Julio Hanne en Nouchine doen een safety challenge in de gameroom met invloed van de kijkers

Julio Hanne en Nouchine doen een safety challenge in de gameroom met invloed van de kijkers

Grace, Tobias, Salar en Kristof zijn vrijgesteld van de nominaties. Julio, Hanne en Nouchine moeten nog strijden tijdens een safety challenge voor immuniteit, Nawel is al genomineerd. De safety challenge staat op het punt van beginnen. Big Brother roept iedereen naar de woonkamer met een geluidssignaal. Bewoners, vandaag hebben we een primeur! Jullie spelen namelijk het spel mét de kijker. Jullie lot ligt helemaal in handen van hen. De kijker gaat bepalen hoeveel geld jullie verdienen of hoeveel geld jullie uit de jackpot verliezen. En luister goed, de kijker zal ook meebepalen wie van jullie kans maakt op de nominaties. Ik vind het spannend, jullie waarschijnlijk ook. De spelers waarvan het lot in de handen van de kijkers ligt zijn: Hanne, Nouchine en Julio. Maak jullie klaar en kom naar de gameroom. Dan krijgen we een streamlock maar uiteindelijk zien we Julio, Nouchine en Hanne in de gameroom.

Big Brother spreekt hen toe, het is tijd voor een andere mindset want jullie gaan een heel belangrijk spel spelen. Bewoners en kijkers welkom. Vandaag spelen de kijkers het spel met jullie. Kijkers jullie gaan de bewoners kansen geven en ontnemen. Iedere bewoner heeft drie rijen doosjes. In de eerste twee rijen zit 1 doosje geld en een doosje waarbij er een bedrag uit de jackpot gaat. De kijkers weten wat er in het doosje zit, de bewoners niet. De kijkers bepalen wie er aan zet is en welk doosje er wordt opengedaan. Alleen bij de laatste rij is het anders, dat is dan ook een bijzondere rij. Hier zit in een doosje geld en in het andere doosje nominatie. Een bijzondere nominatie, namelijk een dubbele nominatie. Dat wil zeggen dat de bewoner genomineerd is en een extra nominatie heeft die hij aan een andere bewoner moet geven aan de bewoner die nog niet immuun is en dus nog niet genomineerd. Het spel stopt als een bewoner de dubbele nominatie gepakt heeft of als alle rondes gespeeld zijn en alle bewoners tot de laatste rij zijn gekomen.

Nouchine mag als eerste een zwart doosje openmaken, er zit een briefje in met 500 euro erbij voor de jackpot. Hanne is de volgende ze moet een rood doosje openen waarin ook een briefje zit met 500 euro voor de jackpot. Julio mag een stap voorruit zetten, hij moet het rode doosje openen en daar zit ook 500 euro erbij. Nouchine mag een stap naar voren, rij twee. Ze moet het zwarte doosje openen, hier zit ook een briefje van 1000 euro voor in de jackpot. Big Brother vraagt daarna of Nouchine er al nagedacht is wat er gebeurd als iemand de dubbele nominatie pakt. De deelnemers willen dit samen overleggen. Julio stelt voor dat ze hem maar mee moeten nemen. Ik vind dat Hanne hier nog even mag blijven. Hanne is liever met vieren genomineerd. Hanne moet weer een zwart doosje openen, er zit weer duizend euro in voor de jackpot. Nouchine moet naar naar de derde rij van de kijkers, de laatste rij. De kijker adviseert het rode doosje open te doen, ze vertrouwt de kijkers en openen het doosje. Hierin zit een briefje van 1500 euro erbij. Hanne en Julio besluiten dat Nouchine vrijgesteld is. Julio moet naar voren stappen, hij staat in de tweede rij. En moet het rode doosje openen waarin een briefje van 1000 euro in zit. Hanne de volgende stap nemen, de laatste rij. Ze krijgt het advies van de kijkers om het zwarte doosje te openen. Hanne luistert naar de kijker en pakt het zwarte doosje. Hierin zit 1000 euro voor de pot. Julio moet in de laatste rij gaan staan, de kijker adviseert het rode doosje. Julio gaat hierin mee en er zit een briefje in van 1500 euro voor de pot. Big Brother laat weten dat het spel erop zit, de dubbele nominatie zit er op, voor nu dan. Jullie hebben wel inzicht gekregen over hoe de kijker over jullie denkt. Jullie kunnen de gameroom verlaten met veel extra geld! Niemand is dus genomineerd en ze hebben 9.000 euro voor de jackpot verdiend. De deelnemers vertellen daarna aan de groep hoe het spel verlopen is en hoeveel geld er verdiend is. En daar is iedereen erg blij mee. Maar hoe het nu met de naderende nominaties gaat lopen is nog even de vraag…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 3.7]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Jetty at 17:13

  Waarom niet 2 nieuwe ploegen maken die tegen elkaar moeten strijden voor een groene of houden kamer. Een groep Salar Nawel Grace en Hanne tegen Kristoff Nouchin Tobias en Julio. Dan krijg je een heel andere dimensie en motivatie voor het spel

 2. Thea at 20:45

  Pfffff moeilijk en niet te voorspellen.
  Had zooo gehoopt dat de favorieten die graag zie meer kans maken.
  Namelijk Nawel gulio en nouchin.
  Blijf hoop houden

 3. Els at 08:24

  De niet gehonnoreerde paringsdans van Tobias vs Grace zal never en nooit worden beloond. Wijf Grace heeft namelijk nogal wat noten op haar zang…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *