Home » Big Brother laat de bewoners grappige filmpjes zien over gebeurtenissen in het huis

Big Brother laat de bewoners grappige filmpjes zien over gebeurtenissen in het huis

Door BigBrotherNederland

Julie ziet iets op het beeldscherm verschijnen en roept jongens Big Brother! Iedereen gaat op de bank zitten en ze wachten op wat komen gaat. Er worden verschillende gebeurtenissen uit het verleden getoond. Zoals de opsplitsing van het arme en rijke gedeelte. Het loopt niet helemaal soepel, er word geen geluid afgespeeld. Nu zien jullie ook hoe zwaar we het hadden daar zegt Michel. Nick ligt helemaal dubbel als hij de beelden ziet. Daarnaast zien de bewoners nog een filmpje met Michel in de hoofdrol waarin hij sport instructies geeft, Nick en zijn kameraad Rudy (de camera), het moment dat de bewoners erachter kwamen dat er een muis in het huis zat, Nick zijn kook filmpjes, de ochtendlijke polonaises, en grappige filmpjes en afbeeldingen van social media kanalen. De groep ligt regelmatig in deuk en vinden het zeer apart om te zien. Liese vindt het verschrikkelijk om zichzelf op beeld te zien. Daarna gaan de bewoners weer verder met hun kaartspelletje, Nick kookt en Michel helpt mee.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.7]

Ook interessant:

3 Reacties

yvonne 21 maart 2021 - 20:04

lache is altijd even leuk maar ook lastig om je zelf te zien ! ! !

Beantwoord
Hans s 22 maart 2021 - 07:49

Nu wordt er klassieke muziek afgespeeld en iedereen blijft gewoon door slapen , met de polonaise moesten ze er wel uit en was er meteen actie in het Big Brother huis.
Jill had met de polonaise meer vrolijkheid in de ochtend gebracht.

Beantwoord
Ben 22 maart 2021 - 09:43

Het is mooi en verdiend, als de bewoners filmpjes over het gebeurde krijgen te zien. Ik kijk al uit naar de spetterende finale, echter zonder Michel en Nick. Zij waren te dominant, en wilde altijd op de voorgrond. De dames moesten stemmen, wat zij hadden uitgedokterd, te zot voor woorden. Ook waren zij niet altijd even aardig naar de dames toe, door nare opmerkingen te maken. De droom finale die ik voor ogen heb is : Jill – Liese – Julie en eventueel Naomi. Deze dames hebben het zwaar gehad tegen de mannen, maar zeker ook getoond, dat zij zonder hun kunnen. Dus verdienen zij het om in de finale te staan. Met Jill hoop ik als winnaar van BB 2021.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page