De bewoners hebben 5000 euro gewonnen voor in de prijzenpot

De bewoners hebben 5000 euro gewonnen voor in de prijzenpot

Uiteindelijk zien we weer beeld, de bewoners hebben een spel gedaan. Het was iets actiefs want Jill laat weten dat ze even moet bijkomen. Ze heeft het met Liese over lopen en iets onder spanning houden. Ook de andere bewoners zijn wat vermoeid. Tijdens het spel zijn de bewoners vergeten dat ze de hottub aan het bijvullen waren, deze is overstroomt. We horen Jill tijdens het douchen tegen Liese zeggen gewoon 5000 euro. Michel ligt op bed, tijdens het spel draaide iets en daar heeft hij nu last van, hij is misselijk. Hij zou 1000 euro hebben verdient en Julie 250 euro. Als we het goed uit de gesprekken op kunnen maken heeft Julie gewonnen. Gevolgd door Jill, Nick, Liese en als laatst Michel. Na het spel is het rustig. Er wordt voornamelijk gespeculeerd over hoe de finale en de rest van het spel gaat zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Yvonne kerssens at 12:09

  Bebeniewdt wat er allemaal nog gaat gebeuren in het huis.hoop dat ik een keer het huis zien over er ook een tijdtje verblijven ..

 2. Sjoerd at 13:18

  Andermaal bewijzen Julie en Jill weer wat een toppers het zijn. Op basis van wat de bewoners er over gezegd hebben, was het een loodzware proef, waarbij zij toch maar mooi eerste en tweede werden. Om nog maar te zwijgen over de persoonlijke groei die ze hebben doorgemaakt. Wat mij betreft horen zij beiden in de finale en moeten de overige 3 het maar uitvechten voor de resterende plek (indien 3) of plekken (indien 4).

  • Ano at 07:55

   Jill een topper weer bewezen dat ze tot 2x toe geen cijfers kan onthouden bij het spel.
   Anders was het 600 euro meer geweest. Met het fietsen heb ik Julie het meest gezien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *