De actieve huisregels voor de laatste week van Big Brother zijn bekend

De actieve huisregels voor de laatste week van Big Brother zijn bekend

De groep zit bij elkaar om de huisregels bekend te maken. De regels verschijnen op het beeldscherm. Iedere bewoner moest van Big Brother één actieve huisregel verzinnen. De volgende regels zijn het geworden: Voordat je een snoepje of lekkers pakt tien rondjes hardlopen buiten, verzonnen door Liese. Nick wil elke dag een toernooi, en mag een muziekje kiezen en de verliezers moeten een complimentje geven aan de winnaar, Jill haar huisregel is één uur het verboden woord, dan mag je geen ja en nee zegen, straf is polonaise. En Michel zijn regel is koken, elke dag doet iemand voorgerecht, diner en nagerecht. Wanneer de huisregels niet nageleefd worden moet er ’s ochtends en onverwachts in de nacht een polonaise gedaan worden. Michel stelt voor dat iedereen voor zijn regel bedenkt wat hij of zij wil maken. Nick houdt het simpel en wil als ze thuis zijn uitgebreid voor iedereen koken. Iedereen gaat zijn best doen om de regels na te leven, polonaise in de nacht zit niemand echt op te wachten. De regels gaan morgen in, de laatste week van Big Brother…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.5]
Er zijn 8 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *