Home » De bewoners hebben 5000 euro gewonnen voor in de prijzenpot

De bewoners hebben 5000 euro gewonnen voor in de prijzenpot

Door BigBrotherNederland

Uiteindelijk zien we weer beeld, de bewoners hebben een spel gedaan. Het was iets actiefs want Jill laat weten dat ze even moet bijkomen. Ze heeft het met Liese over lopen en iets onder spanning houden. Ook de andere bewoners zijn wat vermoeid. Tijdens het spel zijn de bewoners vergeten dat ze de hottub aan het bijvullen waren, deze is overstroomt. We horen Jill tijdens het douchen tegen Liese zeggen gewoon 5000 euro. Michel ligt op bed, tijdens het spel draaide iets en daar heeft hij nu last van, hij is misselijk. Hij zou 1000 euro hebben verdient en Julie 250 euro. Als we het goed uit de gesprekken op kunnen maken heeft Julie gewonnen. Gevolgd door Jill, Nick, Liese en als laatst Michel. Na het spel is het rustig. Er wordt voornamelijk gespeculeerd over hoe de finale en de rest van het spel gaat zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]

Ook interessant:

6 Reacties

Yvonne kerssens 29 maart 2021 - 12:09

Bebeniewdt wat er allemaal nog gaat gebeuren in het huis.hoop dat ik een keer het huis zien over er ook een tijdtje verblijven ..

Beantwoord
Sjoerd 29 maart 2021 - 13:18

Andermaal bewijzen Julie en Jill weer wat een toppers het zijn. Op basis van wat de bewoners er over gezegd hebben, was het een loodzware proef, waarbij zij toch maar mooi eerste en tweede werden. Om nog maar te zwijgen over de persoonlijke groei die ze hebben doorgemaakt. Wat mij betreft horen zij beiden in de finale en moeten de overige 3 het maar uitvechten voor de resterende plek (indien 3) of plekken (indien 4).

Beantwoord
Ano 30 maart 2021 - 07:55

Jill een topper weer bewezen dat ze tot 2x toe geen cijfers kan onthouden bij het spel.
Anders was het 600 euro meer geweest. Met het fietsen heb ik Julie het meest gezien.

Beantwoord
Inge 29 maart 2021 - 16:55

Favoriete finalisten
Jill ~ Julie ~ liese

Beantwoord
Corry 30 maart 2021 - 12:18

Jill verdient zo wie zo een finale plaats. Michel slechte verliezer laat zich wel kennen zo.

Beantwoord
Olona 30 maart 2021 - 13:00

Toppers voor mij zijn Julie en daarna jill

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page