar de finale aan het dragen. Ik zag de tactiek al op voorhand en dat is een gevaar voor de meisjes eigenlijk. Volgens Zoey hebben ze dat niet door. Peter gaat weer naar het huis. Michel hoopt dat Julie het gaat halen maar het zijn drie sterke vrouwen. Ik hoop dat ze mag blijven en ben zenuwachtiger dan vorige week. Ik heb net een traantje gelaten, ik heb een goede vriendin bij. Julie heeft een nieuwe vriendin erbij doelend op Jill, dat is sinds de aparte delen. Het is mijn maatje geworden. Naomi heeft een dubbel gevoel dat ze gered is door Nick. Ze hoopt dat Liese het haalt. Zoey legt uit waarom de dames zich altijd mooi opmaakte. Het was een moment waar je naar uitkeek. Dat was even girl time.

Matt is dan ook in de studio. Hij heeft in het begin even spijt gehad maar al snel vond hij het toch een goede keuze. Hij wil de financiële tegenslagen compenseren en zijn bedrijf verder uitbouwen. Hij heeft veel lieve reacties gekregen. Zoey laat weten dat de prikkels overweldigend waren toen ze er net uit was. Geraldine en Peter gaan weer naar de bewoners. Jill neemt het Matt niet kwalijk, ik ben trots op de jongen. Hij heeft voor zichzelf gekozen. Liese hoopt dat Matt erachter staat, ik gun het hem zeker maar het was wel even heftig. Peter begint over de polonaise maar Liese grapt dat ze het vreselijk vindt. Peter maakt de stand van de prijzenpot bekend: 37.497,50 euro. Julie voelde zich schuldig omdat zij de voicemail wel mocht horen. Het was niet leuk omdat anderen dat niet mochten. Geraldine vertelt dat er sowieso 1 Nederlander en 1 Belg in de finale staat en gaat naar Michel. Michel weet ook dat er 1 Nederlander in de finale zal staan. Het zou veel betekenen als ik daardoor in de finale kom maar ik gun het Jill ook erg. Naomi mist haar moeder het meest. En laat weten dat ze haar graag ziet, ik amuseer mij kapot maar alles gaat goed met mij. Dan zien we de broer van Julie in beeld. Mijn zus is heel empathisch persoon en ik ben blij dat ze de moed heeft gevonden om eens voor haar eigen te denken. Mijn zus was eerst een oceaan en nu een zacht zeebriesje. Ik heb haar erg zien veranderen. Een Julie die veel meer lacht. Hij denkt dat er niet echt verliezers zijn. Wij hebben het maximale gedaan. En moest ze buiten komen kan ik laten zien dat er veel is gedaan. De vriend van Liese komt dan in beeld. Hij zou niets liever willen dat ze naar huis komt. Maar het zijn nog drie weken dus ik hou het nog wel uit. Haar vertrouwensband is gegroeid en de gesprekken zijn meer open. De vader van Jill is er voor de eerste keer. Hij vindt het leuk om Jill te volgen. Jill is hier thuis hetzelfde als op de live stream. Ze speelt het spel oke, het is een verademing om haar zo te zien. Ik denk niet dat ze met een spel bezig is. Ze ziet niet de gevaren van de andere bewoners. Hij denkt dat Jill het wel gaat redden uit deze nominatie. Daarna zien we de top vijf leukste gebeurtenissen van Zoey en Matt.

Peter vertelt dat het voor een van de bewoners zal lijken dat diegene het huis moet verlaten. En zegt tegen de bewoners dat de uitslag er is. Als je naam verschijnt blijf je sowieso nog één week. De naam Liese verschijnt op het beeld. Dan is het tijd voor de volgende naam: Jill komt op het beeldscherm te staan. Zij blijft en Julie geeft haar een knuffel. Ze staat op en Peter vraagt waar ze heen gaat. Ga eens zitten allemaal zegt Peter. Geraldine laat weten dat ze goed nieuws heeft. Door het vertrek van Matt hoef je het huis niet te verlaten maar je bent voor volgende week wel genomineerd. In de voorraadkamer staat alles voor een goed feestje, geniet ervan! Michel en Julie knuffelen en iedereen is erg blij. Peter en Geraldine wensen de bewoners veel plezier. Deze week krijgt Julie een geheime opdracht en de kijker mag  bepalen met wie ze dat mag uitvoeren via onderstaande linkjes kun je stemmen:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.3]

Ook interessant:

17 Reacties

Ans 18 maart 2021 - 22:12

Nick en michel lijken niet blij ?

