Home » Julie moet haar koffers pakken van Big Brother, morgen gaat er iets gebeuren

Julie moet haar koffers pakken van Big Brother, morgen gaat er iets gebeuren

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat van zich horen, hij heeft een boodschap. Julie, je koffers staan klaar in de voorraadkamer. Pak vanavond nog je spullen, morgenochtend word je in de gameroom verwacht. Jill, Naomi kijken verbaasd. Wat?! stamelt Naomi. Huh zegt Nick het is toch maandag? Het is heel raar dit. Wat gaat er gebeuren vraagt Liese. Pak nu je koffers uit de voorraadkamer zegt Big Brother. Julie loopt naar de voorraadkamer en pakt haar koffers. Michel helpt haar, snel pakken de twee haar spullen in. Julie zegt Big Brother dan, morgenochtend krijg je meer informatie. Hoe raar is dat zegt Nick, morgen is het dinsdag en nu al koffers gepakt. Mag zij misschien kiezen wie naast haar staat vraagt Naomi. Jill denkt dat er een white room is, dat was in Australië ook. En dat er een battle komt, diegene die wint mag blijven. Nick vindt het een plezante twist.  I love this game. Buiten zitten Michel en Julie te kletsen. Julie vind het zo raar, morgenvroeg en dan nu de koffer al. Michel denkt dat het nu al is omdat ze morgen 9:00 uur opstaan. Julie vindt het zo stom, dinsdag in plaats van donderdag. We gaan het morgen wel zien zucht ze. Het hoort er ook allemaal bij he antwoordt Michel. Als het maar een leuke twist is. Julie lacht, dat denk ik niet! De bewoners speculeren nog lang verder van wat er komen gaat. Waarschijnlijk heeft het met de geheime opdracht te maken. Dit weten de bewoners niet maar is wel aan ons bekend gemaakt in de liveshow van afgelopen week.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

yvonne 22 maart 2021 - 20:31

Spannend,Bebenieuwt waarom julie haar koffer met in pakken ! !

Beantwoord
Ivo 22 maart 2021 - 21:14

Ha, Jill heeft gelijk!

Beantwoord
van Vliet 22 maart 2021 - 22:49

hoop dat wij ook op de lifestream beelden krijgen van de white room lijkt me spannend

Beantwoord
Roosje 23 maart 2021 - 05:50

Aub Julie mag er niet uit !!!!
Zo een toffe madame ,, de enige die het verdiend om niet naar huis te moeten,,als het een tweestrijd wordt dan hoop ik echt tegen Jill !!!

Beantwoord
Anoniem 23 maart 2021 - 07:16

Volgens mij vergeten de bewoners weleens dat het Big Brother is en dat dat een programma is wat rare wendingen krijgt. Alles van slag om dat iets anders dan anders gaat jammer he Nick en Michel

Beantwoord
Roy 23 maart 2021 - 13:56

Laat Nick maar naar huis toe gaan.
Hij denkt dat hij in de finale staat met Michel.
Hij verdient het niet om in de eindstrijd te staan.
Voor mij mogen Jill en Naomi in de finale staan.

Beantwoord
annoniem 23 maart 2021 - 08:10

Oeps hopelijk mag nick vertrekken te zeker van zijn finale en dan maar zeggen iedereen verdiend de finale bah weg er mee …………….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page