Home » Michel voelt zich een stuk beter en de bewoners zijn begonnen aan een spel

Michel voelt zich een stuk beter en de bewoners zijn begonnen aan een spel

Door BigBrotherNederland

Michel is nadat hij Julie heeft uitgelegd wat er aan de hand is gaat een stuk vrolijker. En na vannacht helemaal, Julie en Michel hebben even bij elkaar gelegen. Uiteindelijk ging Julie weer netjes in haar eigen bed liggen. Deze morgen zijn de bewoners gewekt met de vogeltjesdans, een van de regels die de bewoners verzonnen hebben. Big Brother speelt de vogeltjesdans nog een keer af omdat niet iedereen even goed mee deed. Met name Nick en Michel doen erg enthousiast mee. Bewoners zegt Big Brother dan, nog een fijne dag! De bewoners maken zich klaar, ontbijten wat en verwachten vandaag een spel. Ze hopen dat het een cool spel word. Nick staat ook nog even stil bij de verjaardag van oud bewoner Naomi. Hij wenst haar een gelukkige verjaardag en hoopt haar weer snel te zien.

Dan zien we, zonder dat Big Brother de bewoners roept de mededeling “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw” verschijnen. De bewoners hebben instructie gehad, de bewoners moeten allemaal een shirt dragen in een aparte kleur, zo zien we rood, lichtblauw, groen, paars en gele shirts dragen. De groep moet wachten in de slaapkamer voordat het spel begint. Niet lang daarna verspringt het beeld weer naar “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw”. Dit blijft lange tijd in beeld. We komen snel weer terug met een update.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Ruud 29 maart 2021 - 09:18

wat een tegenvaller voor hem, al die tijd was die al verliefd tot bij de nominatie van Naomi er ineens over een vriend gesproken werd hebben er voordien niets van gehoord en al plannen voor vakantie samen een flinke domper

Beantwoord
Hela 29 maart 2021 - 09:29

Ooooohhhh big brother….wat een geweldig leuk begin van de dag…..eerst uw goede morgen en dan de vogeltjes dans….erg fijn en vrolijk….en hoe Jill in dr eentje binnenshuis en buiten verder gaat yesss onze dag begint heerlijk vrolijk dankzei U jill en nick….

Beantwoord
Neeltje 29 maart 2021 - 09:55

Fijn dat de sfeer weer opgelucht is !dat doet veel voor de bewoners zeker !!

Beantwoord
Coco 29 maart 2021 - 10:35

Fijn dat het beter gaat met Michel. Geniet van elkaar deze laatste dagen. Donderdag exit komt steeds dichterbij. Succes allemaal.

Beantwoord
beppie knops 29 maart 2021 - 11:26

nou gelukkig dat michel zich beter voeld .. ja blijf toch heel piker hoe dat afloopt met die twee de toekomst zal het leren

Beantwoord
anita 29 maart 2021 - 22:20

Michel lijkt me een fijne man. Lief en zorgzaam. In het begin vond ik hem niet aardig,maar daar heb ik me gelukkig in vergist. Ben heel benieuwd hoe het spel zich gaat ontwikkelen. Geniet er nog steeds van.Zeker in deze coronatijd waar weinig te doen is.

Beantwoord
miep 30 maart 2021 - 14:52

Michel is zeker aardig ,maar ondertussen maakt hij wel een gezin ongelukkig .
Daar is Julie ook schuldig aan .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page