Beantwoord
Vanstraelen 18 maart 2021 - 22:27

TOP vind ik dit!

Beantwoord
Hubo 18 maart 2021 - 23:10

Hoe kan dat dan als er 1 Nederlander in de finale zal staan er zijn er nu nog 2. Hoe zit het dan met stemmen de kijker moet toch stemmen of niet.

Beantwoord
Dutchie 19 maart 2021 - 00:21

Als 1 van de dames wil winnen zullen ze toch eens moeten nadenken. Damesssss er moet op een man genomineerd worden anders kunnen niet winnen!

Beantwoord
Nicole Lips 19 maart 2021 - 04:38

Geweldige actie van BB, de geheime opdracht mag ze van mij met Jill uitvoeren, moest ook wel lachen om de verstomde houding van Michel, leek wel te moeten bekomen, maar was dit omdat alsnog zijn maatje nog bleef of omdat hij niet al de enige Nederlander was en al in de finale stond,.. ikzelf gok op het laatste hihi

Beantwoord
Bettine 19 maart 2021 - 06:26

Hoe arrogant van Michel om te zeggen dat hij wel in de finale staat als er 1 nederlander in staat. Stemrecht weer bij de kijkers en dan Michel volgende week genomineerd.

Beantwoord
Trijntje 19 maart 2021 - 10:24

Voor mij is Jill een toppertje! Hoop dat zij in de finale komt en gaat winnen! De rest mag van mij naar huis.

Beantwoord
gerard 19 maart 2021 - 06:27

ik hoop dat ze het samen gaat doen met Jill daar heb ze nu erg veel steun aan en de andere hebben het dan toch niet door als die twee gek gaan doen.

Beantwoord
Inge 19 maart 2021 - 06:33

Klopt precies dat de mannen echt geluk hebben
Zo vaak gezegd stem op Nick en Michel
Maar blijkbaar zoals Zoëy het zegt zien ze het niet
Ook Ik zie Naomi totaal in de finale
finale

Jill julie liese Nick
Vind ik finale kandidaten

Beantwoord
anita 19 maart 2021 - 07:39

Nou meiden ga nu eens samen tegen de mannen.Nick geeft steeds hints naar buiten zou Michel op de bank komen of hij hulp nodig heeft in zijn plan. Hij gebruikt elke camera om zijn mening naar buiten te laten horen..
Liese ,jill en julie, ga er voor.

Beantwoord
José van bergen 19 maart 2021 - 10:20

Ik vind dat iedere week de kijkers moeten nomineren dan hebben de mannen niets te vertellen Nick vind ik een arrogante jongen ze keken niet blij dat die dames er allemaal in bleven ik ben blij dat Jill er nog in zit

Beantwoord
Leeke 19 maart 2021 - 11:09

Dames in het bb huis… stem op de heren…

Beantwoord
maureen 19 maart 2021 - 20:07

Nick denk dat hij op ze slofjes Big brother gaat winnen….echt een zeer eigen dunk dat kan hem ook heel duur tekomen staan….dat zei Zoey ook in de live tv afgelopen donderdag

Beantwoord
annoniem 20 maart 2021 - 08:41

Hopelijk mogen de kijker vanaf nu tot de finale stemmen .

Beantwoord
gerard 20 maart 2021 - 09:11

Ik hoop zo dat Nick en Naomi ook op de bank komen te zitten dan voelen hun het ook eens .

Beantwoord
harm 23 maart 2021 - 22:23

het kan zo ok wezen dat de dames die in de with room zitten veilig zijn en dat michel of nick morgen misschien wel verdwijnen je weet nooit met big brother want het is wel zijn huis

Beantwoord
Trijntje 24 maart 2021 - 10:44

Dat zou mooi zijn!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page